Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;


 Αποτέλεσμα εικόνας για ποια η διαφορά της ιθαγένειας από την υπηκοότητα
Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα … ''Στην Γερμανία τα παιδιά που θα γεννηθούν αυτομάτως παίρνουν την υπηκοότητα των γονέων ή του πατέρα αν είναι διαφορετική της μητέρας...''  Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου ( Τσίπρα ) θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θα δίνει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς; Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.
Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!
Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!! Εδώ που είναι οι ρίζες μας!! Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!!
Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!! Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω! Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας! Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας! Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότηταςεμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;; Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ (ΣΥΡΙΖΑ } η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!!
Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες!
ΣΧΟΛΙΟ:Τις καλύτερες απαντήσεις σε τέτοιου είδους ζητήματα μας τις δίνει πάντα ο Συνταγματικός Νόμος.
Το “Ευαγγέλιο” της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Τα πάντα ξεκινάνε από το άρθρο 1 παράγραφος 2.

Τι μας λέει αυτό το άρθρο;


Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.

Μέσα στην έννοια της κυριαρχίας, η οποία είναι καθολική και απόλυτη, συμπεριλαμβάνεται και η πολύ “στενότερη” έννοια της ιδιοκτησίας και άρα η έννοια του συμφέροντος.

Όπου υπάρχει κυριαρχία υπάρχει ιδιοκτησία και όπου υπάρχει ιδιοκτησία υπάρχει συμφέρον.

Ο ελληνικός λαός είναι κυρίαρχος στην πατρίδα του
και άρα ιδιοκτήτης της.
Απειλούνται τα συλλογικά συμφέροντά του κάθε φορά που απειλείται η πατρίδα του με την ίδια λογική που απειλούνται τα συμφέροντα του κάθε ιδιοκτήτη κάθε φορά που απειλείται η ιδιοκτησία του.

Όταν προστίθενται αυθαίρετα συνδικαιούχοι σε μια περιουσία, η οποία παραμένει αναλλοίωτη, ευνόητο είναι ότι έχουμε απειλή των συμφερόντων των προηγούμενων ιδιοκτητών και στην προκειμένη περίπτωση των συμφερόντων του ελληνικού λαού.
Αυτά τα συλλογικά συμφέροντα είναι ταυτόχρονα και ατομικά, εφόσον καθιστούν τους Έλληνες πολίτες “συνέταιρους” στην κυριαρχία και άρα στην ιδιοκτησία της πατρίδας τους.
Το συλλογικό συμφέρον του ελληνικού λαού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας του μοιράζεται στα μέλη του.

Η έννοια της κυριαρχίας μοιράζεται στους δικαιούχους της —οι οποίοι είναι οι Έλληνες πολίτες ως άτομα— και άρα αυτό το οποίο μοιράζεται είναι η ιδιοκτησία, με αποτέλεσμα το συλλογικό συμφέρον να γίνεται ταυτόχρονα και ατομικό συμφέρον.
Το ατομικό συμφέρον ενός Χανιώτη στην Καστοριά ή το ατομικό συμφέρον ενός Ροδίτη στον Έβρο.
=======================================================================


ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ - ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Η Υπηκοότητα είναι μία τυπική – διοικητική πράξη / απόφαση η  οποία δεν επηρεάζει την φυλετική υπόσταση των ανθρώπων, ούσα μη μεταβλητή.
Σκοπίμως δημοσιογραφικοί και προπαγανδιστικοί κύκλοι του κατεστημένου επιφέρουν μία σκόπιμη σύγχυση των όρων  Ιθαγένεια και υπηκοότητα, ώστε ο λαός να θεωρεί εσφαλμένα ότι πρόκειται για ένα και το αυτό πράγμα.
Η Ιθαγένεια , όπως ετυμολογικά προκύπτει, είναι η ιδιότητα του Ιθαγενή, εκείνου δηλαδή που προέρχεται βιολογικά κατευθείαν από το γένος, την φυλετική κοινότητα (πρόκειται για σύνθετη λέξη συντιθέμενη από ιθύς, που σημαίνει  -κατευθείαν – (….)  και από το γένος, που σημαίνει την φυλή.
Η έννοιά του Ιθαγενούς απαντάτε στον Ηρόδοτο -..-, στον Αισχύλο-..-,στον Στράβωνα,-..-, καθώς και σε άλλους αρχαίους συγγραφείς. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε με έμφαση ότι οι αρχαίοι πρόγονοι μας, απέδιδαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο φυλετικό στοιχείο όπως επιμαρτυρεί και ο Ηρόδοτος –(όμαιμον , ομότροπον,  ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ήσαν τα τέσσερα στοιχεία που συγκροτούσαν την Ελληνικότητα,-..-, και στους ξένους- (αλλότριους φυλετικά )- αναφέρονταν καταφρονητικά, αποδίδοντας τους τον χαρακτηρισμό – βάρβαροι-.  Μάλιστα οι Αρχαιοέλληνες, περιφρονούσαν τους μετανάστες, ως κατωτέρους λαούς και η λέξη –μετανάστης- είχε μειωτικό περιεχόμενο………….
Επανέρχομαι στο ζητούμενο αυτού του άρθρου, η Υπηκοότητα είναι αποκλειστικώς νομική πράξη.  Ο οποιοσδήποτε δύναται να αποκτήσει την Υπηκοότητα οποιουδήποτε κράτους, εφ` όσον πληρεί τις τυπικές  εκείνες  προϋποθέσεις που προβλέπονται από την νομοθεσία εκείνου του κράτους, στα εδαφικά όρια του οποίου διαμένει.
Η Υπηκοότητα όμως κατά καμία έννοια δεν σχετίζεται προς την Ιθαγένεια και αντιστρόφως.
Εάν ένας Έλληνας  επί παραδείγματι μεταβεί στην Ιαπωνία  και παραμένων στην χώρα αυτή επί σειρά ετών τον δοθεί η Ιαπωνική Υπηκοότητα, είναι προφανές ότι δεν γίνεται Ιάπων.
Η Υπηκοότητα αυταποδείκτως δεν μεταβάλλει την φυλετική υπόσταση και την βιολογική προέλευση των ανθρώπων, οπότε η απόδοση ή αφαίρεση αυτής , δεν αναιρεί τις βιοχημικές ιδιότητες ενός εκάστου, πολλώ δε μάλλον δεν τις μεταβάλλει.
Η Υπηκοότητα ως νομοθέτημα αναπροσαρμόζεται κατά καιρούς και ανά τις περιστάσεις  σύμφωνα με την κρίση των νομοθετών.  Η απόδοση δηλαδή της Υπηκοότητας είναι διαδικασία μεταβλητή και εν πολλοίς υποκειμενική.  Απεναντίας στο θέμα της Ιθαγένειας απουσιάζουν παντελώς νομικές προϋποθέσεις ή όροι, καθ` ότι η απόφαση δεν απορρέει από διοικητικές ή πολιτικές αρχές που νομοθετούν και θεσπίζουν διατάξεις κατά το δοκούν, αλλά ανάγεται στην ίδια φύση .
Η Ιθαγένεια ως βιολογική κατάσταση / πραγματικότητα είναι αμετάβλητη , και δεν υπόκειται ούτε επηρεάζεται από επεμβάσεις και παντοειδείς διευθετήσεις / ρυθμίσεις.
Ο Ιθαγενής ανήκει στην φυλή στην οποία τον κατέταξε η ειρμαμένη. Ουδείς  επέλεξε να είναι Κινέζος ή Βρετανός ή Γάλλος, η γέννηση και καταγωγή του καθορίζει αυτομάτως και τα φυλετικά του αρχέτυπα και προσδιορίζει τις βιοχημικές παραμέτρους εντός των οποίων θα αναπτυχθεί.
……Τώρα το Σύστημα σχεδιάζει να τους νομιμοποιεί όλους ( τους λαθρομετανάστες ) και επιπλέον να τους παραχωρεί και πλήρη πολιτικά δικαιώματα, χορηγώντας του <παρά φύσιν> την Ελληνική <Ιθαγένεια>! !
Φυσικά και το κατεστημένο δεν τολμά την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος  επί ενός τόσο σημαντικού ζητήματος, γνωρίζει ότι τα σχέδιά του θα ναυαγήσουν, αν και επί ενός  ζητήματος υψίστης Εθνικής σημασίας, το εθνικό συμφέρον είναι αυτονόητο………..

Άρθρο του Ιωάννη Χαραλαμπόπουλου –Εκδότη του Ελληνοκεντρικού περιοδικού <Απολλώνιο Φώς> στην εφημερίδα Ε.Ω. 15/2/13.    

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου