Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

ΦΟΙΝΙΚΕΣ - Β' ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ


-Οι Φοινικες ΔΕΝ ειχαν ιστορικο παρελθον και το σπουδαιοτερο,ποτε ΔΕΝ απεκτησαν μελλον,ΔΕΝ εχουν να επιδειξουν τιποτε,ουτε ενα γραπτο κειμενο,ΔΕΝ ειχαν πολιτισμο,ΔΕΝ εκαναν εργα,ναους και ΔΕΝ ανακαλυψαν τα γραμματα,αφου δεν τα χρειαζονταν.
-Ειναι σαν να πιστευουμε οτι ενας ορεσιβιος τσοπανης,θα εφτιαχνε μια βαρκα ενω δεν γνωριζε την μορφη της ή την χρησιμοτητα της ή ακομη και τι ειναι θαλασσα.
-Οι σημιτοΦοινικες ΔΕΝ εχουν καμμια σχεση με τα Ελληνικα γραμματα,τα οποια ηταν χιλιαδες χρονια παλαιοτερα των Φοινικων.
-Ο Αγγλος Αρχαιολογος Αρθουρ Εβανς απο το 1893 και μετα περισυνελλεξε πολυαριθμα τεκμηρια απο τις ανασκαφες στην Κρητη και διαπιστωσε οτι υπηρχε διαδεδομενη προιστορικη γραφη,ενω το 1909 εκανε την ανακοινωση οτι :
-Η μητερα του Φοινικικου αλφαβητου ειναι η Κρητικη.
[Λεξικο Ελευθερουδακη Τομος 5]
-Ο Βουλγαρος Ιστορικος Γκεορκιεφ γραφει :
-Η Φοινικικη γραφη ειναι ΙΔΙΑ η Μινωικη,οι οποιοι εκτος των αλλων αδυναμιων,αδυνατουν να δωσουν εξηγηση σε λεξεις γραμμενες μονον με φωνηεντα,οπως ΑΕΙ,ΕΗ,ΕΙ,ΕΙΗ,ΙΕΙΗ,ΕΟΗ,ΟΙΑ,ΟΙΟΙ,ΩΑ, κ.τ.λ. που δεν μπορουν να εμηνευτουν σε καμμια περιπτωση με την Φοινικικη γλωσσα αφου δεν ειχαν φωνηεντα,ακομη επιβεβαιωνει τον Εβανς,οτι τα 14 απο τα 22 Φοινικικα γραμματα ειναι αυτουσια Μινωικα και τα υπολοιπα 8 ειναι ονομασιες Μινωικων συμβολων.
-Ομως στα Ελληνικα σχολεια διδασκεται οτι τα γραμματα ειναι επινοηση των Φοινικων.
-Το μυστηριο ειναι,οτι ενω δεν υπαρχουν ιστορικα,αρχαιολογικα, λογικα,δεοντολογικα και .... πραγματικα στοιχεια περι του Φοινικικου μυθου,οι Ελληνες εκπαιδευτικοι διδασκουν ψεμματα σε ολες τις βαθμιδες εκπαιδευσης της Ελλαδος,οτι δηθεν πηραμε τα γραμματα απο τους Φοινικες,χωρις να επιτρεπεται ο αντιλογος και χωρις καμμια διαμαρτυρια.!!!
-Πηγη : -ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Fileas Fonk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου