Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Πρώτα η Ελλάδα.


https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/01/15873347_10211774680991050_4203233725887753626_n1483825948-768x432.jpg

Πεθαίνοντας στο κρύο: Η κυβέρνηση εγκατέλειψε τους πρόσφυγες στους καταυλισμούς https://www.in.gr/wp-content/uploads/2019/01/15873347_10211774680991050_4203233725887753626_n1483825948-768x432.jpg


απάντηση στο άρθρο
Γράφει ο Γιώργος Γεωπόνος
 
Δεν μου φταίνε οι άνθρωποι που έρχονται σε άθλια κατάσταση αλλά σε αυτό τον τόπο, έχουν εγκαταλείψει τους Έλληνες. Χιλιάδες φεύγουν στο εξωτερικό,χιλιάδες αυτοκτόνησαν και αυτοκτονούν, χιλιάδες δεν έχουν να ζεσταθούν και να καλύψουν βασικές ανάγκες, χιλιάδες τρέχουν σε ψυχολόγους. Έχουμε γίνει ένα σύγχρονο στρατόπεδο εξόντωσης μόνο που χρησιμοποιούν άλλα μέσα εξόντωσης(κυρίως οικονομικά και έλλειψη ασφάλειας πολίτη).

Πόσοι παλεύουν στα σπίτια τους με κουβέρτες και...ηλεκτρικές σόμπες(αν έχουν να τις αγοράσουν κι αυτές) που μας τις διαφημίζουν συνέχεια σε κανονικές διαφημίσεις ή μέσα σε εκπομπές, ότι ζεσταίνουν και είναι και οικονομικές(τρέχτεεεε τζάμπα πράγμα, τρελάθηκε το αφεντικό τα δίνει τζάμπα)?

Πόσοι τη βγάζουν με μακαρόνια και φακές και βλέπουν τις εκπομπές μαγειρικής (που έγιναν μόδα μέσα στην κρίση μαζί με τις τουρκικές τηλεοπτικές σειρές) που μαγειρεύουν κρέας και θαλασσινά?

Άσε πια τη διαφήμιση για προϊόν κατά της αϋπνίας που ξεκινάνε από τις 11 το βράδυ: "Γιατί ξαγρυπνάς μάνα μου? Φσιτ Φσιτ. Θα με θυμηθείτε και θα κοιμηθείτε"

Τα συμπληρώματα διατροφής? Εκεί να δεις...μας βομβαρδίζουν συνέχεια... κλασσικό συμπλήρωμα βιταμίνη C, ειδικό συμπλήρωμα για τα ψυχολογικά(άγχος, κατάθλιψη) που θερίζουν στην κοινωνία μας και τονίζουν στη διαφήμιση(διότι ξέρουν τον βαλκανοταλιμπάν) "Από βότανα, φυσικό συμπλήρωμα". Μετά έχουμε...αλόη...κολλαγόνο..."τα σπιρουλίνιααα και οι χλωρέλες" εκεί να δεις.
Συμπλήρωμα για το ένα, συμπλήρωμα για το άλλο...δια πάσαν νόσον και μαλακίαν...για να είμαστε καλά να δίνουμε στο κράτος λεφτά(που δεν έχουμε) και ο Τσίπρας να χαμογελά ξεπουλώντας πατρίδα και ιερά!

Και σας ρωτάω:

Μέσα σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί σε αυτή τη χώρα είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε πάνω από 10.000 πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες?

Γιατί δεν τους βοηθάνε πλούσιες ισλαμικές χώρες που είναι και πιο κοντά στις δικές τους?
Ο Εμίρης έχει χρήματα για να ζητάει τεχνητό νησί με ελαιώνες και κάθε τρεις μέρες φορτίο με λουλούδια (για αντικατάσταση) από Ολλανδία και 16χρονες κοπέλες από την Ανατολική Ευρώπη για το χαρέμι του, να κάνει και όμορφους απόγονους. Χρήματα για πρόσφυγες και κατασκευή πόλεων σε ακατοίκητες εκτάσεις(που έχει και πολλές) δεν έχει? Τι σόι μουσουλμάνος είναι όταν δεν βοηθάει τους δικούς του?
Εμείς είμαστε Χριστιανοί και βοηθάμε αλλά είμαστε φτωχοί. Εσύ που είσαι πιστός μουσουλμάνος και (πολύ) πλούσιος γιατί δεν τους βοηθάς?

Γιατί πρέπει να στεναχωρηθώ για τα γυναικόπαιδα της Συρίας, του Πακιστάν ή από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη και όχι για τα γυναικόπαιδα της Ελλάδας?

Πραγματικό περιστατικό φέτος σε Χριστουγεννιάτικο έρανο αγάπης εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη:

Άνοιξε η πόρτα, μία πανέμορφη(φυσική ομορφιά στο φουλ, που να ήταν και περιποιημένη) κοπέλα (απλά χτενισμένη, άβαφη) περίπου 27-28 χρονών και μέσα στο σπίτι δύο μπόμπιρες ο μεγαλύτερος 7 χρονών περίπου. Το σπίτι με με ελάχιστο φωτισμό και για σαλόνι έναν μικρό καναπέ. Ούτε Χριστουγεννιάτικος στολισμός ούτε τίποτα. Η κοπέλα με πεσμένη ψυχολογία και να προσπαθεί να μην το δείξει κι όσο το δυνατόν με σταθερή(που δεν ήταν) φωνή.

Απάντηση της: "Δεν έχουμε χρήματα(σχεδόν έτοιμη να κλάψει και να κρατιέται) για τον έρανο αλλά μπορώ να σας δώσω κάποια ρούχα των παιδιών που δεν τους κάνουν και να τα δώσετε σε κόσμο που έχει ανάγκη"

Τι να έδινε για τον έρανο της εκκλησίας αφού η ίδια ήταν για έρανο και είχε ανάγκη! Απάντηση

20 σπίτια σε ένα απόγευμα. Κουπόνια ερανου εκκλησίας του ενός, των δύο και των πέντε ευρώ.
2 πεντάευρα και όλα τα υπολοιπα μονόευρα και οι άνθρωποι λυπημένοι. Τεστ ψυχολογίας πληθυσμού. Λοιπόν, στα 20 σπίτια το ένα μόνο θύμιζε παλιές εποχές σε επίπεδο ψυχολογίας και χρημάτων και ήταν μια χαρά στολισμένο. Από τους υπόλοιπους το 80% σε ήπια, μέτρια ή πιο σοβαρή κατάθλιψη και χωρίς οικονομική δυνατότητα(ελάχιστη ή καθόλου). Το 50% ήταν για να τους βοηθήσεις και όχι να βοηθήσουν την εκκλησία για να βοηθήσει κόσμο.

Πρώτα λοιπόν θα στεναχωρηθούμε και θα αγωνιστούμε για τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Να μην πεινάει και να μην κρυώνει Έλληνας και Ελληνίδα και θα εξασφαλίσουμε την ένοπλη άμυνα μας. Μετά θα βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων της χώρας μας ξένο κόσμο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του λαϊκισμού, της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και των διαφόρων ΜΚΟ που το παίζουν πονόψυχοι (ενώ έχουν άλλους στόχους).Αν ήταν τώρα αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έλεγε πάλι "Οι φασίστες, αφήσανε τους πρόσφυγες να κρυώνουν" μπλα μπλα.

Το θέμα είναι ότι δυστυχώς την πληρώνουν πάντα απλοί άνθρωποι κάθε χρώματος, θρησκείας και εθνικότητος. Ο κόσμος είναι σκληρός, πονηρός και αδίστακτος. Όλες οι μικρομεσαίες χώρες πληρώνουμε τα αποτελέσματα πολιτικών υπερδυνάμεων και πολυεθνικών εταιρειών.
Για να επιβιώσουμε ως χώρα και Έθνος πρέπει να σκληρύνουμε και να προστατεύσουμε από κάθε απειλή(πείνα, κρύο, ανεργία, εγκληματικότητα, Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια) τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ.

Πρώτα να μην κρυώνουν, να μην πεινάνε(και να αδυνατίσουν όσοι χοντροί φοράνε στολή Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, απαράδεκτοι!Είναι αυτοί επαγγελματίες?!), να έχουν δουλειά και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες και οι στρατεύσιμοι που φοράνε τον μπερέ με το Εθνόσημο μας και φυλάνε σκοπιά στον Έβρο και στα νησιά και μετά οι άλλοι.
Πρώτα ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. Να το καταλάβουμε και να σταματήσουμε όλα τα κοράκια, να σταματήσουμε την υφαρπαγή του δημοσιου και ιδιωτικου πλούτου της πατρίδας μας. Ότι είναι να γίνει ας γίνει και να σταματήσει η κλάψα. Όχι λέει αντισυνταγματική οι περικοπές σε εμένα θέλω να γίνει εξαίρεση. Και δεν ντρέπονται που το λένε οι Βαλκανοταλιμπάν! Αν τους άκουγε ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Λεωνίδας ή ο Κολοκοτρώνης θα τους έσφαζαν επιτόπου με το σπαθί! Ο δε αθυρόστομος Καραισκάκης θα τους έλεγε πριν τους σφάξει: “Θα σας γ...!Τέτοια ώρα τέτοια λόγια!” Καμία εξαίρεση! Όλοι μαζί να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας. Στρουμφάκια και παρτάκηδες καταντήσαμε. Είναι ώρα για αγώνα, όχι για να γκρινιάζουμε ούτε να λυπόμαστε άλλους. Πρώτα η Ελλάδα.

 Γιώργος Γεωπόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου