Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2020

Με ποιο δικαίωμα η ορθοδοξία προβαίνει σε ψυχικό, πνευματικό και σωματικό βιασμό του ανήμπορου νηπίου;


Η ορθοδοξία από τη γέννησή της καταδίωξε το έθνος και συνεχίζει ακόμα μέχρι σήμερα. 
Το έθνος είναι εχθρός της, επειδή το ελληνικό  έθνος, θυμίζει μια άλλη θρησκεία, την οποία η εκκλησία, ο Παύλος και ο ίδιος ο θεός του χριστιανισμού αποκάλεσαν "ειδωλολατρική". 
Ποιός όμως μέχρι σήμερα έδωσε κάποια εξήγηση τι σημαίνει αυτός ο εχθρικός  και κακοπροαίρετος χαρακτηρισμός για την ελληνική θρησκεία; Ακούμε συνεχώς, ότι οι  Έλληνες  λάτρευαν πέτρες και άλλα πολλά αλλόκοτα.  Ένας  Χαλδαίος ή Εβραίος ή Ρωμαίος, ήρθε να κατηγορήσει, τους Έλληνες σοφούς, επιστήμονες, στρατηλάτες, πραγματικούς θεούς. Ποιος ήταν αυτός; Που βρήκε τις φαντασιώσεις και ήρθε να αφυπνίσει τους Έλληνες, που είχαν ξεπεράσει και αυτούς τους λεγόμενους θεούς; 
Οι Έλληνες, είχαν χρυσά χέρια και μελιστάλαχτη γλώσσα. Παρίσταναν τους  υπαρκτούς ήρωές τους και τους θεούς με μοναδικά και  πανάκριβα αγάλματα και ζωγραφικούς πίνακες.  
Η ορθοδοξία παριστάνει  αυτά που λανσάρει στους πιστούς, με  φθηνές ζωγραφιές"εικόνες", κόκαλα, δάκρυα, φανταστικά θαύματα και ότι άλλο  ασυμβίβαστο μπορεί να συλλάβει η  ανθρώπινη φαντασία. Εάν λοιπόν  η λέξη "ειδωλολατρία" περικλείει κάτι κακό, όπως το παρουσιάζει η ορθοδοξία, τότε  είναι ευνόητο ότι ολόκληρος ο χριστιανισμός είναι βουτηγμένος στην βρόμικη ειδωλολατρία. Πριν από λίγες ημέρες διαφήμιζαν την σιαγόνα της Αγίας Παρασκευής. 
Που την βρήκαν και ποια ήταν αυτή η κυρία; Δεν πέθανε για την Ελλάδα αλλά για την πίστη του Χριστού την αγία. Εμείς οι Έλληνες τι χρωστάμε  σ' όλους αυτούς, που  τάχτηκαν εναντίον του ελληνικού έθνους και πέθαναν για την πίστη σε έναν Εβραίο, τον οποίο αναγόρευσαν θεό το 326 μ. Χ. στη Νίκαια της Μ. Ασίας, στην πόλη του Αλεξάνδρου, κλέβοντας και την ηλικία του Αλεξάνδρου, επειδή πολύ έξυπνα και μελετημένα, θεοποίησαν τον Χριστό και του έδωσαν και την ηλικία των 33 ετών, που ήταν η ηλικία  του θανάτου του Αλεξάνδρου. 
Δεν νομίζω να είναι όλα τυχαία ή συμπτωματικά. Όπως αναγόρευσαν τον Χριστό θεό, έτσι  αναγόρευσαν και τον δικό μας πρόγονο τον Αλέξανδρο θεό το 332 π.Χ. στο Μαντείο του Άμμων-Δία ως γιο του Διός. Συγχρόνως δώρισαν και στον Κωνσταντίνο, που ήταν πρόεδρος στην εν λόγω Σύνοδο τον τίτλο του "Μέγα", κλέβοντάς τον και αυτόν από τον Αλέξανδρο.
Μετά από 648 χρόνια αντιγράφουν αυτό το ιστορικό γεγονός και αναγορεύουν έναν Εβραίο θεό, με σκοπό να εξαφανίσουν την θεοποίηση του Αλεξάνδρου, επειδή έβλεπαν τον κίνδυνο να γίνει όλος ο κόσμος Ελλάδα με θεό τον Αλέξανδρο κάτω από το σκήπτρο του Ελληνισμού. 
Με τον Εβραίο θεό έκαναν όλο τον κόσμο Εβραίους και ιερούς τόπους το Ισραήλ, με αποτέλεσμα να τρέχει όλος ο κόσμος εκεί να προσκυνήσει τα φανταστικά και ανύπαρκτα ιερά και να αφήσει χρήματα και πλούτη εκεί και όχι στους πραγματικά ιερούς τόπους της Ελλάδας.  
Έστειλαν λοιπόν τον Παύλο στην Ελλάδα, ο οποίος μέσω των εβραϊκών συναγωγών άρχισε να σπέρνει τον εβραϊσμό και να κατακαίει τον Ελληνισμός, που ήταν εμπόδιο για  την εξάπλωση της παραμυθοπλασίας του χριστιανισμού. Αυτός ο μεγάλος "δάσκαλος", όπως τον χαρακτηρίζετε, στο κεφάλαιο 3, εδάφιο 27 κατά Γαλλάτες Επιστολή λέει:  "Εάν βαφτιστείς είσαι τέκνον του Χριστού. Και αφού είσαι τέκνον του Χριστού τότε είσαι σπέρμα του Αβραάμ".  Με ποιο δικαίωμα η ορθοδοξία  προβαίνει σε ψυχικό, πνευματικό και σωματικό βιασμό του ανήμπορου νηπίου; Κανένας Έλληνες δεν αποφάσισε να γίνει χριστιανός. Απλά βρέθηκε μέσα στα νερά με το εβραϊκό  "άγιο μύρο"  της Σιλωάμ δια της βίας και σφραγίστηκε  "Εβραίος".Στην Εκκλησία ακούει "το των ενδόξων πατέρων ημών Αβραάμ.... και των θεοπατόρων ημών Ιωακείμ...". Στο γάμο δέχεται την ευχή να μεγαλουργήσει όπως ο Αβραάμ και στην κηδεία    το "ανάπαυσον τον δούλο σου κύριε εν κόλποις Αβραάμ...".      
Ο δε θεός στο κεφάλαιο 9, εδάφιο 16-18 του Ζαχαρία λέει: Εγώ κύριος ο θεός, θα χρησιμοποιήσω, τον στρατό του Ιούδα ως τόξο, το στρατό των Εφραίμ ως βέλη και το στρατό της Σιών ως ξίφος και εγώ σαν ήρως το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς εν λίθοις  με την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου.  
Μήπως είναι καιρός να ζητήσουμε αναγνώριση της εθνοκτονείας του Ελληνικού έθνους από τον "πανάγαθο" και εθνοκτόνο του ελληνικού έθνους θεό, τον οποίον σήμερα λατρεύουμε και περιμένουμε να μας οδηγήσει στην  περιβόητη αιώνιον βασιλεία; Αυτά που γράφω δεν είναι δικά μου. Είναι πολύ λίγα από τα αμέτρητα αισχρά κείμενα, που καταγράφονται στην λεγόμενη Αγία Γραφή.
  Αυτές είναι αλήθειες, που καίνε την ορθοδοξία, η οποία μετατρέπει τον Έλληνα σε Εβραίο και τον γαλουχεί μέχρι τον θάνατό του εβραϊκά.
 
Εύχομαι σε όλους ένα ευχάριστο 2010.
Αριστοτέλης Κακογεωργίου από την Ομάδα "Ε" των Αλεξανδρινών
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου