Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΆΡΚΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΜΑΣ.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΕΘ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΆΡΚΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΜΑΣ. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!
Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!
 Πώς διοικούσε ο παντοδύναμος Δίας Θεούς και ανθρώπους;
Γιατί η Θεά Δήμητρα αναγκαζόταν να αποχαιρετήσει την κόρη της μία φορά το χρόνο;
Πώς αντιμετώπιζαν οι άλλοι Θεοί τον πολεμοχαρή Άρη;
Τι παράξενο είχε η γέννηση της Θεάς Αθηνάς;
Ο Όλυμπος ανοίγει τις πόρτες του και καλεί μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά το μεγαλείο του Ελληνισμού σε ένα θεματικό υπερθέαμα 2100 τετραγωνικών μέτρων!.
H σημαντικότερη πολιτιστική μας κληρονομιά, η «αρχή των πάντων», οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ… όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!
Η τεχνολογία συναντά το μύθο και μαζί δημιουργούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πιο ενδιαφέρον θεματικό πάρκο στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ένας χώρος με παράδοση στα πετυχημένα θεματικά πάρκα που ετοιμάζεται τώρα να φιλοξενήσει το πιο εντυπωσιακό εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ.
Η μεγαλύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ θα ταξιδέψει με μοναδικό τρόπο τους επισκέπτες κάθε ηλικίας που αγαπούν τη μυθολογία στο μαγικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδας.
Μέσα από επιβλητικά ομοιώματα, 3D προβολές, ξεναγήσεις, διαδραστικά acts και πολλές εκπλήξεις, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν, με έξυπνο τρόπο, για την ιστορία και τη ζωή του κάθε Θεού, όπως αυτή έχει παρουσιαστεί μέσα από τα αρχαία κείμενα.
Αν νομίζετε ότι γνωρίζετε για τη μυθολογία από την Ιλιάδα και την Οδύσσεια, θα εκπλαγείτε με το πόσα ακόμη υπάρχουν να μάθετε για τους Ολύμπιους Θεούς -το σημαντικότερο αφήγημα της ελληνικής ιστορίας!
Περισσότερα στο: https://sparmatseto.gr/2019/07/25/thematiko-parko-gia-tous-12-theous-tou-olympou-anoigei-sth-thessaloniki/
Φάνης Αμπατζής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου