Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Προσοχή! Έρχονται οι ευρωπαϊκές εκλογές. Αν ψηφίσετε τα πουλημένα κόμματα πάλι, θα σβήσει οριστικά η Ελλάδα, πολύ σύντομα.

Δείτε:
https://www.facebook.com/CanadianNationalist/videos/419236478434035/


Αποτέλεσμα εικόνας για Έρχονται οι ευρωπαϊκές εκλογέςΠροσοχή! Έρχονται οι ευρωπαϊκές εκλογές. Αν ψηφίσετε τα πουλημένα κόμματα πάλι, θα σβήσει οριστικά η Ελλάδα, πολύ σύντομα. Πρέπει να διαλυθεί η ΕΕ, δεν έχουμε περιθώριο. Πρόκειται για την επιβίωση της λευκής φυλής η οποία γεννήθηκε στον ελλαδικό χώρο. Αυτοί που αντιπροσωπεύουν τα πουλημένα κόμματα στην Ελλάδα (και στην ΕΕ γενικά) είναι ασυνείδητοι. Δεν καταλαβαίνουν ότι οι μετανάστες είναι όπλα που χρησιμοποιεί μια ελίτ για να εξαφανίσει τη λευκή φυλή. Ήδη είναι αργά. Κανονικά θα έπρεπε να τους είχαμε στείλει πίσω όλους στις ρίζες τους. Ένας Μαύρος μπορεί να αναπτυχθεί μόνο στην Αφρική, ένας Κινέζος μόνο στην Κίνα και ούτω καθ' εξής. Έτσι αναπτύχθηκε η ανθρωποποίηση. Στο βόριο πόλο δεν ζουν ελέφαντες. Στην Αφρική δεν ζουν πολικές αρκούδες.
Και μάλλον από τον ελλαδικό χώρο ξεκίνησαν όλα. https://youtu.be/RJrFPI2-zAA
Οι πολιτικάντηδες δεν είναι επιστήμονες. Βλέπουν μόνο: εξουσία και χρήμα. Γεννήθηκαν με ατροφία του εγκεφάλου. Ισχύει για όλες τις εποχές. Ήδη ίσχυε στην εποχή του Ομήρου. Όμως τότε, δεν απειλούνταν η λευκή φυλή.
Έχετε μεγάλη ευθύνη. Να απαλλαχθείτε από τα δεσμά της ΕΕ είναι πλέον θέμα επιβίωσης των αυτοχθόνων Ευρωπαίων: ήδη έχει αρχίσει η γενοκτονία των Λευκών όπως διέπραξαν οι Λευκοί την γενοκτονία των αυτοχθόνων λαών της αμερικάνικής ηπείρου.
Στείλτε στην Ευρωβουλή Έλληνες αυτόχθονες που θα εξηγήσουν στους Ευρωπαίους την ιστορία αυτή.


Σιμόν Λε Μπαρόν Νεοφιλελληνισμος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου