Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

tsiprokammenos

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Δ” ΡΑΪΧ!

Αυτοί είναι οι πραγματικοί νεοναζί και φασίστες! Αριστερός ο ένας και δεξιός ο άλλος! Έχουν προδώσει την Πατρίδα και έχουν αυτομολήσει στο στρατόπεδο του Δ” Ράϊχ, τις εντολές του οποίου τηρούν κατά γράμμα. Εντολές οι οποίες στοχεύουν στην εξόντωση του ελληνικού λαού.
Δείτε λοιπόν οι σύγχρονοι νεοναζί τι έχουν συμφωνήσει (πάντα με…. εντολές του Δ” Ράϊχ) να εφαρμόσουν σε βάρος του λαού τους επόμενους μήνες:
1. Αρπαγή των σπιτιών των δανειοληπτών, ακόμη και της πρώτης κατοικίας.
2. Εξόντωση των αγροτών με την πιο βάρβαρη φορολόγηση, ώστε να σταματήσει η όποια αγροτική παραγωγή στη χώρα μας.
3. Εξαφάνιση των ελληνικών προϊόντων με πρόσθετα χαράτσια. Το ελληνικό κρασί έχει συμφωνηθεί να εξαφανιστεί από την Ελλάδα. Το προαιώνιο αυτό προϊόν χτυπιέται με φορολογία από τους βάρβαρους της πολιτικής Τσίπρα-Καμμένο. Έπονται οσονούπω αντίστοιχα χαράτσια στην ελληνική μπύρα, το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο κ.α.
4. Διάλυση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας. Οι εθνοπροδότες χτυπούν κατάστηθα και την ελληνική φαρμβακοβιομηχανία, ώστε να προωθήσουν τα ισραηλινο-γερμανικά φάρμακα!
5. Τσακίζουν και τα φαρμακεία τα προϊόντα των οποίων θα πωλούν πολυεθνικές και τα super Market. Το χτύπημα αυτό στοχεύει και στην εξόντωση των Ελλήνων, διότι αύριο-μεθαύριο ένα DEPON μπορεί να στοιχίζει έως και 70 ευρώ! Οπότε ο κοσμάκης θα πεθαίνει, αδυνατώντας να προμηθευτεί φάρμακα που μέχρι σήμερα δίνονται σε προσιτές τιμές.
6. Τσακίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτές που θεωρούνται η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Οι Τσίπρας-Καμμένος επέβαλαν την πιο στυγνή φορολογία σε βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (με προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος έως και 100%), ώστε να μπει λουκέτο σε όσες επιχειρήσεις μπόρεσαν να επιβιώσουν τα 5 χρόνια των μνημονίων!
7. Εξόντωση του τουρισμού στα νησιά. Αν κάτι είχε απομείνει όρθιο και κρατούσε ζωντανή την ελληνική οικονομία ήταν ο τουρισμός και δη στα νησιά. Με φορολόγηση στο 23% ο τουρισμός στα ελληνικά νησιά υπολογίζεται να συντριβεί χάριν των τουρκικών περιοχών οι οποίες έχουν μηδενικό ΦΠΑ κι εκεί βρίσκονται μεγάλες γερμανικές εταιρείες!
8. Ξεπούλημα των τραπεζών, λιμανιών, αεροδρομίων έναντι πινακίου φακής στους τοκογλύφους!
Έπονται νέα χτυπήματα, με πρώτο στόχο τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και τους εφοπλιστές. Δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο οι δυο ολετήρες Τσίπρας-Καμμένος. Θα πιπιλάνε βέβαια το παραμύθι ότι σε λίγο βγαίνουμε από τα μνημόνια και την κρίση! Τα ίδια ψέματα που έλεγαν και οι προηγούμενοι (Σαμαράς-Παπανδρέου).

Είναι ή δεν είναι φασίστες;

indobserver

http://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B4/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου