Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ

Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου.

Το Μάρτιο μήνα οι ορθόδοξοι τελούν λειτουργίες που τις αποκαλούν «Χαιρετισμοί». Προς τιμή της Παναγίας, λένε ότι έσωσε την Κων/πολη από τους Αβάρους. Βέβαια αυτό είναι μια ακόμη θρησκευτική απάτη, που τα Μπέέέ εκείνης της εποχής την κατάπιναν σαν γλάροι. Αλλά και σήμερα τα ίδια κάνουν. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αμόρφωτοι άνθρωποι ήσαν αυτοί που απέμειναν μετά την σφαγή και μόνη τους γνώση ήταν το «κυριελέησον» και το «Αληλούϊα» Η θανάτωση των ανθρώπων της διανόησης είχε συντελεστεί, και ο σκοταδισμός σε πλήρη δράση. Για να βρει ανταπόκριση το «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι».
Εμείς οι Έλληνες αποτελούμαι, αν όχι όλοι, παγκόσμιο φαινόμενο αμοραλισμού, ενώ καυχόμαστε για τους προγόνους μας, αποδεχόμαστε το παπαδαριό και τα (ιερά) τους βιβλία, που δεν χάνουν ευκαιρία να τους εξυβρίζουν. Αυτούς που ολόκληρη η ανθρωπότητα εκφράζεται με δέος όταν προφέρει τα ονόματά τους.
Αφήστε σε μας το προνόμιο να υπερασπιστούμε την εθνική μας κληρονομιά. Γιατί εμείς αγαπάμε τους προγόνους μας, τους θαυμάζουμε και δεν θα επιτρέψουμε τους Βυζαντινολάτρες Εβραιοχριστιανούς να τους υβρίζουν, να τους αναθεματίζουν, και να αναγνωρίζουν ως προγόνους μας, τους Εβραίους, Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ.
Ρασοφόροι είστε άθλιοι, αν θέλετε να λέγεστε Έλληνες, και αν σας έχει μείνει ένα ίχνος σεβασμού προς τους προγόνους μας, να εξαφανίστε τα βιβλία αυτά, και κάποτε να πάρετε την απόφαση να ζητήσετε δημόσια συγνώμη από τους Έλληνες για τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος τους οι προκάτοχοί σας και τις ύβρις που συνεχίζετε εσείς.
Μέχρι τώρα γνώριζα ότι αναθεματισμούς και ύβρις κατά των Αρχαίων Ελλήνων συναντούσαμε την Κυριακή της ορθοδοξίας και στην παρακλητική, αλλά όλως τυχαίως διαπίστωσα ότι και στους χαιρετισμούς οι ύβρις επαναλαμβάνονται.
Παραθέτω μερικά αποσπάσματα:
Ρήτορας πολυφθόγγους ως ιχθύας αφώνους,…..
Χαίρε φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα,
Χαίρε τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα.
Χαίρε ότι εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί.
Χαίρε ότι εμαράνθησαν οι των μύθων ποιηταί.
Χαίρε των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα.
Χαίρε της απάτης την πλάνην πατήσασα.
Χαίρε των ειδώλων τον δόλον ελέγξασα.
Χαίρε σοφών υπερβαίνουσα γνώσην.
Λάμψας εν τη Αιγύπτω φωτισμόν αληθείας, εδίωξας του ψεύδους το σκότος, τα γαρ είδωλα ταύτης, Σωτήρ, μη ενεγκαντά σου την ισχύν πέπτωκεν.
Με την τελευταία παράγραφο εξυμνούνται τα εγκλήματά τους στην Αίγυπτο δηλαδή η κατακρεούργηση της φιλοσόφου Υπατίας, η κατεδάφιση του Σεραπείου ναού και το κάψιμο της δεύτερης σε μέγεθος βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, με ηθικούς αυτουργούς τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο, τους πατριάρχες (άγιο) Κύριλλο και Θεόφιλο.
Λοιπόν όλα τα πρόβατα στη γραμμή να πάνε να ακούσουν τους αναθεματισμούς κατά των Ελλήνων. Αν όχι τότε Κάντε ένα κλικ εδώ να τους ακούσετε. σήμερα είναι οι πρώτοι.  https://youtu.be/Xex68mFxImkΙωαννης Θεοδωροπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου