Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Το τερατώδες σχέδιο του ΟΗΕ για το Σύμφωνο μετανάστευσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Το τερατώδες σχέδιο του ΟΗΕ για το Σύμφωνο μετανάστευσης


Αξίζει να το διαβάσετε
Στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που οι αντισυστημικές δυνάμεις αναλώνουν τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο σε άλλα σημαντικά αλλά σημειολογικής σημασίας θέματα όπως το Μακεδονικό, οι κατοχικοί εντολοδόχοι της χώρας προωθούν σιωπηλά την παράδοσή μας στους ξένους νεο-αποικιοκράτες, με προοπτική την εξαφάνιση του ελληνισμού στην κοιτίδα του και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.
Τι είναι το τερατώδες σχέδιο μετανάστευσης του ΟΕ
Το τερατώδες σχέδιο του ΟΗΕ για το Σύμφωνο μετανάστευσης, καταργεί στην ουσία τα σύνορα και τα έθνη- κράτη, επιβάλλοντας στην πράξη την δυνατότητα μετακίνησης ή μετανάστευσης όλων των πολιτών σε όποια χώρα του κόσμου επιθυμούν. Επι πλέον, ορίζει ότι, η κριτική ενάντια στην μετανάστευση είναι καταδικαστέο ποινικό αδίκημα ανάλογο με αυτό που έχει επιβληθεί για τον ρατσισμό.
Το Σύμφωνο προωθούν οι μουσουλμανικές χώρες οι οποίες επιδιώκουν την εισβολή μουσουλμάνων μεταναστών σε χώρες άλλων θρησκευμάτων, και κυρίως αυτών με επικρατούσα την Χριστιανική θρησκεία, αλλά δεν επιτρέπουν να συμβεί το ίδιο στις δικές τους χώρες. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το Σύμφωνο επιβάλλει σε όλες τις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων όχι απλώς των προσφύγων αλλά των οικονομικών μεταναστών με δικαιώματα σε όλες τις κοινωνικές και ασφαλιστικές εισφορές όπως και στην απόδοση υπηκοότητας στις χώρες υποδοχής.
Με τον τρόπο αυτό, ο ΟΗΕ που έχει μεταβληθεί σε όργανο της παγκοσμιοποίησης, προωθεί ένα ανεξέλεγκτο καθεστώς κατάργησης των συνόρων, των κρατών-εθνών και αλλαγής θεσμικών πλαισίων. Εύλογα αναδύονται σύνθετα νομικά και εθνικά ζητήματα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε έναν κυκεώνα ερμηνειών και αμφισβητήσεων, με προοπτική συγκρούσεων και εμφυλίων σπαραγμών όπως στην περίπτωση του Λιβάνου, της Βοσνίας κλπ.
Επιπλέον, το πιθανότερο είναι πως είναι όσες ισχυρές χώρες το υπογράψουν, θα το εφαρμόσουν ελάχιστα ή καθόλου στην πράξη. Ενώ αντίθετα οι αδύναμες χώρες όπως η Ελλάδα, θα το εφαρμόσουν ολοκληρωτικά, με συνακόλουθη την εξαφάνιση του Ελληνισμού από την ιστορική του κοιτίδα.
Η Γερμανική Βουλή ήδη αποδέχτηκε με πλειοψηφία την συμμετοχή της Γερμανίας στο Σύμφωνο. Αναμένεται το ίδιο να κάνει και η Γαλλία όπως και άλλες χώρες που ακολουθούν την αντίληψη της παγκοσμιοποίησης και φυσικά όλες οι Μουσουλμανικές χώρες.
Η μοναδική ελπίδα για την ανατροπή μιας τέτοιας τραγικής εξέλιξης είναι το γεγονός ότι, αρκετά κράτη όπως η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Εσθονία, το Ισραήλ, η Βουλγαρία κ.ά. έχουν αρνηθεί να συνυπογράψουν το τερατώδες Σύμφωνο.

Ιπποκρατης Μπουρνελης
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Ουσιαστικά το σύμφωνο του Μαρακές για τους "μετανάστες" , όπου θα εφαρμοσθή καταργεί πλήρως την δημοκρατία με πλήρη ασυδοσία και ατιμωρησία των μουσουλμάνων εποίκων γιά ό,τι κάνουν, όπου πάνε, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, εγκαθιστώντας έτσι κατά τόπους δικτατορίες υπέρ τους, που θα το τηρούν. Εμείς σαν πειραματόζωα και ψηφόζωα, που είμαστε, θα είμαστε από τους πρώτους, που θα το υποστούμε, με τους τόσο πρόθυμους γι'αυτό αριστερούς κυβερνώντες. Τα ως τώρα δείγματά τους είναι ισχυρά, οι μάσκες έπεσαν. Ο σταλινο- φασισμός, που κρύβουν μέσα τους, για όποιον δεν συμφωνεί μαζύ τους έχει ήδη εκδηλωθή, αλλα΄τώρα βρίσκουν νόμιμο πάτημα τον δήθεν .... ανθρωπιστικό και δημοκρατικό(;;;;;) ΟΗΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου