Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Το πατριωτικό αίσθημα των αρχαίων Ελλήνων

Αποτέλεσμα εικόνας για Το πατριωτικό αίσθημα των αρχαίων Ελλήνων
Δεν νομίζω ότι πρέπει να καταφεύγουμε  στα ελαττώματα των Αρχαίων Ελλήνων, για να καταλάβουμε  τα δικά μας εγκληματικά  ανθελληνικά σφάλματα.
Αυτοί όπως και εάν ήταν, με όλα τα καλά τους και τα κακά τους άφησαν μια μοναδική ιστορία, μπροστά στην οποία γονατίζει όλος ο κόσμος. Εμείς δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτε.
Απλά αναφερόμαστε αδιάκοπα σ' ότι έκαναν εκείνοι, χωρίς να συνειδητοποιήσουμε ότι εκείνα που έκαναν αυτοί, ούτε τα κάναμε εμείς αλλά ούτε και τα τιμήσαμε ποτέ.
Χρησιμοποιούμε ξένα έργα και νιώθουμε υπερήφανοι, χωρίς να  εκπληρώσουμε ποτέ τις υποχρεώσεις απέναντί τους.
Πολλές φορές διερωτώμαι. Έχουμε δικαίωμα να κληρονομήσουμε κάτι, που δεν εκτιμήσαμε ποτέ; Είμαι υπερβολικός; Δεν νομίζω. Ίσως  πολύ προσγειωμένος.
Για να είμαστε οι δικαιούχοι της ανεκτίμητης κληρονομιάς, δεν θα έπρεπε να τιμάμε τα ιερά τους;
Ο Αλέξανδρος, φώναξε στον Δαρείο.
"Ήρθα ως αρχηγός των Ελλήνων,  να  σ' εκδικηθώ για τα δεινά, που προξένησες στην Ελλάδα και μην ξεχνάς, ποτέ δεν σε συγχωρήσω για την ατίμωση των ιερών των προγόνων μου, ούτε ακόμα και εάν μετανοήσεις". Εμείς τι κάναμε με τα ιερά του;
Πέρασαν 2500 χρόνια από την  Μάχη του Μαραθώνα. Πότε τιμήσαμε εκείνους τους ήρωες που πάλεψαν με τον χάρο; Ή τους άλλους ήρωες στη Μάχη των Θερμοπυλών;
Ή τους άλλους στη Μάχη της Σαλαμίνας; Ή τους άλλους στη Μάχη των Πλαταιών;
Ή τους άλλους στις  Μάχες του  Αλεξάνδρου στην Ασία εναντίον του εχθρού τόσον της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης; Γιατί περιφρονήσαμε το όραμα του Αλεξάνδρου να ενώσει όλα τα έθνη ειρηνικά ως θεός και δεχτήκαμε το θάψιμο της θεοποίησής του με το καπέλωμα του χριστιανισμού;
Ο Αλέξανδρος ήταν θεός 658 χρόνια πριν αναγορεύσουν τον Ιησού.
Ο Ιησούς ήταν εφεύρεση  των Εβραίων σε συνεργασία με τους "μεγάλους" πατέρες και "μεγάλους" αυτοκράτορες  με σκοπό να παρεμποδίσουν, την τεράστια αίγλη που περίμενε την Ελλάδα με την υλοποίηση του οράματος του Αλεξάνδρου.
Παραποίησαν όλοι μαζί Εβραίοι και οι δικοί μας προδότες το όραμα του Αλεξάνδρου και το 326 μ.Χ. αναγόρευσαν τον Ιησού θεό, ώστε να αντικαταστήσουν την ελληνικοποίηση  όλου του κόσμου, με την εβραιοποίηση, έχοντας στόχο την παγκοσμιοποίηση.
Οι Εβραίοι ήταν έξυπνοι.
Δούλεψαν για το έθνος τους και πολύ καλά έκαναν.
Δεν τους κατηγορώ. Οι δικοί μας οι προδότες πως το δέχτηκαν και το συνεχίζουν μέχρι σήμερα;
Από τότε, εδώ και 2000 χρόνια έθαψαν τον Ελληνισμό, έθαψαν τον θεό Αλέξανδρο μαζί και το όραμά του.  Τον αντικατέστησαν με τον Ιησού, τον Δία με τον Γιαχβέ και όλους τους ήρωές μας και τους θεούς με ένα συρφετό ανθελλήνων "αγίων", οι οποίοι τιμώνται, δοξολογούνται και υμνούνται.
Η συνείδησή μας εβραιιοοιήθηκε και δεν το συνειδητοποιήσαμε.
Με την βάφτιση υπογράφουμε, σύμφωνα με τον Απόστολο Παύλο στο κατά Γαλλάτες επιστολή, κεφ. 3, εδάφιο 27-29 ότι είμαστε σπέρμα του Αβραάμ. Η εκκλησία σε όλες τις λειτουργίες δοξολογεί και υμνεί τους προπάτορες των Εβραίων Αβραάμ.. ως δικούς μας προπάτορες.
Για να μειώσει την αίγλη του θεού Αλεξάνδρου έκανε "μέγα" τον Κωνσταντίνο, τον Ιουστινιανό, τον Θεοδόσιο και τους τρεις Ιεράρχες.
Έθαψε τους μεγάλους δασκάλους, σοφούς και επιστήμονες της αρχαιότητας και μας καθιέρωσε ως προστάτες της Παιδείας κάποιους, οι οποίοι ουδεμία σχέση μπορούν να έχουν με τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Πυθαγόρα και τόσους άλλους.
Βλέπεις λοιπόν ότι με όλα τα σφάλματά τους, μεγαλούργησαν, ενώ εμείς είμαστε πελμματωμένοι,  Χρησιμοποιούμε ότι  έκαναν εκείνοι, ενώ δεν  φανήκαμε ικανοί να τους προσφέρουμε ούτε ένα ευρώ.
Αυτός που σου τα γράφει όλα αυτά, είναι ένας Έλληνας, που έχτισε δύο ελληνικούς ναούς.
Ο ένας προς τιμή του θεοποιημένου Αλεξάνδρου, η θεοποίηση του οποίου αναβίωσε νομικά τον Δεκέμβριο του 2013. Κανένας  μέχρι σήμερα δεν συγκινήθηκε να φροντίσει, να βοηθήσει, να τιμήσει, να αγκαλιάσει.
Εκείνοι τότε διέθεταν τη ζωή τους για την προστασία των ιερών τους, εμείς ούτε μια ώρα περιποίηση ή ένα ευρώ για λίγο λιβανάκι.  Αυτοί είμαστε φίλε μου και το μόνο που κάνουμε, είναι να ρεζιλεύουμε την αίγλη της μεγάλης χώρας, που λέγεται Ελλάδα, την  οποία κανένας δεν μπορεί  να την εξαφανίσει όσο δόλια και εάν αγωνισθεί.
Η Ελλάδα είναι ταγμένη να  παίζει πάντοτε ηγετικό ρόλο. Δεν είναι ταγμένη να ζητιανεύει.
Άλλο είναι αυτοί που κατοικούν στο χώρο της και άλλο σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ. Εάν ποτέ το καταλάβουμε, τότε θα βρούμε την δύναμη, τότε θα είμαστε και κληρονόμοι αυτής της μοναδικής και ιερής αποστολής της.
Aristotelis Kakogeorgiou
<aristotelianmarathon@live.com>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου