Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΈΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;;Αποτέλεσμα εικόνας για Το 423 μ.χ. εκδίδεται διάταγμα

Το ίδιο έτος (415 μ.χ.) αυτοκρατορικό διάταγμα διατάζει να συλλαμβάνονται και να σταυρώνονται ή να καίγονται ζωντανοί όλοι οι παγανιστές ιερείς της Βορείου Αφρικής. Τον επόμενο χρόνο ο μοναχός Υπάτιος (Τι τραγική ειρωνεία να φέρει αυτό το θείο όνομα!), ο επονομαζόμενος “Η Σπάθα του Θεού”, περιοδεύει στη Βιθυνία και εντοπίζει κρυφούς λάτρες της αρχαίας θρησκείας, τους οποίους κατασφάζει ατιμωρητί με τη σπάθα του.
Το 423 εκδίδεται διάταγμα με το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση και βασανιστήρια η εθνική λατρεία, η οποία χαρακτηρίζεται σα “λατρεία των δαιμόνων”. Το 429 καταστρέφεται ο Παρθενώνας και διώκονται οι οπαδοί της εθνικής θρησκείας. Ένας νέος νόμος του Θεοδοσίου απειλεί με θάνατο όλους τους αιρετικούς και εθνικούς της Αυτοκρατορίας και δέχεται σα μόνη άλλη θρησκεία τον Ιουδαϊσμό (“το αίμα νερό δε γίνεται”..). Διατάζεται επίσης ότι όταν μια χριστιανή παντρευτεί ένα εθνικό να θανατώνεται αμέσως σα μοιχαλίδα!
Πραγματικά, μπορείτε να καταλάβετε απ’ όλα αυτά τα ιστορικά, αλλά αποκρυπτόμενα από τον ευρύ κοινό στοιχεία, πώς κατέκτησε ο Χριστιανισμός τον Ελληνισμό, πώς τον εβίασε, πώς τον εξόντωσε κυριολεκτικά με την δολοφονική και εγκληματική “αρετή” του και την “αγάπη” του και ότι είναι στην πραγματικότητα η θρησκεία της Μωρίας του Μίσους και της Κακίας;
Ο ΓΙΟΥΠΤΡΑΔΑ Ή ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ
Κι ερχόμαστε τώρα σε έναν από τους μεγαλύτερους διώκτες του Ελληνισμού: τον ανθέλληνα σλαβοχριστιανό αυτοκράτορα Γιουπτράδα ή ελληνιστί Ιουστινιανό. Οι πρώτες καλές πράξεις του είναι τα διατάγματά του για θανάτωση με κατασπαραγμό από θηρία, θάνατο στην πυρά, σταύρωση ή ξέσκισμα με σιδερόνυχα όλων όσων καταγίνονται με τη μαγεία, τη μαντική, τη γοητεία και την ειδωλολατρία. Απαγορεύει επίσης να διδάσκουν οι εθνικοί (με άλλα λόγια οι μορφωμένοι και οι επιστήμονες. Και ποιοι τότε θα δίδασκαν; Οι παπάδες και τα τελώνια;). Προχωρώντας ακόμα πιο πέρα κλείνει το 529 μ.χ. την Ακαδημία των Αθηνών και δημεύει την περιουσία της. Οι επτά τελευταίοι διδάσκαλοι (Δαμάσκιος ο Σύριος, Σιμπλίκιος ο Κίλιξ, Ευλάμπιος ο Φρύζος, Πρισκιανός ο Λυδός, Ερμείας και Διογένης από την Φοινίκη και Ισίδωρος ο Γαζαίος) καταφεύγουν στην Αυλή τού Πέρση βασιλέα Χοσρόη που τους δίνει έδρες στο Πανεπιστήμιο του Jundishapur. Ακολούθως διατάσσεται η θανάτωση όλων όσων αρνούνται τη βάπτιση, εκτός πάλι των Ιουδαίων!
