Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2020 (23 - 26 ΙΟΥΛΙΟΥ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΤα Προμήθεια συμπληρώνουν φέτος 25 χρόνια σταθερής και γόνιμης παρουσίας στην προβολή και ανάδειξη του ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού. Λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και εξαιτίας της απαγορεύσεως εκδηλώσεων έως την 15η Ιουλίου, οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους, μετατέθηκαν αναγκαστικά μερικές ημέρες αργότερα από τις συνηθισμένες και ορίστηκαν από 23 έως 26 Ιουλίου.
Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται στην οδό Θερμαικού 17, SPINTER - ΒΑΝΑ ΠΑΧΤΙΤΗ, 2ος οροφος, τελευταία στάση λεωφορείου 27, πριν τον τερματικό σταθμό Σταυρούπολης .Η είσοδος είναι στην δεξιά πλευρά του κτιρίου.
Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ , αλλά και όσοι φίλοι επιθυμούν να συμμετέχουν,να προσέλθουν και να βοηθήσουν για την πραγματοποίηση των Προμηθείων 2020. Η παρουσία, στήριξη και βοήθεια όλων είναι σημαντική για την συνέχιση του μεγάλου αυτού θεσμού, της μεγαλύτερης ελληνικής εορτής.
Έχοντας λοιπόν καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας, ελάτε να διοργανώσουμε και να προετοιμάσουμε και τα φετινά Προμήθεια. Δίνοντας προτεραιότητα στα ιδεώδη, στις αξίες, στο χρέος απέναντι σε Θεούς και προγόνους, να βάλει ο καθένας μας ένα κομμάτι του εαυτού του, λιθαράκι στον δρόμο προς το ιερό όρος, λιθαράκι στον δρόμο προς τον βωμό του χρέους μας!
Σας περιμένουμε ολους.
Πληροφορίες: 6944104580

Γεωργία Αλτιντασιωτου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου