Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Ο Σαλβίνι δείχνει το δρόμο! ΕΠΕΒΑΛΕ στην Ε.Ε. να σταματήσει να φέρνει «μετανάστες» στην Ευρώπη…


 


Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε σήμερα να αναστείλει προσωρινά την ανάπτυξη ναυτικών μέσων της για τη διάσωση μεταναστών ανοικτά της Λιβύης…
που είχε ξεκινήσει το 2015, στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης «Σοφία», ανακοίνωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος.
«Μέχρι τώρα καμία λύση δεν έχει βρεθεί στο θέμα της αποβίβασης» των «μεταναστών» που διασώζονται στη θάλασσα, δήλωσε ο αξιωματούχος υπό τον όρο της ανωνυμίας, καθώς η Ιταλία απαιτεί την αλλαγή των κανόνων εκείνων που επιβάλλουν την αποβίβαση μεταναστών στα λιμάνια της.
Από την επιχείρηση αυτή έχουν διασωθεί 12.000 ανθρώπινες ζωές στην κεντρική Μεσόγειο τα τελευταία τέσσερα χρόνια και κανείς δεν τάσσεται κατά αυτού. Όμως οι άνθρωποι αυτοί αυτά τα 4 χρόνια αποβιβάζονταν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία αντί να επιστρέφονται στη Λιβύη.
Έτσι είχε δημιουργηθεί μια ολόκληρη μπίζνα από ΜΚΟ και επαγγελματίες «ανθρωπιστές» που κέρδιζαν χρήματα εις βάρος των «μεταναστών»-προσφύγων και έβαζαν σε κίνδυνο τους δυστυχισμένους αυτούς ανθρώπους.

https://voicenews.gr/o-salvini-dichni-to-drom-epevale-stin-e-e-na-stamatisi-na-metaferi-metanastes-apo-ta-anichta-tis-livyis-stin-evropi/?fbclid=IwAR0ppnqb5fMM61qm3rUAGX1wulcClYzgcuMyEopLsZHaCd9dlsnNmkMFWKg# 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου