Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας! Γιατί προτιμούν την Ελλάδα;


 Αποτέλεσμα εικόνας για απο πολλεσ χωρεσ οι μεταναστεσ στην ελλαδα

Ήταν, το <ευχαριστώ> του Παυλοπουλου ;
Ξέρουν, πως είμαστε ξέφραγο αμπέλι πια ;
Ξέρουν πως δεν κινδυνεύουν με απέλαση ;
Ξέρουν ότι θα πάρουν σπίτι, επιντομα, και πληρωμένους λογαριασμούς στις ΔΕΚΟ ;
Ξέρουν ότι μπορούν να βιάζουν, να ληστεύουν κλπ κλπ και κανείς δεν θα τους πειράξει ;
Ξέρουν ότι ενώ είναι λαθρομετανάστες, εδώ τους βαφτίζουν πρόσφυγες ;
 Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!
Πολλοί λαθρομετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.
Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.
Μέσα στο 2015 μπήκαν στην Ελλάδα 804.465 μετανάστες
Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος , οι μετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Συνολικά, 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.
Πάνω από 340.000 αυτοί που δεν είναι πρόσφυγες
Από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί από τα διάφορα κέντρα των τοπικών λιμενικών Αρχών στα νησιά 347.316 άτομα που δεν αποτελούν πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες από αραβικές και αφρικανικές χώρες. Για τους οικονομικούς μετανάστες, ορισμένες από τις περιπτώσεις κρίνονται απελάσιμες και ορισμένες μη απελάσιμες.

Περισσότερα στο : http://team-apagoreuetai.blogspot.gr/2018/05/77.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου