Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. - Τσίπρας: Θα θέσουμε τις ζωές των μεταναστών ως απόλυτη προτεραιότητα
Γράφει ο Fileas Fonk


ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

-Θα ειναι ενας πολυ καλος τιτλος για το μελλον μας,αντε και περαστικα μας,οταν δεν θα ξερεις απο που θα σουρχεται η μαχαιρια και δεν θα τολμας να κοιτας ουτε πισω απο την κουρτινα σου,θα θυμηθεις,οτι ενας αφελης επεμενε για πανω απο μια δεκαετια να επαναστατησεις,αλλα εσυ περιμενες,χτενιζοσουν, αφυπνιζοσουν,οτι στο χαλαρο και στο ανετο καποιοι θα σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ........ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .... ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!

-Fileas !!!

Τέλος Εποχής
Για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, για τον Κόσμο!

Επειδή κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο Πίνακας κατανομής των εποίκων από τρίτες Χώρες στην Ευρώπη, δηλ. πόσοι “χωρούν” ανά Χώρα αναλογικά στις Ευρωπαϊκές Χώρες, ο οποίος ανέφερε περί τα 38.000.000 περίπου για την Ελλάδα, και εμφανίσθηκε και εδώ βέβαια,

Περίεργη “χαλαρότητα” από τα λεγόμενα και αυτοπροσδιοριζόμενα ως “πατριωτικά κόμματα”, κάποια μάλιστα έχουν και “δελτία” και εκπομπές στην τηλεόραση! Μούγκα!

-Ποιο από αυτά ενημέρωσε και κάλεσε σε μαζικό συλλαλητήριο? Έπρεπε καθημερινά σε 24ωρη βάση να ενημερώνουν και να ξεσηκώνουν το Λαό.
-Που είναι κάποιοι λαλίστατοι “Ελλαδοβιβλιοπώλες” με καθημερινές εκπομπές παρουσίασης που “εκφέρουν” Ελλάδα και Πατριωτισμό ή ακόμη και Εθνικισμό?

Συνολικά 3.833.000.000 (3, 8 δις) περίπου “χωράνε” ακόμη στην Ευρώπη και θα έρθουν από τους παραπάνω! (βλ. Σύνολο του πίνακα 12).

Αν συγκεντρώθηκε για τη Μακεδονία 1.500.000 Λαός στο Σύνταγμα, για αυτό θα πρέπει όλη η Ελλάδα κυριολεκτικά να φλεγεί!
-Και άμεση συνεργασία με τους άλλους Λαούς της Ευρώπης για να σωθούμε την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή!
Ή θα ξεσηκωθούμε από τους καναπέδες και τις καφετερίες για να τα ανατρέψουμε όλα αυτά
ή Τελειώσαμε!

-Αυτά που θα συμβούν δεν θα έχουν προηγούμενο! Οι περισσότεροι/ες δεν έχουν αντιληφθεί αυτό που έρχεται και πίνουν ακόμη φραπέδες, βλέπουν ανοησίες στην τηλεόραση και κάνουν “γελάκια” και “χαβαλέ” στο φ/β. Ζουν κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο, εντελώς εικονικό, ψεύτικο!

-Μυστικές υπηρεσίες και Στρατοί Χωρών της Ευρώπης ετοιμάζονται ήδη για “μεγάλο πόλεμο” στην Ευρώπη που έχει σχέση με τους ''μετανάστες''', γιαυτό δεν υπογράφουν τίποτε, για αυτό κλείνουν τα σύνορά τους.

”Παν-Ευρώπη”: Μια απόδειξη γιατί η μαζική μετανάστευση είναι ίσως ένα προμελετημένο σχέδιο
Ποτέ ένας λαός δεν αγκάλιασε τον πολιτικό και πολιτιστικό του αφανισμό με τέτοιο εφησυχασμό όπως οι κάτοικοι της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας.

Τσίπρας: Θα θέσουμε τις ζωές των μεταναστών ως απόλυτη προτεραιότητα

10 Δεκεμβρίου 2018
«Η ΝΔ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ»
10|12|2018

AYTA EINAI ENA MEΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ..... ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΝΑΚΟΣ και δεν ειναι ο μονος που τα γράφει, είναι και άλλοι πολλοί !!!

Fileas Fonk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου