Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΒΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ) - Της Δήμητρας Παπαδοπούλου

 

ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Η ΕΛΒΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΙ 350 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ!!!
ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΒΟΡΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 350 ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ERNST & JUNG" Η ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΡΩΝ-ΑΡΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ. 
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. 
ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΝΕΞΟΔΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΚΑΚΤΟΜ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΟΙ 350 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΑΒΕ. ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ-ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ "ΟΜΗΡΟΥΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΚΑΙ ΦΑΥΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΧΕΙΑ - ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ-ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗ ΛΟΓΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!!!! 

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου