Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Ένας Αδικαιολόγητος Εμφύλιος Μαίνεται μέχρι Σήμερα - Προλέγουν κάποιοι εμφύλιο πόλεμο...

Αποτέλεσμα εικόνας για αριστοτελης         Αποτέλεσμα εικόνας για δαυιδ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ                                                             ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Δεν ξέρω από που ορμώμενοι μερικοί προλέγουν κάποιοι εμφύλιο πόλεμο και  ονομάζουν κάποιους αρχαιολάτρες οι οποίοι είναι εναντίον των χριστιανών. 
 Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοούν και δεν ξέρω με ποιους μέχρι τώρα αντάλλαξαν απόψεις.  Παίρνω το θάρρος και την ευκαιρία να διορθώσω ορισμένες εκφράσεις, που δυστυχώς είναι ατυχείς. Κατηγορούν αυτούς οι οποίοι καλώς ή κακώς  επιθυμούν  να δημιουργήσουν μια σύνδεση με την πατρώα ρίζα και να ανακτήσουν την χαμένη ελληνική τους συνείδηση. Αποκαλούν αυτή την Ομάδα μικρή ή μεγάλη "ομάδα αρχαιολατρών" ή  "ομάδα δωδεκαθέου". Και οι δύο χαρακτηρισμοί είναι λανθασμένοι και υβριστικοί. Ποτέ δεν υπήρξε λαός δωδεκαθέου"  ή ειδωλολατρών ή αρχαιολατρών. Υπήρχε μια φυλή με το μοναδικό όνομα "Έλλην" που σήμαινε "άνθρωπος του φωτός". Αυτός ο λαός ήταν παιδί του Δευκαλίωνα και γόνος του Δία. 
Ο Έλληνας ήταν γόνος του Δία και με την  Ορσηίδα απέκτησε τον Δώρο, τον Αίολο, τον Ίωνα και τον Αχαιό. Εάν  θέλουμε να είμαστε Έλληνες τότε οφείλουμε να αγκαλιάσουμε αυτούς προγόνους μας, να τους τιμήσουμε και να τους ακολουθήσουμε.
Έρχεται ο χριστιανισμός και μας επιβάλει με την βάπτιση να γίνουμε σπέρμα του Αβραάμ (κεφάλαιο 3, εδ. 27-29 κατά Γαλ. επιστολή του Αποστόλου Παύλου). ΄Έρχεται η Εκκλησία η οποία μνημονεύει και δοξολογεί τους προπάτορες των Εβραίων ως προπάτορες των Ελλήνων (των ενδόξων προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ)  Έρχεται ο ίδιος ο θεός που μας εισήγαγε ο χριστιανισμός ως ξένο προϊόν και σύμφωνα με το κεφάλαιο 9 του Ζαχαρία, εδάφιο 16-18  κατασφάζει τους Έλληνες και τους χώνει με τα λιθάρια τους και το αίμα των Ελλήνων γεμίζει τα κέρατα του θυσιαστηρίου. Έρχεται η ίδια η εκκλησία και εύχεται σε κάθε νεόνυμφη να  μεγαλουργήσει όπως η Σάρρα και ο νεόνυμφος να μεγαλουργήσει όπως ο Αβραάμ. Έρχεται το Εβραϊκό Πάσχα, κατά το οποίον οφείλουμε εμείς να τιμάμε. έναν  καουμπόη  και σφαγέα θεό, ο οποίος κατέσφαξε τα πρωτότοκα παιδιά των Αιγυπτίων και τα πρωτογέννητα ζώα. ( κεφάλαιο 12 εδάφ.11, Κεφάλαιο 12 εδάφιο 12 και κεφάλαιο 11εδάφιο 5, έξοδος).
Πως μπορεί ο ξύπνιος και πνευματικός Έλληνας να λατρεύει έναν τέτοιο θεό ο οποίος σύμφωνα με ότι γράφουν οι δικοί του "εμπνευσμένοι" προφήτες είναι  ένα μόρφωμα δολοφονίας και καταστροφής;
Γιατί η κυρία Εκκλησία δεν βγάζει όλες αυτές τις αισχρότητες από τα δήθεν "άγια" βιβλία της; 
Γιατί θέλει να είμαστε θαυμαστές των Εβραίων και όχι θαυμαστές των δικών μας προγόνων; 
Πως χαρακτηρίζουν  εμφύλιο πόλεμο, την δικαία και ανθρώπινη επιθυμία να τιμώ αυτούς που πάλεψαν με τον χάρο για μένα και να απορρίπτω αυτούς που ποτέ δεν έδωσαν κάτι παρόμοια για την Ελλάδα, αλλά αντίθετα καταπολέμησαν και κατεδίωξαν τον Ελληνισμό με όλα τα αθέμιτα μέσα και συνεχίζουν μέχρι σήμερα;  Πως να νιώσω σύμμαχο κάποιον ο οποίος μισεί τον Ελληνισμό και με υποχρεώνει να δεχτώ την κατοχή του, τα ινδάλματά του, τους αγίους του και  τους θεούς του; Ποιος είναι ο κίνδυνος που αναφέρουν μπροστά  στην Ελλάδα; Ο Σκοπιανός, ο Τούρκος, ο Αλβανός ή   τα φίδια που έχουμε στον κόρφο μας; Ούτως ή άλλως  είμαστε υπό κατοχή και οφείλουμε σαν ζόμπι να δεχόμαστε όσα επέβαλε αυτό το φανταστικό θεϊκό και φονικό δημιούργημα των Εβραιοχριστιανών μέσω  του εκκλησιαστικού ιερατείου. Εμείς οι Έλληνες εάν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε, τότε έχουμε πραγματικά θεϊκά πρότυπα που δημιούργησε ένας πανέξυπνος και  ανθρώπινος λαός. Έχουμε ήρωες μοναδικούς σε όλο τον κόσμο που ως πρότυπα θα μπορούσαν ν' αλλάξουν όλες τις κοινωνίες. Δεν μας λείπει ο Δαβίδ, ούτε ο Σολομών, ούτε ο "διδάσκαλος" των  διδασκάλων κύριο Σαούλ. Έχουμε έναν Αριστοτέλη που γονάτισε όλη η επιστήμη, έναν Σωκράτη, έναν Πλάτων. έναν Θαλή Μιλήσιο και χιλιάδες άλλους. Όλοι αυτοί μαζί με  του ήρωες της Μάχης του Μαραθώνα, των Θερμοπυλών, της Σαλαμίνας, των Πλαταιών και των Μαχών του  θεού Αλεξάνδρου, δεν είχαν ψυχούλα, δεν είχαν κάρες , δεν δικαιούνται κάποιες τιμές; 
Πότε η χριστιανική λαίλαπα εδέησε να τιμήσει κάποιον από αυτούς; 
Ποτέ αλλά κάθε δικό τους κατασκεύασμα απολαμβάνει όλες τις τιμές.
Διαβάστε όλα αυτά με προσοχή, ρίξτε μια ματιά στα κεφάλαια που σας αναφέρω και  τότε θα σεβαστώ την άποψή σας, εάν είναι προσγειωμένη και τεκμηριωμένη. 
Εχθροί του χριστιανισμού δεν είμαστε αλλά σαν  προστάτη του Ελληνισμού ποτέ δεν θα τον δεχτούμε, εκτός εάν κάνει μεταβολή και μετατραπεί  σε ελληνική εκκλησία, αφού πετάξει όλα τα Εβραϊκά και ξενόφερτα ινδάλματα και μηνύματα. Διαφορετικά  η κατοχή των 2 χιλιάδων ετών θα συνεχίσει μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος Έλληνας.

Αριστοτέλης Κακογεωργίου εκ μέρους  της Ομάδας  "Ε" των Αλεξανδρινών

Aristotelis Kakogeorgiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου