Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

ΙΔΙΟΣ Ο ΜΈΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΎΛΗΣ...!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Η ...Δημοκρατια του φβ . Γι αυτην την φωτογραφία "ελληνος ιθαγενους" μπλοκάρισαν την φιλη μας Ελληνιδα Ευστρατία Κ.Σ Σουραβλα!!!
Καλημέρα φίλοι μου από το εναλλακτικό προφίλ που με ανάγκασαν να δημιουργήσω και σας ευχαριστώ για την αποδοχή και τα αιτήματα φιλίας που μου κάνατε .
Το κυρίως προφίλ μου το μπλόκαραν για έναν ολόκληρο μήνα και μάλιστα παραμονές πρωτοχρονιάς .Μπαίνω ,βλέπω τα μηνύματα και τις δημοσιεύσεις αλλά δεν μου επιτρέπουν ούτε να απαντήσω αλλά και ούτε like να πατήσω και φυσικά ούτε να δημοσιεύσω .
Ολο αυτό όχι επειδή ανέβασα κάτι στον τοίχο μου αλλά επειδή ανέβασα μια φωτογραφία ως διαχειρίστρια στην σελίδα Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Ελληνες κι αυτή αναδημοσιευμένη μαζί με τα σχόλια της που φυσικά δεν ήταν ούτε δικά μου ούτε της σελίδας .
Ηταν η φωτογραφία ενός "ιθαγενή " μη Ελληνα ,ξέρετε από αυτές τις ιθαγένειες που μοιράζουν σαν καραμέλες τώρα και αποσκοπούν να πιάσουν και να πάρουν το 4% των ψήφων αλλοιώνοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και φυσικά την σύσταση του Ελληνικού Εθνους .
Δεν τους άρεσε το σχόλιο που έλεγε πλήρωνε φόρους μαλ@κα Ελληνα για να ζει τζάμπα αυτός και να μην πληρώνει φόρους .Τους ενοχλεί να αυτοαποκαλούμαστε και μαλ@κες τώρα ....!!!!
Πρέπει να υπομένουμε τα πάντα αγγόγγυστα ! Το Μαρακές σε πλήρη εφαρμογή !
Διότι μπορεί να σου είπαν πως δεν είναι δεσμευτικό ,αλλά αυτά που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ και ένα από αυτά είναι το να μην διαννοηθείς ακόμα και να αναστενάξεις που σε χρησιμοποιούν ως υποζύγιο του κάθε επίδοξου "επενδυτή "
Αυτά για να σας λύσω τις απορίες .
Σας εύχομαι από καρδιάς καλή πρωτοχρονιά με απαλλαγή της πατρίδος μας από κάθε λογής παράσιτα που την ροκανίζουν και την λυμαίνονται .


Ευστρατία Κ.Σ Σουραβλα
Στἐλλα Ιακωβἰδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου