Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

1636 ) Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΚΡΙΣΗ - Τού Παν Ελλήνιος

 
διαλογισμός
χαιρετισμός:
Τα χελιδόνια της χαράς πετούν και τις Τετάρτες,
σκορπούν ευχές ανατροπής, σαν γιορτινές φρεγάτες.
Γεια και χαρά σε όλους!
Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΚΡΙΣΗ
Φυσικά και δεν τη γέννησε κάποιο άγνωστο τέρας, δεν την έβρεξε κάποιο σύννεφο και δεν φύτρωσε σαν αγκάθι σε κάποιον κήπο. Αντίθετα είναι χαλκευμένη από τους δανειστές, παγκοσμιοποιητές, κι επιβάλλοντες των μνημονικών τους επινοημάτων, με τα οποία υποτάσσουν διαχρονικά την ανθρωπότητα: κοινωνικά, πολιτικά, στρατιωτικά, πολιτισμικά, δογματικά και κάθε άλλου πανουργήματος που διαμορφώνει τις τύχες των λαών της γης.
ΣΤΟΧΟΣ;
Η κατάληψη της Μεσογείου με σημείο αναφοράς την Παλαιστίνη, με φανερό πρόλογο, τους ανδραποδισμούς της: Κύπρου, Τυνησίας, Αιγύπτου, Λιβύης, Συρίας και Ιράν που έπεται. Και μετά ο χαμός, όπως με την απάτη των 2 παγκόσμιων, για να στηθεί το Κράτος τους. Διότι, όταν οι επινοητές των δογμάτων και οι δοξάζοντες τις ατασθαλίες τους πάσχουν, τότε και οι θεοί τους αγριεύουν και τρελαίνονται κατά τα γραφόμενα της βίβλου τους, που λέει:
- Γένεσις ιε΄ 18. Την ημέραν εκείνην έκαμε διαθήκην ο Κύριος προς τον Άβραμ λέγων, εις το σπέρμα σου κληροδότησα την γήν ταύτην, από του ποταμού της Αιγύπτου έως του μεγάλου ποταμού Ευφράτου, που θα υφαρπάξεις εξοντώνοντας τους κατοίκους των.
Με γεια τα μάτια, τα μυαλά και τα αυτιά των «ηγετών» που σαν διαχειριστές της οικουμενικής περιουσίας, υπηρετούν τα φαύλα και οδηγούν τους λαούς στην κόλαση!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

δαλεκτισμός
χαιρετισμός:
«Της καλημέρας τα πουλιά, γαλάζια χελιδόνια,
σου στέλνουν χαιρετίσματα που τραγουδούν τ’ αηδόνια»!
Γεια και χαρά σε όλους!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Οι δανειστές και διαχειριστές των πανανθρώπινων τυχών, κρυφά ή φανερά, λάθρα ή επίσημα, ύπουλα ή μεθοδικά, επιβάλλουν τις επιθυμίες τους με διορισμένες κυβερνήσεις, αναρχικές οργανώσεις, τρομοκρατίες, αβεβαιότητες, οικονομικές κρίσεις, εκβιασμούς, αγανακτήσεις, απελπισίες και αυτοκτονίες. Θα ζούμε πλέον μια κοινωνική ατασθαλία πλήρους αποσύνθεσης μέχρι διάλυσης, ώσπου να πετύχουν τον στόχο τους. Η δε ποιμνιοποιημένη ανθρωπότητα με τόοοσους «επαΐοντες και διανοούμενους», υπνωτισμένη από τα κελεύσματά τους κοιμάται ανύποπτη τον μοιρολατρικό της «ύπνο του δικαίου» ΕΥΓΕ!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

χαιρετισμός:
«Μια καλημέρα γελαστή, στις καλλονές της χάρης,
την ομορφάδα τους θωρεί και θέλουν να την πάρεις»!
Γεια και χαρά σε όλους!κατήγορος:
ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ!
Η, από χιλιετίες οικουμενικά, μοναδικής πολιτισμικής ιδέας και φιλοσοφικής αντίληψης Ελλάδα, οδηγήθηκε μεθοδευμένα σε υπαρξιακό ζητούμενο, από τους ανίκανους ηγέτες της και τους απογόνους των βαρβάρων. Το να μην κατανοούν οι ψευτοπολιτισμένοι, αναλφάβητοι και βάνδαλοι των θεσμών και κανόνων που αποκόμισαν, από αυτή την πατρίδα, λόγω άγνοιας και αγνωμοσύνης, καί κατανοητό είναι και φυσιολογικό, για τους σκεπτόμενους. Σε κληρονόμους όμως, της βαριάς κληρονομιάς με τα μοναδικά διδάγματα της πανανθρώπινης διανοητικής ανάτασης, μόνο από βλάβη μπορεί να προκύψει. Έτσι φτάσαμε στην σημερινή εξέλιξη, να επαιτούν οι απόγονοι της τότε ευμάρειας, δανεική «βοήθεια» υ π α ρ ξ η ς, από αυτούς που μέχρι πριν 800 μόνο χρόνια, ήταν ανίδεοι από:
1. Προγράμματα και στατιστικές!
2. Γονιδιακά ημιβάρβαρα ζωντανά!
3. Λωποδύτες και άρπαγες μνημείων!
4. Καθυστερημένα και απροσάρμοστα!
5. Απόμακρους και άξεστους διδαγμάτων!
6. Υποανάπτυκτα και αγράμματα ζωντανά!
7. Κλεπταποδόχους και πλαστογράφους ηθών!
8. Και φυσικά τους συγγενείς α΄ βαθμού με θηρία!
 
Παν Ελλήνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου