Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΥΠΟΥΛΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Γράφει ο Ηλίας Ηλιακόπουλος
Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους.
Η λαθροεισβολή εδώ και δεκαετίες καλά κρατεί.
Και δεν πρόκειται για πρόσφυγες ,μια που κι αυτοί υπάρχουν και τα δικαιώματα τους είναι σεβαστά.Οι περισσότεροι όμως είναι λαθοεισβολείς στη χώρα μας.
Γιατί στην χώρα των περισσότερων εξ αυτών δεν γίνεται πόλεμος.Άρα κάτι άλλο συμβαίνει.
Όπως και χτες που έφτασαν μαζί ταυτόχρονα στην Λέσβο πάνω από δεκα εξωλέμβιες ."-Ειρηνική απόβαση";Κι εμεις τους κοιτάμε;Και η επίσημη πολιτεία τι κανει;
Γιατί κατά το Σύνταγμα η εκάστοτε κυβερνητική εξουσία οφείλει να μεριμνά για την προστασία της ζωής αλλά και της ασφάλειας των πολιτών της.
Ανήκει στα ατομικά δικαιώματα κάθε Έλληνα πολίτη.
Πιστεύει κανείς ,ότι με την διαχρονικά υποχωρητική στάση της ελλαδικής πολιτείας στο τεράστιο αυτό πρόβλημα , κατοχυρώνεται η ζωή ,η ανάπτυξη και η ασφάλεια σας;Γιατί μόνο οι χαλαρές διαμαρτυρίες στα διεθνή fora και στον πρέσβη του κακού γείτονα δεν φτάνουν.
Μην έχετε αυταπάτες.Σε λίγα χρόνια ο ευλογημένος αυτός τόπος ,η "θερινή κατοικία" του Θεού, θα έχει εποικιστεί από "λαθρο",ως επί το πλείστον ασιατικής προέλευσης.
Θα είναι σε λίγο η πλειοψηφία στη χώρα μας .Θα είναι η μαγιά για τις εφιαλτικές, τριτοκοσμικής και νεοαποικιακής προέλευσης ,Ειδικές οικονομικές Ζώνες(ΕΟΖ).
Αυτές που σχεδιάζει τόσο ύπουλα και ανάλγητα η Νέα τάξη πραγμάτων(NWO).
Για να εκμεταλλεύεται με φτηνά εργατικά χέρια ,ασιατικής προέλευσης ,όσα πλουσιοπάροχα έδωσε ο Πανάγαθος σε αυτό τον τόπο.Την ίδια στιγμή που εμείς διώχνουμε συνειδητά τα παιδιά μας στο εξωτερικό για την αναζήτηση καλύτερης τύχης.
Πρωτίστως για να σπουδάσουν αλλά και ως επιστήμονες πλέον να εργαστούν υπό τις οδηγίες των ευρωπαικών οικονομικών διευθυντηρίων.Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη παράνοια;
"Τις πταίει"λοιπόν κατα το ιστορικό ρητορικό ερώτημα του Χαρίλαου Τρικούπη;
Θέλει άραγε σκέψη;Πρωτίστως οι χαμερπείς πολιτικάντηδες μας,οι μυσαροί διάδοχοι των Μυροκορδάτου,Κωλέττη ,Κουντουριώτη ,οι οποίοι αποδεικνύονται σε διαχρονικά αρμονική κλίμακα, φερέφωνα των οθνείων πατρόνων τους,υποτελείς στις ανίερες εντολές τους αλλά και όλοι εμείς που σφυρίζουμε αδιάφορα ,καλοβολεμένοι στην ψεύτικη ευμάρεια μας ,που δεν ορθώνουμε ανάστημα στην ύπουλη άλωση της χώρας.
Όμως τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη και σε λίγο τα πράγματα θα είναι χειρότερα και νομοτελειακά μη αναστρέψιμα.
Γιατί όταν οι αλλόθρησκοι και αλλογενείς γίνουν περισσότεροι, θα διεκδικήσουν κι άλλα.Και τότε να είστε σίγουροι,πως θα βρεθείτε προ οδυνηρών εκπλήξεων.Γιατί δεν θα ξέρετε, από που θα έρχονται τα βέλη.Ακόμη μπορεί να μειδιάτε ειρωνικά σε αυτή την διαπίστωση.
Όμως και η Βασιλεύουσα κάπως έτσι έπεσε.
Όταν οι "επιφανείς"βυζαντινοί επέτρεψαν την αυτοκρατορία τους να την εποικοίσουν ολίγον κατ ολίγον οι Σελτζούκοι κι οι Μογγόλοι.
Για τις ανάγκες φύλαξης των συνόρων και της καλλιέργειας της "μάνας"γης.
Κι ετσι έφτασε η οικονομική κοινωνική και δημογραφική συρρίκνωση του Βυζαντίου.
Περιορισμένο πια στα τείχη της Βασιλεύουσας και των περιχώρων,ήταν θέμα χρόνου να πέσει στα αιμοσταγή νύχια των Τουρκομογγόλων.Βλέπετε η ιστορία επαναλαμβάνεται,έστω και με παράλληλους ρυθμούς.
Και επειδή εμείς ποτέ δεν την μάθαμε ούτε διδαχτήκαμε από αυτήν ,είμαστε έτοιμοι να την ξαναζήσουμε...Οδυνηρά όμως αυτή την φορά.Τον παράλληλο αυτό εφιάλη λοιπόν σας τον ετοιμάζουν και για το άμεσο μέλλον.Κρίμα,αν δεν έχετε καταλάβει το οργανωμένο σχέδιο.
Αν το είχατε ,θα έπρεπε να έχετε αξιώσει με όλους τους τρόπους ,ασφάλεια συνόρων.
Γιατί ουδείς ψευτοευρωπαίος ή φραγκολεβαντίνος ή Κέλτης θα σταθεί στο πλευρό μας ,όταν έλθει η "κρίσιμη" ώρα.
Γιατί κάποτε θα έλθει η ώρα και όλους εμάς ,τους αδιάφορους και ψευτοδιεθνιστές ,θα μας δικάσουν"οι αγέννητοι,οι νεκροί"!

Ηλίας Ηλιακόπουλος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου