Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ- Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Τα Ελληνικά λατρευτικά πρότυπα κλάπηκαν ανηλεώς από τους χριστιανούς. Θεμελιώδεις ιδέες και παραστάσεις της χριστιανικής θρησκείας είναι αντιγραφές δικών μας πεποιθήσεων και Μυστηρίων.

Λογικό να αντιγράφουν, μιας και δεν μπορούσαν να εξαπλώσουν τη νέα θρησκεία τους βασισμένοι μόνο σε στείρες διδαχές της παλαιάς διαθήκης.

Έπρεπε να βασιστούν και σε προϋπάρχοντα μοτίβα, που ήταν ήδη οικεία και αγαπητά στους Έλληνες.


Τα στοιχεία υπάρχουν όλα εδώ- στις παραστάσεις, στα ευρήματα, σε όλα όσα προσπάθησαν να καταστρέψουν οι χριστιανοί όταν καταδίωκαν την Ελληνική Θρησκεία.

Η αλήθεια ωστόσο, δεν καταπνίγεται ποτέ. Η θρησκευτική κληρονομιά αιώνων δεν εξαλείφεται εντελώς, παρά τη βία και τον αφανισμό αμέτρητων έργων τέχνης, μνημείων και γραπτών.

Ας στραφούμε στην ουσιαστική μελέτη της Ελληνικής Παράδοσης, η οποία άνθισε χιλιάδες χρόνια πριν τον ερχομό κάποιου που αυτοχαρακτηρίστηκε ως γιος θεού.

Θα αντιληφθούμε ότι αυτό που μας προώθησαν σαν πρωτότυπη γνώση από έναν ξένο τόπο, στην πραγματικότητα αντιγράφτηκε από το αληθινό πνευματικό λίκνο του κόσμου- την Ελλάδα.


ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ

https://ieraellas-kinimaethnikon.blogspot.com/2017/06/blog-post_3.html?spref=fb 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου