Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Ρωτά λοιπόν ο έρμος ο δημότης Φυλής που έχει εξαπατηθεί πολλάκις ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ; - ΝΑΙ! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗΟι στόχοι μας:
  • Περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από την ανακύκλωση για το Δήμο και τους δημότες,
  • αναβάθμιση του περιβάλλοντος,
  • υπεραξία στην περιουσία των δημοτών.
Προγραμματίζουμε:
  • Διεύρυνση των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών περιβάλλοντος.
  • Ενίσχυση της Υπηρεσίας Καθαριότητας,
  • Ψήφιση και εφαρμογή νέου Κανονισμού Καθαριότητας,
  • Αναζήτηση συμμαχιών και συνεργασιών με όμορους ΟΤΑ, για τη διαχείριση απορριμμάτων και την ανακύκλωση ειδικών απορριμμάτων (ηλεκτρικές συσκευές, έλαια, συσσωρευτές κλπ), αξιοποίησης τους και εμπορευματοποίησης τους κάνοντας πραγματικότητα το σύνθημα μας πως:
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ
Εντός του πρώτου έτους βάζουμε στόχο να ανακυκλώνουμε και να κομποστοποιούμε το σύνολο των απορριμμάτων μας. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω ενημέρωσης των δημοτών και των μαθητών για θέματα ανακύκλωσης αλλά και παρέχοντας κίνητρα όπως είναι τα μειωμένα δημοτικά τέλη.
Κρίνεται επιβεβλημένη η ανακύκλωση στην πηγή και θα την εφαρμόσουμε ΆΜΕΣΑ, επιβάλλοντας και στους άλλους δήμους να ακολουθήσουν την επιτυχία μας, κλείνοντας την χαβούζα της Φυλής, διεκδικώντας αποκατάσταση του χώρου.
ΕΠΙΒΆΛΛΟΝΤΑΣ διόδια για τα απορριμματοφόρα που διέρχονται από τον Δήμο μας.
ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη για το Δήμο και τους δημότες, αναβάθμιση του περιβάλλοντος, υπεραξία στην περιουσία των δημοτών.
Δείτε στα παρακάτω βίντεο, πως η Σουηδία, και μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, και το Σαν Φρανσίσκο απομακρύνονται από τις «καύσεις σύμμεικτων» απορριμμάτων και τις προβληματικές χωματερές και οδηγούνται στην διαχείριση μέσω ανακύκλωσης σε ζώνες μηδενικών απορριμάτων – (zero waste zone).

https://youtu.be/14r7f9khK70

https://youtu.be/c2Tr-U0nALM

https://youtu.be/Cg3OA1s8-SI


Εσείς, θα ψηφίσετε τους ίδιους τύπους που σας εξαπατούν διαχρονικά;
Ή θα κάνετε επιτέλους την αλλαγή προς έναν δήμο πιο φιλικό, πιο πράσινο, πιο ασφαλή ψηφίζοντας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ;


 http://elaygh.com/2019/02/09/%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84/?fbclid=IwAR0rrlp6bwnZrXfatYp8w44rHI-7zN1VJ_8hFM2XSfwYXdHMmKoQmhek78U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου