Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

ΣΤΟΝ BILL GATES ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ?

 

 ΣΤΟ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ PIRBRIGHT TOY ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ WELLCOME TRUST TOY BILL GATES ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ MELINDA ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ (CORONAVARIUS) ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΤΕΝΤΑΣ 10.130.701. 

(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ....ΙΟΥΣ.... https://www.pirbright.ac.uk/viruses-we-study
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ 6 ΜΗΜΕΣ!! ... ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΑΙΔΑ ΣΙΩΝΟΠΑΙΔΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!! ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ CORONOVIRUS (???) ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
https://canucklaw.ca/coronavirus-patent-by-pirbright-institute-funded-by-gates-foundation-climate-change-scam-15/

Coronavirus

Η παρούσα εφεύρεση παρέχει έναν ζωντανό, εξασθενημένο κοροναϊό που περιλαμβάνει ένα παραλλαγμένο γονίδιο ρεπλικάσης που κωδικοποιεί πολυπρωτεΐνες που περιλαμβάνει μία μετάλλαξη σε μία ή περισσότερες μη δομικής πρωτεΐνης (nsp) -10, nsp-14, nsp-15 ή nsp-16. Ο κορωναϊός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εμβόλιο για τη θεραπεία και / ή την πρόληψη μιας νόσου, όπως μολυσματικής βρογχίτιδας, σε ένα υποκείμενο.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ https://canucklaw.ca/coronavirus-patent-by-pirbright-institute-funded-by-gates-foundation-climate-change-scam-15/
ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΑΧ...
ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣ" ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ! 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου