Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Το Κράτος Μπουρδέλο και τον Κρατικοδίαιτο Συρφετό που δημιούργησες τα χρόνια της ''μεταπολίτευσης''...


Αποτέλεσμα εικόνας για Το Κράτος Μπουρδέλο
Έλλην(ιδ)α,
Τα αποδημητικά πουλιά φεύγουν σαν τους σοβαρούς μετανάστες με διαβατήρια και βιογραφικό να βρουν έναν τόπο να ζήσουν, επειδή αλλάζει ο καιρός.
Το ίδιο και οι Έλληνες και οι βιομηχανίες τους που έχουν μυαλό στο κεφάλι και δεν πιστεύουν σε καμιά ψευδοκυβέρνηση που δεν έκανε τίποτα άλλο μετά την γενιά του «Πολυτεχνείου», που δούλεψε για πάρτη της. Παρά ικανοποίησε όλα τα χατίρια των Κατακτητών, από το να μεταφέρει τις αδυναμίες του παρελθόντος ακυβερνησίας, τις ανιστόρητες προδοσίες όσο και την διχόνοια από την δήθεν συντηρητική στην δήθεν προοδευτική «ιδεολογία» με νόμους που εφαρμόστηκαν πιστά από όλες τις κυβερνήσεις μέχρι να γκρεμιστεί επιτέλους το κουφάρι της Ελλάδος.
Όχι μόνον δίχως ανάπτυξη, αλλά επέφερε την πλήρη οικονομική καταστροφή της μεσαίας και αγροτικής τάξης με το να μη παράγει Τίποτα. Δηλαδή σαν μια απλή τριτοκοσμική χώρα, η οποία έφτασε σήμερα να εισάγει αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα από τις βιομηχανικές χώρες! Για να παράγει μόνον μορφωμένους αμόρφωτους που θα βολεύονταν στο δημόσιο και σε όποια άλλη μη παραγωγική θέση με ένα χαρτί που υποβάθμισε την ανώτερη παιδεία ξεπουλώντας συγχρόνως με τις πολιτικές που παραδίδουν γη, βιομηχανικές πρώτες ύλες και αγροτική παραγωγή στον έλεγχο των ξένων πολυεθνικών!
Και τώρα έρχονται πριν τις εκλογές και σου μιλάνε για το πόσο θα είναι το επίπεδο του επιδόματος από την οικονομική βοήθεια της απραξίας.
Πού πας ξυπόλητος στ’ αγκάθια, βρε Αστοιχείωτε, δίχως να μειώνεις τον δικό σου μισθό; Πώς θα τιθασσεύσεις τα εκατομμύρια ξένα χέρια, όταν θα φτάσουν τα ημερομίσθια στον κάδο των αζήτητων;
Ειδικά, εσύ ο ίδιος που δεν παράγεις προσωπικά, βρε άχρηστε κρατικοδίαιτε υποψήφιε γραφειοκράτη, που θέλεις να λέγεσαι «κομματικό στέλεχος», αφού με την πολιτική που ακολούθησε το μαγαζί σου που δεν πληρώνει τα δάνεια, έφτασες στον πάτο την χώρα για την οποία δεν έχεις ούτε ένα δάκρυ ντροπής να δώσεις, παρά βγαίνεις πάλι καλά κοροϊδεύεις τον κόσμο!
Με ποια εμπιστοσύνη θέλεις να σε δει ο έξυπνος, λογικός και διαβασμένος πολίτης που πλήρωνε ως τώρα τον μισθό σου, ενώ τον κατηγορείς παράλληλα που φεύγει και ρίχνει την μαύρη πέτρα πίσω του, να ζήσει την προσφυγιά ξανά όπως οι παππούδες του; Το κρίμα σε σένα που θα ξεσπιτωθούν όλες οι Ελληνικές οικογένειες αφήνοντας πίσω τους γη και σπίτια στα βόρεια σύνορα της χώρας, που τους λένε από τώρα, «εσείς ανήκετε κάτω από την Λάρισα».
Πώς θα στεγάζεις όλον αυτόν τον ελληνικό πληθυσμό, βρε «πονόψυχε μαρξιστή», που θα αναγκαστεί να φύγει, όταν του μιλάς να βάλει τον μετανάστη στο σπίτι του από τώρα; Όταν εσύ είσαι προσωπικά εξασφαλισμένος με μια κληρονομική θέση και για τους απογόνους σου, να δουλέψεις ο ίδιος στο εξωτερικό μετά την καταστροφή!
Το Κράτος Μπουρδέλο και τον Κρατικοδίαιτο Συρφετό που δημιούργησες τα χρόνια της «μεταπολίτευσης», τώρα πέφτει σαν χάρτινος πύργος με την βοήθεια των ξένων για να σε βάλουν στην θέση να διοικήσεις, βρε ασπούδαστε, που σου έδωσαν το δίπλωμα οι ομοϊδεάτες «καθηγητές», αφού στην ουσία το μόνο βιογραφικό σου είναι ότι ήσουν Κνίτης ή καταληψίας.
Ο κομμουνισμός έπεσε παγκοσμίως ως ιδεολογία και ο μόνος εμπορικός αντιπρόσωπος Προδοσίας σε διοικεί δίχως να το γνωρίζεις, Έλλην(ιδ)α, και το ψηφίζεις ακόμη ως κόμμα στο Ξενοβούλιο της Ελλάδος. Και, ενώ σου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν ποτέ κερδίσει τις εκλογές, από την άλλη τροφοδοτεί όλα τα κόμματα με τα «πρώην» τέκνα του για να σε καταστρέφουν μέσω των εσωτερικών μεταγραφών τους, όταν είναι να μετριέται η διαφορά με δυο ή και τρεις ψήφους για να ψηφιστεί κάποιο νομοσχέδιο Καταστροφής εναντίον της χώρας!
Τί περιμένεις από ένα θλιβερό κράτος που δεν έχει γράψει την Αληθινή Ιστορία του προδοτικού «αντάρτικου» των δωσίλογων πρακτόρων που αλλαξοπίστησαν για να γλυτώσουν το κεφάλι τους πουλώντας την ιδεολογία τους. Ή από μία Ακαδημία, Συνταξιούχων Σιωπούντων που δεν έχει εκδώσει ακόμη το Λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας! Ή για αυτά που δεν έγραψαν στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους - είχα προσωπική συζήτηση με κάποιον ιστορικό από δαύτους τους «αναγνωρισμένους» σπίτι μου, αντιπρόεδρο ιδρύματος «εθνάρχη» πριν 20 χρόνια και μου είπε, ότι «αυτά δεν λέγονται»!
Ώστε να πέσουν σήμερα οι λύκοι να μοιράσουν ανενόχλητοι τις σάρκες της Ελλάδος σύμφωνα με τις επιθυμίες των δωσιλόγων και πρακτόρων. Είτε μεταμορφωμένων με την προβιά των δήθεν λαϊκών αγωνιστών για την αποσύνθεση της Ελληνικότητας και ό,τι Επιφανέστερου, χρησιμοποιώντας τις ζωές των αθώων που ξεγέλασαν.
Κοίτα να χαραμίσεις και πάλι την ψήφο σου στους χαμογελαστούς ανεπάγγελτους ακριβοπληρωμένους κληρονομικούς ή εγκάθετους προετοιμασμένους από το Σύστημα ηγετίσκους των ίδιων και ίδιων κομμάτων των δημοσκοπήσεων. Με μόνιμο ρόλο να φέρουν σε πέρας και πάλι την εργολαβία της υπόλοιπης Καταστροφής σου!

Νίκος Πρασσάς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου