Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Στην Ελλάδα συμβαίνει το παράλογο να αγνοούνται αυτοί που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα

     
 
 

Το έμβλημα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δεν είναι αγιογραφία του "Αγίου" Δημητρίου... αλλά του ο "Αγίου" Νέστωρος. 

http://ermionh.blogspot.com/2009/02/blog-post_4716.html 

 
Γράφει ο Ιωαννης Θεοδωροπουλος
ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Το ιερατείο ο νεκροθάφτης του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, δεν φτάνει το κοινό ποινικό έγκλημα αλλά και το πνευματικό έγκλημα, που διέπραξε εις βάρος του Ελληνικού έθνους, αλλά και σήμερα εξακολουθεί να ελέγχει την εκπαίδευση σε όλα τα στάδια της. Μέχρι τώρα γνώριζα ότι το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Θεσσαλονίκης που ορθώς ονομάζετε ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ, για να θυμόμαστε αλλά και να κάνουμε γνωστό στους πάντες, ότι εδώ στο χώρο της Μακεδονίας, γεννήθηκε, περπάτησε, και δίδαξε, ο κορυφαίος της Αρχαίας Ελληνικής διανόησης Αριστοτέλης. Αλλά δυστυχώς το ιερατείο με την συνδρομή των βυζαντινολάτριδων Εβραιοχριστιανών, κατόρθωσαν να επιβάλουν στη σφραγίδα του πανεπιστημίου ως έμβλημα τον Ρωμαίο στρατιώτη, και δολοφόνο των Ελλήνων, τον (Αγιο Δημήτρη). Αλλά και άλλοι χώροι του πανεπιστημίου όπως το αμφιθέατρο έχουν διάκοσμο που μας πάει στον μεσαίωνα. Δυστυχώς όμως το θέμα δεν σταματά εκεί, προ καιρού, όλως τυχαίως έπεσε στα χέρια μου έγγραφο του Πανεπιστημίου Πατρών, και προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι και εκεί το ιερατείο ελέγχει το ίδρυμα. Ναι στην σφραγίδα του πανεπιστημίου έχουν ως έμβλημα τον (Αγιο ) Αντρέα. Αυτόν που δεν άφησε τίποτα όρθιο που να θυμίζει Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό στην περιοχή των Πατρών. ΕΡΩΤΩ τους υποτίθεται διαβασμένους, τα Πανεπιστήμια αυτά που εκπέμπουν το φως της γνώσης, πως είναι δυνατόν να είναι καπελωμένα με άτομα που ανήκουν σε αυτούς που μας φόρτωσαν με 1000 χρόνια σκοταδισμό;
Το ιερατείο ισχυρίζεται ότι ο (Άγιος Δημήτρης) είναι ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης, και έχει την πόλη υπό την προστασία του.
Τους ερωτώ από πού την προστάτευε την πόλη αλλά και την Μακεδονία, από ποιους κινδύνους την έσωσε. Τι έκανε τέλος πάνων για αυτήν την πόλη και την Μακεδονία. Εγώ δεν βλέπω τίποτα από όλα αυτά. Παρά παχιά λόγια από το ιερατείο και αέρας κοπανιστός .για να ελέγχει τους πιστούς των.
Εκτός από τον Αριστοτέλη που έχει την πρώτη θέση, έχουμε νεότερους που έδωσαν την ζωή τους για την Μακεδονία, και αυτοί είναι οι Μακεδονομάχοι. Ο Παύλος Μελάς είναι ο κορυφαίος, και ακολουθούν πάρα πολλοί ακόμα.
Στην δίδυμη μάχη Κιλκίς - Λαχανά για να ελευθερώσουν την Μακεδονία, είχαμε 8 800 νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες μας
Με τον ταγματάρχη Γιάννη Βελισαρίου να ορμά πρώτος στα αντίπαλα χαρακώματα, και να κατορθώνει το ακατόρθωτο. Η νίκη είναι μεγάλη, η Μακεδονία έγινε πάλι Εληνική, αλλά ο δημιουργός της νίκης Γιάννης Βελισαρίου έπεσε νεκρός.
Το 1941 το τέκνον της Μακεδονίας Δημήτριος Ίστιος στα οχυρά του Ρούπελ θυσιαστικέ για να ανακόψει την Γερμανική επέλαση.
Και δεν είναι οι μόνοι. Αλλά στην Ελλάδα συμβαίνει το παράλογο να αγνοούνται αυτοί που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα, και τιμούνται οι δολοφόνοι των Ελλήνων και οι νεκροθάφτες του Ελληνικού πολιτισμού.

https://www.facebook.com/117312045356121/videos/297049590972242/UzpfSTU5OTY1OTI3MjpWSzoyMzAzODUzNDg5NjU0NTk4/

Ιωαννης Θεοδωροπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου