Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Η ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η επόμενη μέρα είναι κοντά... - Μέσα σε αυτό το διάστημα των μνημονίων το χρέος εκτινάχτηκε σε απίστευτα μεγέθη (85δις το 2015,100 το 2017),συνθλίβοντας την μεσαία τάξη,με άλλα λόγια την ραχοκοκαλιά μιας κοινωνίας.

Εκλογές 2019: Όλα τα κόμματα και οι συνασπισμοί που θα δούμε στο ψηφοδέλτιο στις 7 Ιουλίου
Εκλογές 2019: Δείτε όλα τα κόμματα και τους συνασπισμούς που θα ζητήσουν τη ψήφο μας την 7η Ιουλίου. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/260156/ekloges-2019-ola-ta-kommata-kai-oi-synaspismoi-pou-tha-doyme-sto-psifodeltio-stis-7-iouliou

========================================================================


Η ΕΥΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ  Η επόμενη μέρα είναι κοντά...

Απο τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο.

Ζούμε το παρατεταμένο προεκλογικό κλίμα των ημερών και πάλι. Ήταν να πάρει εμπρός και πήρε...Μετά τις Ευρωεκλογές ,τις περιφερειακές και δημοτικές σειρά τώρα και οι βουλευτικές, με τους υποψηφίους να υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια,η καλύτερα κάτι σαν "τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας" .Εγκαίνια εκλογικών κέντρων,προεκλογικές ομιλίες η μια μετά την άλλη με τους σύγχρονους " Μαυρογιαλούρους" να συναγωνίζονται μεταξύ τους σε υποσχέσεις και σε "ρουσφέτια".Δεν λείπουν βέβαια και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις υποψηφίων αλλά και τα τηλεοπτικά σποτάκια,γιατί η εικόνα εντυπώνεται καλύτερα στο συλλογικό υποσυνείδητο των επιφανειακά σκεπτόμενων νεοελλήνων.
Όλα αυτό όμως θα αποτελούν παρελθόν την επόμενη μέρα .Γιατί τότε μα μόνο τότε οι επιλήσμονες "γραικοί" θα έλθουν και πάλι αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα.Οι αριθμοί είναι εφιαλτικοί.228 δισ. το ιδιωτικό χρέος σήμερα και συνεχίζει να τραβά την ανηφόρα. Το 2010,στο ξεκίνημα της κρίσης ήταν μόλις 40 δις. Μέσα σε αυτό το διάστημα των μνημονίων το χρέος εκτινάχτηκε σε απίστευτα μεγέθη (85δις το 2015,100 το 2017),συνθλίβοντας την μεσαία τάξη,με άλλα λόγια την ραχοκοκαλιά μιας κοινωνίας.
Έτσι μην εκπλαγείτε ,όταν οι κατασχέσεις μετά τις εκλογες θα συνεχιστούν με συχνότητα οπλοπολυβόλου.Ο αριθμός των οφειλετών στους οποίους έχουν επιβληθεί κατασχέσεις μέχρι τώρα ανήλθε σε 1.205.540! Λέτε ξαφνικά να μειωθούν ,όταν το χρέος αυξάνεται;!
Μπορούν λοιπόν όλοι αυτοί που ευαγγελίζονται την προκοπή μας, να μας πουν ,με ποιο μαγικό ραβδάκι θα φέρουν την ανάπτυξη και πως θα καταφέρουν να κινηθεί χρήμα στην αγορά,όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού χρωστά ;Γιατί μπορεί να βολεύτηκαν μέχρι τώρα πάμπολλοι στην προστασία του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,-που έχει πάψει πια να ισχύει-όμως η προστατευτική αυτή ομπρέλα ίσως αποδειχτεί, όχι στο μακρινό μέλλον ,μια ζοφερή εικονική πραγματικότητα!
Πότε λοιπόν όλοι αυτοί ανεξαιρέτως οι πολιτικοί τσαρλατάνοι θα πουν την αλήθεια σε αυτόν τον γεμάτο από πλάνες εξαρτημένο λαό;Πότε θα του πουν, οτι πρέπει να πάψει να συσσωρεύεται στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά θα πρέπει να αναζητήσει λύσεις και στην περιφέρεια;Πότε θα δείξουν όλοι αυτοί οι "πολιτικοί αγύρτες",οτι είναι έτοιμοι για πραγματικές μεταρρυθμίσεις;Στην παιδεία ,στην υγεία,στην οικονομία; Πότε αλήθεια αντί να μυδραλιοβολούν με λογής λογής ακατανόητα νομοθετήματα ,θα στηρίξουν πραγματικά τον θεσμό της οικογένειας ,με φοροαπαλλαγές και προνόμια; Ο εφιάλτης του δημογραφικού δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια.Μήπως θα μας πουν τι πραγματικά ,με σχέδιο και ρηξικέλευθες τομές, θα χαράξουν για την ασφάλεια μας; Η εγκληματικότητα οργιάζει,το "άβατο" των Εξαρχείων καλά κρατεί και η Αστυνομία είναι αδύναμη να αντιμετωπίσει ακόμη και απλές καταστάσεις.
Γιατί μέχρι τώρα άλλα είπαν και άλλα έκαναν!
Η στείρα εναλλαγή των γνωστών κομματικών μηχανισμών στην εξουσία,για δεκαετίες ολόκληρες,αυτό αποδεικνύει!
Η επόμενη μέρα των εκλογών είναι κοντά. Η ευφορία των εκλογών θα εκλείψει μαζί της .Προετοιμαστείτε για απίστευτες αναταράξεις.Επιτέλους Συνελληνες ασκηθείτε και λίγο στον ηρωικό τρόπο ζωής!Είναι και ο μόνος αληθινός!
Ηλίας Ηλιακόπουλος
 23 Ιουνίου στις 12:16 π.μ.Αλεξανδρούπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου