Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Μην απορείτε γιατί σας αφελληνίζουν τόσο γρήγορα και αφαιρούν από τις νέες γενιές....

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, παπούτσια, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Κάποτε οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία έψαχναν απεγνωσμένα μετανάστες από Ελλάδα και Ιταλία.
Στα λιμάνια της προσφυγιάς στην Ελλάδα μετά την καταστροφή της Ιωνίας από τους βαρβάρους του Κεμάλ, όταν η γιαγιά μου είχε φτάσει εξαντλημένη, οι ειδικοί απεσταλμένοι από τις παραπάνω χώρες με τα ρεπούμπλικα στο κεφάλι και υψηλοί κοστουμαρισμένοι κύριοι την ρώτησαν, αν ήθελε να λάβει αμέσως το ταξιδιωτικό έγγραφο και να πάει στην Ν. Υόρκη.
Όταν τους ρώτησε (μιλούσε γαλλικά και αγγλικά συν τα τούρκικα) το «γιατί», μεταξύ των άλλων της απάντησαν πως δεν ήθελαν να αναμίξουν τον πληθυσμό τους με χαμηλής νοημοσύνης DNA!
Μην απορείτε γιατί σας αφελληνίζουν τόσο γρήγορα και αφαιρούν από τις νέες γενιές των ..Ελλήνων όλα τα ιστορικά χαρακτηριστικά και ιδεώδη της Ελληνικότητας και του Πολιτισμού.
Τον ηλίθιο και τον τρελλό πολλοί τον φοβήθηκαν, αλλά τον αγράμματο, τον αστοιχείωτο και τον γραφικό που παίρνει εντολές από τον εξομολογητή και τον μουφτή του ΚΑΝΕΙΣ.
Απολαύστε τους δημόσιους χώρους με την βρωμερή και ντροπερή κατάσταση που αρμόζει σε μια υποτίθεται ...τουριστική και πολιτισμένη χώρα. Ανεχτείτε και άλλο τον υποβιβασμό που γίνεται στις αξίες της ζωής και καθημερινότητάς σας συν τους ατελείωτους Φόρους να σας τελειώσουν, για να εγκαθίστανται με ευνοϊκότερα προνόμια οι ...μετανάστες, που στο τέλος θα σας αντικαταστήσουν.
Κοιμηθείτε ήσυχα, γιατί η Αριστερά της Παγκοσμιοποίησης σάς έχει ήδη γραμμένους στα ...κιτάπια της ως «φασίστες», αν τυχόν και τολμήσετε να βγάλετε τσιμουδιά για το δικαίωμα της «ελευθερίας της έκφρασης». Όχι το δικό σας, αλλά για τους ξένους που κατακλύζουν την χώρα από όλο τον κόσμο. Όσο κι από την Ευρώπη που τους διώχνει και τους επιστρέφει προς σε εσάς, κι όχι στις χώρες τους!


Νίκος Πρασσάς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου