Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Όσοι ψήφισαν την αλλοίωση της ιστορίας μας είναι δωσίλογοι και μια μέρα θα πληρώσουν....

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο

Αυτόν τον παραστρατημένο μέσα στα φτηνά ιδεολογήματα της αριστεράς λαό δεν μπόρεσαν να τον αφυπνίσουν μνημόνια , δεν μπόρεσαν να τον ξυπνήσουν οι δυσβάσταχτοι φόροι , δεν μπόρεσε να τον στήσει απέναντι του ο αδηφάγος Ένφια και φυσικά ούτε η περικοπή μισθών και συντάξεων , ούτε η περικοπή των λογής- λογής ελαφρύνσεων.
Μπόρεσε όμως να τον αφυπνίσει ο εμπαιγμός της κυβερνητικής συμμορίας , που δεν σεβάστηκε πατρίδα , ιστορία , παράδοση αλλά και τα ματωμένα εδάφη της ελληνικής Μακεδονικής γης. Η παλλαϊκή αντίδραση των συλλαλητηρίων ήταν μόνο η αρχή .Η αλαζονεία των αριστερών φασιζόντων πολιτικάντηδων , η «ύβρις» αυτών στην ιερότητα των στιγμών ενός λαού , που αξιώνει να σεβαστούν την ιστορία του αλλά και την παράδοσή του , επιφέρει νομοτελειακά την «Νέμεση».Να είστε βέβαιοι ότι η τιμωρία θα είναι σκληρή για όλα αυτά τα καθάρματα και σύγχρονους «εφιάλτες»της άθλιας κομπανίας πολιτικάντηδων. Που έχουν το θράσος να ομιλούν για πετυχημένη συμφωνία !
Υπάρχει έκδηλος αναβρασμός που δεν θα αφήσει κανένα επίορκο να κοιμάται ήσυχος .Η σταγόνα από το ποτήρι ξεχείλισε .Τα αντανακλαστικά του Έλληνα ενεργοποιήθηκαν , όταν είδε τους πολιτικούς αριστερόφρονες χαμαιλέοντες «ελαφρά τη καρδία» να επιτρέπουν τη ρίψη χημικών με το φαιδρό πρόσχημα και ψεύδος, ότι ήταν υποχρεωμένοι να τια ρίξουν σε ακροδεξιά στοιχεία που επιχείρησαν να καταλάβουν την βουλή. Μόνο που οι φωτογραφίες και τα video τους διαψεύδουν. Τα χημικά έπεφταν σε οικογένειες αλλά το χειρότερο σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους –Θεέ μου πόσο θρασύδειλοι!- με αποτέλεσμα οι ευαίσθητες αυτές κοινωνικές ομάδες να μη μπορούν να αναπνεύσουν με κίνδυνο ακόμη κι αυτής της ίδιας τους της ζωής. Αυτό καταγράφηκε στο υποσυνείδητο του Έλληνα , να είστε βέβαιοι μυσαροί εθνοπροδότες! Τίποτε δεν τελείωσε με μια εμετική ψήφο από τα ξεπεσμένα έδρανα της βουλής. Στην πραγματικότητα τώρα όλα αρχίζουν. Στις περισσότερες πόλεις είχαμε αναταραχές σήμερα Μολότοφ δέχονταν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος , ενώ η Αστυνομία προέβαινε σε νέα χρήση χημικών. Έτσι νομίζουν , πως θα προφυλαχθούν από την οργή του κόσμου; Γελιούνται , αν πιστεύουν , ότι η οργή θα καταλαγιάσει με χημικά .Ας το ξεχάσουν. Οι αριστεροί λακέδες του Σόρος θα ζουν συνέχεια με εφιάλτες. «Γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν , τον προδότη ουδείς» Οι ίδιοι οι πάτρωνες κάποια στιγμή θα τους αδειάσουν .Γιατί αυτή είναι η μοίρα του προδότη και του δωσίλογου. Όσοι ψήφισαν την αλλοίωση της ιστορίας μας είναι δωσίλογοι και μια μέρα θα πληρώσουν και μάλιστα πολύ σκληρά.
Όλος ο Ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί την προδοσία που συντελέστηκε με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Εκεί όπου ο Αλέξης υπέγραψε την κατάπτυστη συμφωνία παραχωρώντας ιστορία , Εθνότητα και γλώσσα στους σκοπιανούς Γιατί έτσι θέλουν οι πάτρωνες. Καμιά αλλαγή στο Σύνταγμα των σκοπιανών όμως για τον αθεράπευτο αλυτρωτισμό τους , παρά μόνο μπόλικο παραμύθι …
Τον Ελληνικό λαό δεν τον ρώτησες Αλέξη , τον ξεγέλασες και τον προσπέρασες .Το Σύνταγμα προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις Δημοψήφισμα .Εσύ κι αυτό το αγνόησες Αλέξη .Δεν σε συμβούλευε γι αυτό ο κατά το φαινόμενο εγκρατής περί τα Νομικά Παυλόπουλος:! Γι αυτό και μόνο , επειδή του πλήγωσες την ματωμένη του ψυχή , έχει ξυπνήσει και ζητά εκδίκηση .Η αγδίκιωτη μανία ενός λαού για πραγματική δικαίωση στα ιερά και όσια της φυλής αναζωπυρώνει το Μακεδονικό το οποίο μόλις τώρα άρχισε…Οι πολιτικοί λακέδες να μη κοιμούνται ήσυχοι…» Ελεύθερον το εύψυχον»!

Ηλίας Ηλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου