Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ - ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΟΙΆΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑΗ Ελλάδα είναι διασωληνομένη και πνέει τα λοίσθια, το πολιτικό σύστημα παράγει σκουπίδια και παράλληλα δωρίζει τα όργανα της Πατρίδος, η κομματοκρατία και η συναλλαγή καλά κρατούν, η γενοκτονία και ο εκπατρισμός συνεχίζονται, οι Δούρειοι Ίπποι ροκανίζουν κάθε προσπάθεια για την ανάνηψη της Πατρίδος, η πολτοποίηση των Λαών έχει ξεκινήσει, και ο μεγάλος αδελφός διαφθείρει τον άνθρωπο σε σημείο που η κτηνοβασία, παιδοφιλία κλπ. να αποτελούν μία κοινωνικά αποδεκτή εξέλιξη της σεξουαλικής ελευθερίας.
Νησίδες αντίστασης εμφανίζονται αλλά εξαφανίζονται και λησμονούνται κάτω από την εξαγορά, προδοτική αποσιώπηση ή διαστρέβλωση των ΜΜΕ.
Την ηθική, τη σημασία της αγάπης και της ελευθερίας τα διδαχτήκαμε στο σχολείο. Αν οι μισοί Έλληνες δίδασκαν στην ανθρωπότητα την Ελληνική γλώσσα  θα της είχαν προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο στη προσπάθεια να επιτύχει τη συμπαντική της αποστολή.
Η Monsanto εξαφανίζει τους σπόρους της φύσεως κατά τον ίδιο τρόπο που οι Ελληνικές Κυβερνήσεις εξαφανίζουν την Ελληνική γλώσσα από προσώπου γης.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι Έλληνες πάσχουν από ένα αρρωστημένο εγωισμό, από μία ανεξήγητη ιδιοτέλεια και οποιαδήποτε προσπάθεια για τη συνένωση των προσπαθειών και την δημιουργία Πατριωτικών Δυνάμεων προσκρούει στο εγώ, στο ποιος είναι αυτός, στο εγώ είμαι καθηγητής και δεν θέλω να εκτεθώ, στον κολλημένο αριστερό που η λέξη πατριώτης του δημιουργεί αλλεργία, στον ηλικιωμένο δεξιό που πάντα ψηφίζει δεξιά, στον βολεμένο που έχει μυωπία.
Τα τελευταία χρόνια συντελούνται φοβερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που το μέλημα της είναι η σκλαβοποίηση του ανθρώπου, οι φοβισμένοι που πρέπει να λιώσουν στη δουλειά  για την επίτευξη της ανταγωνιστικότητας των αγορών.
Σήμερα το έργο που συντελείται από λίγους αλλά μπολιασμένους πατριώτες είναι σημαντικό.
Φτάσαμε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο(ΑΕΔ) αποδεικνύοντας ότι από το 2009 μέχρι πρότινος όλες οι Κυβερνήσεις είναι αντισυνταγματικές. Η απάντηση του ΑΕΔ ήταν ότι η υπόθεση ήταν αρμοδιότητας Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο βέβαια δεν υπάρχει. Καταφύγαμε στο Ελεγκτικό Συνέδριο για το Ελληνικό,  καταγγείλαμε την SINGULAR κλπ 
Ελληνίδες και Έλληνες ψάχνουμε να βρούμε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, χωρίς ιδιοτέλεια που να αγαπάνε αυτήν τη χιλιοπροδομένη Πατρίδα. Έχουμε καταγράψει αρκετούς. Δεν θέλουμε ούτε βουλευτές ούτε ψηφοφόρους.
Όταν κάποιος πνευματικός άνθρωπος λέει όχι στο «ΤΕΜΕΝΟΣ» σημαίνει αμέσως ότι δεν αναγνωρίζεις μειονότητα εκεί που δεν υπάρχει. Σημαίνει ότι βρήκαμε κάποιον που σκέφτεται Ελληνικά. Όταν μία ομάδα πνευματικών ανθρώπων λένε όχι στην Ιθαγένεια, αμέσως η σκέψη μας πηγαίνει σε ΈΛΛΗΝΕΣ.
Παγκοσμιοποίηση είναι η πολτοποίηση- σκλαβοποίηση των λαών. Αυτό όμως δεν είναι οικουμενισμός, που είναι και το ζητούμενο, γιατί ο οικουμενισμός είναι χημική ένωση χρειάζεται πνευματική διεργασία, που για να επιτευχθεί χρειάζεται ο καταλύτης της αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, χρειάζεται αγάπη, αλληλεγγύη.
Ο Ελληνοχριστιανικός μας πολιτισμός διδάσκει την αγάπη, ο ισλαμισμός αγαπά την βία και αυτόν προωθεί η ΝΠΤ.
Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί ο ίδιος ή κάποιος γνωστός του να συνεργασθεί ή ακόμη καλύτερο να ενταχθεί στην ασπίδα αυτής της αλληλεγγύης των Ελλήνων και προστασίας του Έθνους, θα ήταν καθαρά πατριωτική ενέργεια. Αυτή την Ασπίδα καλούμεθα να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού, αφού η Πανεπιστημιακή και Ακαδημαϊκή κοινότητα του Ελληνισμού δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να δημιουργήσει κάτι ανάλογο.

ΜΘΠΧ
Στέργιος Σμυρλής
Ταξχος(ε.α)
22910 25459, κιν 6944325056

 esmu42@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου