Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η “SAFELINE” ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2019/03/cf83ceb5ceba.jpg
Δεν κόμισε γλαύκα εις Αθήνας η σταλινική υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, με την ξεκάθαρη δήλωσή της, ότι οι «προληπτικές» προσαγωγές των Ελλήνων πολιτών στις περιοχές που μιλάνε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται κατόπιν ενδελεχούς παρακολούθησης των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κ.τ.λ.).
Υπάρχει μάλιστα και επισήμως ειδική υπηρεσία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, που ασχολείται αποκλειστικά με την παρακολούθηση του διαδικτύου, για «τον εντοπισμό των αναρτήσεων µε ρατσιστικό, ξενοφοβικό και µισαλλόδοξο περιεχόμενο», κατόπιν οδηγίας του Big Brother των Βρυξελλών!!!
Πρόκειται για την Safeline (www.safeline.gr), η υπεύθυνη της οποίας δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Έθνος»: «Ο ρόλος της γραμμής µας είναι καθαρά µεσολαβητικός, ανάμεσα στον χρήστη και τις διωκτικές αρχές και ιδίως τη Μονάδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, έχοντας δημιουργήσει και διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις µε τις πιο σημαντικές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε τη διαγραφή παράνομου περιεχομένου απευθείας από το Facebook, το Youtube και το Twitter σε περίπτωση που αυτοί φιλοξενούν παράνομο περιεχόμενο. Με ειδικό κώδικα δεοντολογίας, οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί να κατεβάζουν σχετικά σχόλια εντός 24 ωρών.
Σύμφωνα δε με το «Έθνος», η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει βάλει στο στόχαστρό της ειδικά τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής:
«…µε τη Safeline, την ελληνική ανοικτή γραμμή καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, η οποία συνεργάζεται µε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον εντοπισμό των ρατσιστικών αναρτήσεων, µέλη και φίλοι της Χρυσής Αυγής βρίσκονται ανάμεσα σε εκείνους που χρησιμοποιούν την παράνομη ρητορική μίσους στην Ελλάδα».
Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους, που θέλουμε να γκρεμίσουμε εμείς οι… «φασίστες»! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου