Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ … - Ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάντιας είναι το ίδιο το κράτος .

Αποτέλεσμα εικόνας για ινδικη κανναβη αγορα Αποτέλεσμα εικόνας για ινδικη κανναβη αγοραΑποτέλεσμα εικόνας για ινδικη κανναβη αγορα
 
Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο
Σε πολλά παράδοξα μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση της «αριστεράς».
Από τους «λάθρο» που λιάζονται , τις οργανωμένες παρελάσεις των ομοφυλοφίλων με ό, τι πιο χυδαίο βάζει ο νους του ανθρώπου ,-είδατε φωτογραφίες και καταλάβατε!- το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στους οθνείους πάτρωνες αλλά και το ανερυθρίαστο ξεπούλημα της μαρτυρικής και αγέρωχης Μακεδονίας. Όλα αυτά και άλλα τόσα συνθέτουν το πάζλ του περιθωρίου και των ορίων της ανθρώπινης αξιοπρέπειας .Η νοοτροπία όμως της «αριστερής κυβέρνησης» ξεπέρασε κάθε όριο , όταν νομοθετούν πως στα τρόφιμα και στα καλλυντικά θα περιέχονται με την «βούλα του Νόμου» ουσίες της τετραϋδροκανναβινόλης, κύριο συστατικό της κάνναβης .
Με νόμο η ουσία αυτή αποχαρακτηρίστηκε σε ποσότητα μέχρι 0,2 και δεν περιλαμβάνεται πια στις ναρκωτικές ουσίες .Η ουσία όμως αυτή ευθύνεται για τις οργανικές και ψυχικές συνέπειες της κάνναβης. Αλήθεια κανείς από την «ευκλεή»(; )κυβέρνηση δεν σκέφτεται πως ο Νόμος αυτός μπάζει από παντού και δεν κάνει τίποτε άλλο από το να μετατρέπει την χώρα σε βασίλειο της μαστούρας με τους νέους , κινούμενα φαντάσματα. Οι νέοι μας κυρίως μαστίζονται από την κατάρα των ναρκωτικών .Όλοι δήθεν τα κυνηγούν , αλλά όλοι τουλάχιστον τα αποδέχονται σιωπηρά.
Τώρα η θλιβερή αυτή κυβέρνηση βάζει το χασίς μέσα στα τρόφιμα και τα καλλυντικά.
Η απόλυτη εξάρτηση από την ουσία αυτή! Και να σκεφθεί κανείς, ότι μέχρι το 2017 το Γενικό Χημείο του Κράτους απαγόρευε την κυκλοφορία βρώσιμων προϊόντων από κάνναβη , ακριβώς γιατί στην κάνναβη , υπήρχε η ψυχότροπη αυτή ουσία. Αλήθεια τι άλλαξε και επιτράπηκε η ύπαρξη της ουσίας αυτής , που τόσα προβλήματα μπορεί να επιφέρει στον άνθρωπο;!
Μη μου πείτε , πως αυτό δεν είναι ένα οργανωμένο σχέδιο από τους κοσμοεξουσιαστές για να καθυποτάξουν παντελώς τον λαό αυτό και μάλιστα την Νεολαία του , να τον αποκοιμίσουν, δημιουργώντας ζοφερές ψευδαισθήσεις , ότι αφού ο νόμος επιτρέπει την ψυχότροπη αυτή ουσία, ο καθένας νομιμοποιείται να την ψάχνει και να την βρίσκει στα ράφια των σούπερ Μάρκετ !
Και αυτή η στάση της πολιτείας έχει λάβει διαστάσεις χοιροστασίου .
Αντί να περιφρουρήσει την κοινωνία από τον παράνομο εθισμό , σπρώχνει την νεολαία να βρει την ουσία αυτή ελεύθερα και δίχως έλεγχο στα τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ.
Όλοι μας γνωρίζουμε με το χέρι στη καρδιά , ότι δεν υπάρχει διάκριση σε «σκληρά και μαλακά».
Όλα τα ναρκωτικά μπορούν να κάνουν κακό ακόμη και τα πιο αθώα. Πως;
Με την συνεχή και άνευ ορίων χρήση , που κάνει τον άνθρωπο έρμαιο των παθών του .
Ο ηθικός αυτουργός αυτής της κατάντιας είναι το ίδιο το κράτος .Δε είναι όμως μόνο η κατανάλωση των τροφίμων αλλά με το νομοσχέδιο προσδιορίζονται οι χρήσεις γης για τις οποίες επιτρέπονται η καλλιέργεια και η επεξεργασία της κάνναβης Με το όριο των 0,2 του γραμμαρίου και την αποποινικοποίηση της ουσίας αυτής καθίσταται δυνατή η κατ εξαίρεση παραγωγή , κατοχή , μεταφορά, αποθήκευση , προμήθεια των πρώτων υλών και των ουσιών των ποικιλιών ινδικής κάνναβης Δηλαδή ένα απέραντο παζάρι διαμετακόμισης ναρκωτικών .
Έρχονται χειρότερα .

Ηλίας Ηλιακόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου