Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Ὁ λαός μίλησε: ΟΧΙ στὸ ξεπούλημα τῆς Μακεδονίας μας


Στην Λεωφόρο Στρατού έχουμε ήδη γίνει 2.000...
Μαζευόμαστε...
Μαζευόμαστε...
Ο αντιπρ. του ΣΕΕ Α.Σαρήπαππας απευθύνει χαιρετισμό.
Τεράστια επιτυχία, πέρα από κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, σημείωσε το παλλαϊκό και πανεθνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στην παραλία τού Λευκού Πύργου. Πάνω από 500.000 πολίτες, από την Μακεδονία και άλλες περιοχές του Ελληνισμού, κατέκλυσαν στην κυριολεξία ολόκληρη την παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης,
από το λιμάνι μέχρι το Μέγαρο Μουσικής, δηλαδή σε μήκος 7 χιλιομέτρων. Ο τεράστιος όγκος των συγκεντρωθέντων είχε ως αποτέλεσμα, για αρκετή ώρα, να διακοπούν και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες (ως γνωστόν, μία κεραία μπορεί να εξυπηρετήσει το πολύ 800.000 συσκευές). Εστιάζουμε
ιδιαιτέρως στον όγκο των συγκεντρωθέντων, διότι το συλλαλητήριο απετέλεσε μία αυθόρμητη αντίδραση της βάσης της ελληνικής κοινωνίας, η οποία σάρωσε οποιαδήποτε προσπάθεια απαξίωσής του και μέχρι την τελευταία στιγμή, με την συνειδητοποίηση της δυναμικής του έγινε αιτία να το αποδεχθούν και να το στηρίξουν ακόμη και άνθρωποι που το πολέμησαν, όπως ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος τελικά έφτασε στο σημείο να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό!
Ο δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης απευθύνει χαιρετισμό.
Έτοιμοι; Ξακινάμε!
Οι «Δεσμοί Ελλήνων», με τις μικρές υλικές αλλά με τις τεράστιες ψυχικές δυνάμεις τους, αλλά και με τη στήριξη και άλλων συλλογικοτήτων, είχαν αναλάβει την προσυγκέντρωση του ανατολικού τομέα της πόλης, η οποία εστέφθη από μεγάλη επιτυχία. Μετά την προσυγκέντρωση στην οποία απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι της Δημοτικής Κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», του Κινήματος «Ελευθερία», της Κυπριακής Εστίας Θεσσαλονίκης, του σωματείου «Ιωνική Γή», του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, του σωματείου ΕΥΟΠΛΟ, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Νίκος Χειλαδάκης και Φώτης Γιοβανόπουλος και με την ευλογία του πατρός Παϊσίου που έφθασε μαζί με άλλους πατέρες από την μονή Φιλοθέου του Αγ. Όρους, οι εκατοντάδες πολίτες ξεκινήσαμε διασχίζοντας τις οδούς Παπαναστασίου και Λεωφόρο Στρατού για να ενωθούμε με τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας που κατευθύνονταν προς τον χώρο του συλλαλητηρίου. Στην διαδρομή το πλήθος όλο και μεγάλωνε με πολίτες που εντάσσονταν στην ομάδα μας, ενώ ιδιαιτέρως συγκινητικές ήταν οι εκδηλώσεις Θεσσαλονικέων που για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσαν να μας ακολουθήσουν και μας χαιρετούσαν από τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους, αλλά και από αυτά του Θεαγενείου Νοσοκομείου της πόλης. Μαζί μεγάλωνε και ο παλμός των συγκεντρωθέντων, που με σημαίες και λάβαρα της Μακεδονίας μας, φώναζαν συνθήματα και τραγουδούσαν τραγούδια για τη Μακεδονία μας.
Ήμασταν κι εμείς εκεί!
Χωρίς απρόοπτα, με υποδειγματικό τρόπο και χωρίς να αποκόψουμε τη συγκοινωνία, βαδίζοντας μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας, και αφού «χαιρετίσαμε» δεόντως την απαράδεκτη ΕΤ3, που με φασιστικό τρόπο αποσιώπησε, υποβάθμισε και προσπάθησε να απαξιώσει το συλλαλητήριο, αλλά και τον δήμαρχο Μπουτάρη, έξω από το Δημαρχείο, καταλήξαμε στον χώρο της εκδήλωσης, όπου ανταμωθήκαμε με τις εκατοντάδες χιλιάδες των συγκεντρωθέντων συμπατριωτών μας.
Βρήκαμε αγαπητούς συμπατριώτες από Αθήνα & Λαμία.
Από σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2018, είναι βέβαιο ότι η πολιτική ηγεσία της πατρίδας μας, συμπολιτευόμενη και αντιπολιτευόμενη, πήρε το μήνυμα πως οποιαδήποτε εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας και των παραγώγων του, προς χρήση τους από τους Σκοπιανούς, ισοδυναμεί με εθνική προδοσία και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από τους Έλληνες, που θα φτύνουν για πάντα στους τάφους των προδοτών.
Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν η αρχή. Θα ακολουθήσουν, μέχρι την οριστική δικαίωση, και άλλες εκδηλώσεις, από νέα πρόσωπα και νέες

«Ιωνική γη - Ίωνες» στο συλλαλητήριο.
συλλογικότητες του ελληνικού λαού, που υποκαθιστούν ήδη τις κουρασμένες και λιπόψυχες πνευματικές και συλλογικές ηγεσίες του, ώστε το μήνυμα να γίνει απολύτως σαφές σε όσους ακόμη δεν έχουν πειστεί.
Το «Κίνημα Ελευθερία» στο συλλαλητήριο. http://desmoi-ellinon.blogspot.gr/2018/01/blog-post_22.html                                                                                                          
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!