Το 528 καταργεί με διάταγμα τους εξόριστους στην Αντιόχεια Ολυμπιακούς αγώνες και το 542 αναθέτει καθήκοντα αυτοκρατορικού προσηλυτιστή στον μιασαλλόδοξο επίσκοπο της Εφέσου Ιωάννη Ασιακό, ο οποίος εκχριστιανίζει βίαια επί πολλές δεκαετίες τους εθνικούς της Φρυγίας, της Καρίας και της Λυδίας, κτίζοντας εκκλησίες και μοναστήρια πάνω στα συντρίμμια των εθνικών Ιερών. Ο ίδιος σκοτώνει την περίοδο 545-546 εκατοντάδες εθνικούς της Κωνσταντινουπόλεως σταυρώνοντάς τους , κόβοντάς τους σε κομμάτια ή πνίγοντάς τους δεμένους μέσα σε σακιά στη θάλασσα, ενώ τα έντερά τους περιφέρονται πολλές φορές σαν τρόπαιο στους δρόμους από το χριστιανικό όχλο. Πολλοί τότε ευγενείς εθνικοί αυτοκτονούν και οι χριστιανοί βεβηλώνουν τα πτώματά τους και τα πετάνε στους σκουπιδότοπους.. Ο ίδιος ο δαιμονικός επίσκοπος, το αρχιτελώνιο αυτό του Σατανά καυχάται ότι βάπτισε με τη βία 70.000 ειδωλολάτρες, οι οποίοι αλλαξοπίστησαν και απέρριψαν την ελληνικήν πλάνην, μετά από μεσαιωνικά βασανιστήρια, τα οποία επίσης περιγράφει!
Ιδού οι αρχιερείς της “θρησκείας της αγάπης”, οι “αντιπρόσωποι του Θεού επί της γης”, οι μεσολαβητές του, οι οποίοι διαμηνύουν το λόγο τους στους ανθρώπους! Θαυμάστε τους! Να είστε σίγουροι ότι αν είχαν και τώρα την ίδια δύναμη, τα ίδια ακριβώς θα έκαναν! Αν και δεν έχω κοιτάξει καθόλου το χριστιανικό αγιολόγιο για να δω εάν υπάρχει κανένας Άγιος Ιωάννης ο Ασιακός, οι πιο πολλές πιθανότητες είναι να υπάρχει! Και γιατί να μην υπάρχει; Οι άλλοι “άγιοι” που συναντήσαμε μέχρι τώρα, όπως π.χ. ο Άγιος Κύριλλος, ήταν καλύτεροι απ’ αυτόν; Εδώ, το είπαμε και το τονίσαμε, δεν μας ενδιαφέρουν τα μέσα, αλλά τα αποτελέσματα. Σκότωσε πολλούς εθνικούς και αιρετικούς; Γκρέμισε και ισοπέδωσε αρχαίους ναούς και ιερά; Βάπτισε πολλούς απίστους, Ε, τότε, ναι, είναι Άγιος και μάλιστα Τρισάγιος!
Το 529 καταργείται η φιλοσοφική σχολή των Αθηνών και απαγορεύεται στους δασκάλους να διδάσκουν. Ο όρος Έλλην παίρνει πια το χαρακτηρισμό του "ανόσιου" και του "μυσαρού", καταργούνται τα πολιτικά του δικαιώματα και απαγορεύεται η στράτευσή του και η μεταβίβαση της περιουσίας του.
Το 532 γίνεται η περίφημη “Στάσις του Νίκα", η παρουσίαση της οποίας έχει παραποιηθεί ιστορικά.. Η ιπποδρομιακή φατρία των Πρασίνων είχε ταχθεί κατά του χριστιανισμού και επιζητούσε μια πιο λογική θρησκεία με την κατάργηση επίσης των σκληρών μέτρων του Ιουστινιανού κατά των Ελλήνων. Πήρε με το μέρος της τους Βενετούς, την άλλη ιπποδρομιακή φατρία, και απελευθέρωσαν μαζί τους κρατούμενους που είχαν στις φυλακές, τις οποίες στη συνεχεία τις πυρπόλησαν. Μετά έκαψαν την χαλκή πύλη του παλατιού και την Αγία Σοφία. Έκαναν όμως πολύ σοβαρά στρατηγικά λάθη και η στάσις τους πνίγηκε τελικά στο αίμα. Το μένος του Ιουστινιανού μετά από αυτό εναντίον των Ελλήνων φούντωσε περισσότερο και ξεκίνησε νέες αθρόες σφαγές και διωγμούς εναντίον τους, κλείνοντας μάλιστα όλες τις φιλοσοφικές σχολές. Όλοι οι νόμοι εναντίον των Ελλήνων ανανεώθηκαν με την προσάρτηση και της ποινής του θανάτου και την δήμευση των κτημάτων τους υπέρ του κράτους ή της εκκλησίας.
Το 546 μ.χ. φυλακίζονται, βασανίζονται και εκτελούνται στην Κωνσταντινούπολη γραμματικοί, ρήτορες, νομικοί και γιατροί με την κατηγορία ότι είναι Έλληνες. Το 556 μ.χ. ο Ιουστινιανός στέλνει στην Αντιόχεια τον ιεροεξεταστή Αμάντιο που συλλαμβάνει, βασανίζει και θανατώνει τους τελευταίους εθνικούς της πόλης και καίει όλες τις ιδιωτικές βιβλιοθήκες. Το 562 δίνοντας μια αρχική διορία τριών μηνών για τη μεταστροφή τους στο χριστιανισμό, διατάσσει στη συνέχεια μαζικές συλλήψεις, διαπομπεύσεις, φυλακίσει, βασανιστήρια και εκτελέσεις Ελλήνων εθνικών στην Αθήνα, την Αντιόχεια, την Παλμύρα και την Κωνσταντινούπολη. Χιλιάδες επίσης βιβλία και πολλά ιδιωτικά αγάλματα καίγονται σε μεγάλες πυρές στην πλατεία του Κυνηγίου της Κωνσταντινούπολης. Οι συντεχνίες και οι οικογένειες καθίστανται αποκλειστικά υπεύθυνες για τις θρησκευτικές αντιλήψεις των μελών τους. Το ίδιο και οι αφέντες για τις αντιλήψεις των δούλων τους!
κ.λ.π. κ.λπ. σε μια συνεχή ατμόσφαιρα κακίας, μισαλλοδοξίας και βαρβαρότητας, μέχρι την τελική εξάλειψη του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής φιλοσοφίας. Τη θέση των Ελλήνων πήραν μετά οι αιρετικοί και οι μάγισσες και οι μεγάλες θρησκευτικές διαμάχες μεταξύ των ίδιων των τελωνίων που επιτέθηκαν με το ίδιο ασίγαστο μίσος το ένα εναντίον του άλλου οδηγώντας σε ποτάμια αίματος και σε Νύχτες Αγίου Βαρθολομαίου τη Δυτική Ευρώπη, πάντα “για την αγάπη του Χριστού και της Αγίας αυτού Εκκλησίας”! Και ας μην ξεχνάμε τις σταυροφορίες “για την απελευθέρωση των Αγίων Τόπων¨ με τα πρωτοφανή εγκλήματα που δεν τα χωράει ανθρώπου νους. Αναφέρουμε π.χ. την αφήγηση του εφημερίου Raymond d'Aguiliers του Raymond de Saint-Gilles της Κομητείας της Τουλούζης για την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τους σταυροφόρους το 1099:
Μπορούσε να δει κανείς σωρούς κεφαλιών, χεριών, και ποδιών στους δρόμους της πόλης. Έπρεπε να περάσεις στο δρόμο σου πάνω από πτώματα ανθρώπων και αλόγων. Αλλά όλα αυτά είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτό που συνέβη στο ναό του Σολομώντα, ένα μέρος όπου ήταν συνήθεις οι θρησκευτικές τελετές. Τι συνέβη εκεί; Εάν πω την αλήθεια, δε θα με πιστέψτε .Αρκεί λοιπόν να πω ότι στο ναό και στη βεράντα του, οι άνθρωποι καβαλίκευαν βουτηγμένοι στο αίμα μέχρι τα γόνατα και τα χαλινάρια τους. Πράγματι, ήταν μια δίκαιη και θαυμάσια κρίση του Θεού ότι αυτό το μέρος πρέπει να γεμιστεί με το αίμα των απίστων, διότι είχε υποφέρει τόσο καιρό από τις βλασφημίες τους. Η πόλη γέμισε με αίμα και πτώματα …
Όχι, αυτός ο ιεράρχης δεν φρικιά με τα μεγάλα εγκλήματα της θρησκείας του, τα οποία ελλειμματικώς όπως λέει, περιγράφει. Αντίθετα τα δικαιολογεί, με την ίδια νοσηρότητα σκέψης και συναισθήματος που έχουν όλοι οι ομοίοι του!
Και τα χριστιανικά εγκλήματα συνεχίζονται όλους τους μετέπειτα αιώνες και ποτέ δεν σταματούν. Συνεχίζονται ακόμα και τη σύγχρονη εποχή! Ο Σατανάς δεν εγκατέλειψε ποτέ την Εκκλησία, παρόλο που περιορίστηκε με τον καιρό η δύναμή της. Τη χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα, έχει ακόμα πολλά να του προσφέρει!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ............

Manolis Dimitriou Volonakis