Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...


Γράφει ο Markos Stagakis
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...
ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ,ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ,ΟΠΩΣ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΟΡΦΩΣΗ,ΧΡΗΜΑ,ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ,ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΑΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ..!!!
ΥΓ
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ,ΕΝΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΥΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Markos Stagakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου