Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! - Τού Γεωργίου Κωνσταντινιδη
Αν λάβουμε υπόψη μας την αποχή και την βούληση των ψηφισάντων στις τελευταίες εκλογές διαπιστώνουμε ότι ένα 55,20% βροντοφώναξε ΟΧΙ στην νομιμοποίηση των μνημονίων και των δοσίλογων πολιτικών μας ….
Δυστυχώς όμως σε αυτές τις εκλογές πρυτάνευσε πνεύμα πολιτικής αναισθησίας. Έτσι ο κλώνος του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδισε στα καλλιστεία των δοσίλογων, χωρίς κανένας από τους συμμετέχοντες να προτείνει πειστικές λύσεις ….
Αποδεχόμενος το 3ο μνημόνιο και την επιμήκυνσης, για 30 έτη, της αποπληρωμής του χρέους, ολοκλήρωσε την διάλυση του κράτους και την εξαθλίωση των Ελλήνων …. Λειτούργησε σαν άψογος συνεχιστής του έργου των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, καταστρατηγώντας το σύνταγμα και παραδίδοντας τους Έλληνες στους τραπεζίτες και στους Γερμανούς εξουσιαστές …..
Τέρμα λοιπόν οι ψευδαισθήσεις. Η χώρα βρίσκεται σε κατοχή, με ένα λαό εξαθλιωμένο, στερημένο, πεινασμένο, φοβισμένο και … ζαλισμένο …., που ποτέ δεν θα δει ανάπτυξη, όσο δηλώνει υποταγή στις δυνάμεις κατοχής …
Μήπως ήρθε η ώρα, εμείς οι σκλάβοι, ενωμένοι και ώριμοι ν’ αγωνισθούμε για να έχουν τα παιδιά μας ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη, πρόνοια, παιδεία και …. δουλειές ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου