Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Απλοποιείται η διαδικασία πολιτογράφησης: 250.000 αλλοδαποί αποκτούν Ιθαγένεια πιο εύκολα από ποτέ.


Αποτέλεσμα εικόνας για 250.000 αλλοδαποί αποκτούν Ιθαγένεια
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ..... ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕ ??? ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ??? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ???
-Απλοποιείται η διαδικασία πολιτογράφησης: 250.000 αλλοδαποί αποκτούν Ιθαγένεια πιο εύκολα από ποτέ.
-Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας απλοποιεί τις διαδικασίες για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας και βοηθά με αυτόν τρόπο πάνω από 250.000 αλλοδαπούς που βρίσκονται στην χώρα να αποκτήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα Ιθαγένεια. Δεν χρειάζεται πλέον να αναμένετε 5 χρόνια ή και παραπάνω για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
-Οι 500 ερωτήσεις γίνονται 300! Από τις 300 αυτές ερωτήσεις θα επιλέγονται 30 για κάθε εξέταση. Οι ερωτήσεις θα αφορούν τη γεωγραφία, την ιστορία και την πολιτική της Ελλάδας. Το σύστημα αυτό θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους να τα καταφέρουν απαντώντας σε βασικές ερωτήσεις γνώσεων. Πρόκειται για μία απόφαση που θα εφαρμοστεί άμεσα όπως ανέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Λάμπρος Μπαλτσιώτης. Το σύστημα αυτό θα είναι δίκαιο για όλους τους εξεταζόμενους.
-Εξετάζεται η περίπτωση να απαλλάσσεται από την εξέταση της ελληνικής γλώσσας ο αιτών που έχει φοιτήσει αποδεδειγμένα σε ελληνικό σχολείο ή σε Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, πλήρης ή μερικής απαλλαγής εξέτασης γλώσσας θα έχουν και οι αλλοδαποί άνω των 65 ετών.
-<<<Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου εξωτερικών δείχνουν ότι τη χρονιά που πέρασε 3.483 αλλοδαποί απέκτησαν την Ελληνική Ιθαγένεια μέσω της διαδικασίας πολιτογράφησης.>>>
ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ???
Η διαδικασία πλέον γίνεται πιο απλή και ο χρόνος που απαιτείται για την διαδικασία μειώνεται.
-Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε Ιθαγένεια πιο εύκολα από ποτέ.
-ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΥ ΟΛΟΙ .... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ??? ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!
Fileas Fonk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου