Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δικαίωσε τον Σαλβίνι για την απαγόρευση εισόδου στην Ιταλία πλοίων ΜΚΟ μετανάστες


Ο Ματέο Σαλβίνι λύνει το πρόβλημα του συστηματικού εποικισμού της Ευρώπης από μη ενσωματώσιμους Μουσουλμάνους εισβολείς με ένα απλό τρόπο. Χτυπά το κεφάλι του φιδιού, τους διακινητές ή καλύτερα τους “δουλέμπορους” που προσποιούνται τους “ανθρωπιστές” αλλά στην πραγματικότητα εμπορεύονται την όλη υπόθεση εισπράττοντας δις από το εμπόριο της ελπίδας που σερβίρουν.Και όλα αυτά υπό τη σκέπη της παγκόσμιας Νέας Τάξης και “ανθρωπιστών” τύπου George Soros που χρηματοδοτούν τους διακινητές.

Αναρωτιόμαστε πόσο ανθρωπιστές και προοδευτικοί μπορεί να είναι όσοι δεν κατανοούν κάτι πολύ απλό. Η μαζική εισβολή Μουσουλμάνων εποίκων θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην πληθυσμιακή υπεροχή τους, με αποτέλεσμα η Ευρώπη να μεταβληθεί σε Ευράμπια, δηλ. σε Μουσουλμανική επικράτεια, με ότι αυτό συνεπάγεται. Την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας, την μαντήλα, την μπούργκα την υποβάθμιση της γυναίκας σε υπάνθρωπο και γενικότερα, την επιβολή ενός ακραίου θρησκευτικού φανατισμού που είναι ασύμβατος με τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη, τις παραδόσεις του διαφωτισμού και πολύ περισσότερο, με τις αρχές της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Ο Σαλβίνι, με νομοθετικές ρυθμίσεις που υπερψηφίστηκαν από το Ιταλικό Κοινοβούλιο και κυβερνητικών διαταγμάτων απαγορεύει τον κατάπλου πλοίων ή πλεούμενων στα λιμάνια της Ιταλίας και  επιβάλλει βαρύτατες έως εξοντωτικές ποινές για τους διακινητές, οι οποίες πριλαμβάνουν φυλάκιση των διακινητών, βαρύτατα πρόστιμα και κατασχέσεις πλοίων και πλεουμένων που μεταφέρουν μετανάστες.
Περισσότερα στο:
https://amfipolinews.blogspot.com/2019/06/blog-post_791.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου