Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ - ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 5/6/19
Το Ελληνικό Κίνημα απουσιάζει απο την αρένα των πολιτικών εξελίξεων διότι δεν έχει μια πολυπρόσωπη συντεταγμένη ομάδα που να μπορεί να ομιλεί εκ μέρους του κινήματος .
Έστω και έτσι "χύμα" αξίζει τον κόπο να κάνουμε μια "πολιτική έφοδο" της τελευταίας στιγμής πριν τις κάλπες . Ίσως αποδειχθεί επιτυχής .
Προτείνω λοιπόν να διαδώσετε αυτό το κείμενο :

Σε αυτές τις εκλογές μην δείξεις ΠΑΛΙ οτι είσαι αφελής και κορόϊδο . Όποιον και αν ψηφίσεις πολύ πιθανόν να πέσεις πάνω σε υπάλληλο της Νέας Τάξης . Δεν γλυτώνεις απο αυτήν τόσο εύκολα . Αυτό όμως που είναι στο χέρι σου και ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις είναι ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ !
Τα ονόματα "Καραμανλής" , "Μητσοτάκης" , "Παπανδρέου" , "Τσίπρας" , "Γεννηματά" , "Βαρβιτσιώτης" , "Παναγιωτόπουλος" να μην ξαναδούν την Βουλή απο μέσα !
Μην τους ξαναψηφίζεις . Να πάνε να ψάξουν δουλειά έξω στην πιάτσα . Να δούν πώς βγαίνει το μεροκάματο . Τόσα χρόνια το παίζουν "κάποιοι" με μόνο εφόδιο το "υιός" , "κόρη" , "ανηψιός" και θρέφουν παχιά μαγουλάκια . ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ !
Μην ξαναψηφίζεις κόμμα (και πρόσωπο) που έχει ήδη κυβερνήσει ( ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ) . Ψήφισε κάτι άλλο . Χειρότερα δεν πρόκειται να είσαι . Ούτως ή άλλως απο το ίδιο τηλέφωνο παίρνουν εντολές όλοι . Ό,τι έχει αποφασίσει η Νέα Τάξη για σένα θα πραγματοποιηθεί όποιος και αν διοικεί .
Τουλάχιστον δείξε οτι δεν είσαι τόσο ΒΛΑΞ ώστε να ξαναψηφίζεις αυτούς που σε έφεραν σε αυτό το χάλι ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι τώρα θα είναι γλυκύτεροι .
Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ , εσύ που έφαγες μια ζωή στην βιοπάλη ( και είδες πως βγαίνει το ψωμί ) να ψηφίζεις ανεπάγγελτα παιδάρια που μεγαλώσαν κάτω απο τις προστατευτικές φτερούγες του μπαμπάκα τους και δεν βγήκαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ στον ήλιο του πεζοδρομίου . ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
Υ.Γ. Και αυτοί που κάνανε ( ως τώρα ) αποχή καλά είναι να πάνε μια φορά να ψηφίσουν το "κάτι άλλο" απλώς για να ξεριζώσουν τα "πολιτικά τζάκια" .

Pythagoras Pythagoridis <pitago99@gmail.com>

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου