Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός τα είπε ακόμα χειρότερα για «μακεδονική» μειονότητα και γλώσσα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ζάεφ 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Ζάεφ στη Βουλή των Σκοπίων το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 και τις δηλώσεις με τις οποίες ο Σκοπιανός πρωθυπουργός ανοίγει ξεκάθαρα θέμα μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα: 
Ιδου και η βρωμια, δησωδια, και ξεσκεπασμα της προδοσιας του βρωμερου Κοτζια.
Κοτζιάς στον ΑΝΤ1: «Εάν ήμουν ΥΠΕΞ θα τράβαγα τα αυτιά του Ζάεφ»
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στην συνέντευξή του επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία των δηλώσεων Ζάεφ.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση [Τσιπρα] αντέδρασε υποτονικά στις δηλώσεις του και ότι ο ίδιος εάν ήταν στην θέση του ΥΠΕΞ... θα του τράβαγε τα αυτιά με όλους τους τρόπους για το θέμα της γλώσσας. [Θα του ελεγα Δηλαδη..΄΄Ρε κουταβι, μας χαλας τη δουλεια με το να βιαζεσαι...αυτα δεν λεγονται τωρα αλλα μετα την επικυρωση της Συμφωνιας και απο την Ελλαδα΄΄].

Ζάεφ: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών υπάρχει πιθανότητα να διδάσκεται η «μακεδονική γλώσσα» στην Ελλάδα

03/12/2018, 11:25

«Τα παιδιά στην Ελλάδα θα μαθαίνουν τη μακεδονική γλώσσα, που μέχρι τώρα ήταν ταμπού» δήλωσε ο Ζάεφ - Η επιτομή του αλυτρωτισμού σε βάρος της Ελλάδας από το στόμα του Σκοπιανού πρωθυπουργού - Δείτε τι είπε την 1η Δεκεμβρίου στη βουλή των Σκοπίων για τη δήθεν μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα

Παρά την προσπάθεια της ελληνικής και της σκοπιανής κυβέρνησης να υποβαθμίσουν το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ περί εκμάθησης της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα, το βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της FYROM όχι μόνο δεν καθησυχάζει αλλά δημιουργεί πολύ μεγαλύτερες ανησυχίες επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει την όρεξη στους Σκοπιανούς για νέες διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας!

Απαντώντας σε βουλευτές του αντιπολιτευόμενου VMRO που ρωτούσαν τι θα γίνει με την υποτιθέμενη «μακεδονική» μειονότητα σε Βουλγαρία και Ελλάδα, ο Ζόραν Ζάεφ δεν άντεξε και... ξεφούρνισε τι αλλάζει με τη συμφωνία των Πρεσπών
«Μιλάτε για τους Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι θαυμάσιο. Ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε για αυτούς εδώ και 27 χρόνια. Ας είμαστε ειλικρινείς κάναμε κάτι γι αυτούς; Η επίλυση αυτού του προβλήματος που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας» είπε ο κ. Ζάεφ. Με τρόποξεκάθαρο, που δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έθεσε θέμα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα! Η φρασεολογία και οι ξεκάθαρες διατυπώσεις του Ζόραν Ζάεφ αφήνουν πλήρως εκτεθειμένους εκείνους από την ελληνική κυβέρνηση που προσπάθησαν να ξεγελάσουν την εσωτερική κοινή γνώμη ότι δήθεν με την συμφωνία των Πρεσπών μπαίνει τέλος στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Εάν οι κάτοικοι της  Μακεδονίας και της λοιπής Ελλάδας νιώθουν Έλληνες, τότε είναι καιρός ν' αγκαλιάσει τον Αλέξανδρο, τον γιο του Δία ως θεό, να τον θέση ως πρότυπο στη ζωή του αναπτύσσοντας  δράση και να πετάξει κάθε ξενόφερτο  "προστάτη" που τον κρατά ναρκωμένο και άβουλο. Έτσι θα δημιουργήσει συνθήκες και δυνατότητες που κανένας από τους εντολοδότες  δεν θα είναι ικανός να τις ανατρέψει. Κανένας δεν πρέπει να αναγνωρίσει κάτι που έχει σχέση με το όνομα της  χώρας του θεού Αλεξάνδρου. Κανένας δεν πρέπει να δεχθεί την παραχάραξη  των ιστορικών βιβλίων  στα Ελληνικά Σχολεία και μάλιστα θα πρέπει οι γονείς να  μην αφήσουν τα παιδιά τους  να συνεχίσουν την βρόμικη, ανθελληνική και αντιευρωπαϊκή γαλούχηση.  Οι πνευματικοί ηγέτες οφείλουν επί τέλους να γίνουν Έλληνες. Δεν επιτρέπεται να δοξάζουν και να υμνολογούν τους προπάτορες των Εβραίων ως προπάτορες του Ελληνισμού και πολλά άλλα που συμβάλλουν στην Εβραϊκή γαλούχηση  των Ελλήνων και Ευρωπαίων. Κάθε  Σκοπιανός που θα έρχεται στα Ελληνικά χώματα με ΜΚ θα πρέπει να επιστρέφει αμέσως στην Βαρδράσκα χωρίς καμία χρονοτριβή. Εντός των ημερών θα ακολουθήσει έγγραφο τσουχτερό από το Δ.Σ. της Ομάδας "Ε" Έψιλον, προς όλους τους πολιτικούς και πνευματικούς ηγέτες της Μακεδονίας και λοιπής Ελλάδας.
Ας ξυπνήσουμε επί τέλους όσο ακόμα είναι καιρός. Οι θυσίες που απαιτούνται σ' έναν τέτοιο αγώνα είναι τίποτε μπροστά στις θυσίες των  θεών και ηρώων του Ελληνισμού, τους οποίους δυστυχώς  παραμερίσαμε για κάποιους εβραιόπληκτους  και εξουσιόπληκτους λεκέδες.
με φιλικούς χαιρετισμούς
Αριστοτέλης Κακογεωργίου
Τμήμα του αγώνα  για την σωτηρία των Αξιών του Ελληνισμού της Ομάδας "Ε" Έψιλον

https://www.facebook.com/groups/hespilon/?ref=group_header

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου