Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Ο ΟΡΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Γράφει ο Γιάννης Κατέχης Τσέτσας
Όποιος δεν δέχεται το όνομα Βόρεια Μακεδονία δεν είναι ακροδεξιός είναι απλά μορφωμένος ΕΛΛΗΝΑΣ και τουλάχιστον ιστορικά ακέραιος. 
Η νέα ιστορία που προσπαθεί να μας διδάξει μία παρέα ημιμαθών και ανιστόρητων η οποία είναι τουλάχιστον κατώτερη της νοημοσύνης και μάθησης των πυγμαίων πριν την Έλευση των ιεραποστόλων,έχει ήδη καταδικαστεί όχι μόνον από το 95% των Ελλήνων αλλά και από όλους τους ξένους Αρχαιολόγους που ρηγνύουν τα ιμάτιά τους με όσα ακούνε δια στόματος του Έλληνα Πρωθυπουργού. Αγαπητοί φίλοι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι αυτή η συναλλαγή αυτή ήταν πολύ κερδοφόρα όχι για το Έθνος αλλά για τις τσέπες όσων την διαχειρίστηκαν. 
Δεν δικαιολογείται με κανένα άλλο τρόπο να χαρίζουμε χωρίς μάλιστα κανένα αντάλλαγμα Ελληνικό όνομα και Ιθαγένεια σε ένα λαό που καμία σχέση δεν έχει ούτε με την Μακεδονία ούτε με την Ελληνική γλώσσα απόφθεγμα της οποίας αποτελεί και η λέξη "Μακεδόνας" (εκ του Μακεδνός) ο οποίος ήταν Γιος του Δία και της Θυίας, κόρης του Δευκαλίω
Οι τωρινοί κάτοικοι δε της αρχαίας Σκουπίας (Σκοπίων) δεν έχουν σχέση ούτε καν με τους Δαρδάνους η τους Παίονες .( Η Παιονία βρισκόταν αμέσως βόρεια της αρχαίας Μακεδονίας, και στα νοτιοανατολικά της Δαρδανίας η οποία αντιστοιχεί στο σύγχρονο Κοσσυφοπέδιο). 
Είναι Σλάβοι και ομιλούν την Σλαβοβουλγαρική και όχι την Σλαβομακεδονική όπως ισχυρίζονται διότι γλωσσολογικά Σλαβομακεδονική δεν υφίσταται. Και για να ακριβολογούμε είναι ένας λαός άνευ ιστορίας εφόσον πρόκειται για ένα κράτος που συστάθηκε από τον Τίτο μεταπολεμικά με μόνο λόγο ύπαρξης την εξορία των φιλογερμανών ανταρτών και εγκληματιών πολέμου. 
Αυτό τον λαό υπερασπίζεται η κυβέρνηση ενάντια στην θέληση των Ελλήνων που πρόσφατα μετά την ανακάλυψη του αρχάνθρωπου του καθηγητή Α. Πουλιανού στην Χαλκιδική ο οποίος θεωρείται ο αρχαιότερος παγκοσμίως και η Ελλάδα πλέον εκτός του ότι θεωρείται το λίκνο της σοφίας των επιστημών και της δημοκρατίας διεκδικεί πλέον και τον τίτλο του λίκνου της ανθρωπότητας.

Γιάννης Κατέχης Οθωνοί


Γιάννης Κατέχης Τσέτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου