Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ - Είναι καιρός να λάβουμε κοσμοϊστορικές αποφάσεις.....


Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα ωρα για μεγαλεσ αποφασεισΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Η χώρα  δέχεται  πολλαπλή επίθεση  από   Τουρκία , Ε.Ε , το ΔΝΤ  ,τις ΗΠΑ, Ρωσία και  το ΝΑΤΟ . Είναι καιρός να λάβουμε κοσμοϊστορικές αποφάσεις απαγκιστρώσεως από την καταστροφική  περιδίνηση που μας έχουν  οδηγήσει  δουλικές και ανίκανες κυβερνήσεις , ήτοι:
1/ Οικονομική καταστροφή. Με όπλο το αέναο Χρέος,  τα Μνημόνια και το Ευρώ  έκαναν καταλήστευση των πάντων και προχωράμε  στο  γκρεμό χωρίς  σταματημό.
2/ Θεσμική καταστροφή.Με τον βιασμό της Δημοκρατίας και  των θεσμών (Συντάγματος, εργασιακών σχέσεων κ.α) κατελύθη η Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία της χώρας
 3/ Κοινωνική καταστροφή. Με την φτωχοποίηση του μέγιστου μέρους  του πληθυσμού  και συντριβή της μεσαίας τάξεως,  την  καταστροφή του κοινωνικού ιστού και της συνοχής του(τρομοκρατία, βία,αναρχία, κατάθλιψη)
4/ Στρατιωτική αδυναμία.Μετην  παρατεταμένη οικονομική  κρίση επηρεάστηκαν  τα εξοπλιστικά πρόγραμμα,  αλλά και  η εκπαίδευση, διαβίωση των Ε.Δ, όταν  η Τουρκία εξοπλίζεται πυρετωδώς  για να ανατρέψει την ισορροπία στο Αιγαίο.
5/ Γεωστρατηγική υποβάθμιση. Με την συνολική εξασθένηση η χώρα  παραδίδει  εθνικά μας δίκαια, αδυνατεί στην χάραξη της ΑΟΖ και στην αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητος
6/   Μεταναστευτική Εισβολή. Ανθελληνικές Κυβερνήσεις άνοιξαν  διάπλατα τα σύνορα  σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Αποστέρησαν τις Ε.Δ  από το κύριο έργο των  της προστασίας των συνόρων και  τις μετέτρεψαν χάριν   δήθεν φιλανθρωπίας σε  βοηθητικό προσωπικό  των hotspot . Αφέθηκαν αφύλακτα τα σύνορα στην διάθεση  της διαλυμένης Ε.Ε , του ΝΑΤΟ, το οποίο γκριζάρισε το μισό Αιγαίο, ονομάζει τα Σκόπια Μακεδονία, και τέλος στην αφερεγγυότητα των Τούρκων    να σταματήσουν τις ροές που οι ίδιοι δρομολογούν και εκμεταλλεύονται πολλαπλά  Η Ε.Ε έκλεισε τα σύνορα της  και άφησε έξω από το ΣΕΝΓΚΕΝ την Ελλάδα.  Στην πραγματικότητα η χώρα  αλλάζει τον γηγενή πληθυσμό με τις   ροές των τριτοκοσμικών του Ισλάμ.
7/ Τέλος η  ετεροβαρής  για τα εθνικά μας συμφέροντα   συμφωνία των Πρεσπών , ανοίγει το δρόμο για τον διαμελισμό της χώρας και την δημιουργία «Ενιαίας Ανεξάρτητης Μακεδονίας» παλαιό όνειρο του πανσλαβισμού το οποίον  προωθεί  βήμα-βήμα η Δύση.
Πάντα ταύτα δημιουργούν  ανισορροπία στο Αιγαίο, την οποία εκμεταλλεύεται η Τουρκία για την εξυπηρέτηση   των  επεκτατικών της σχεδίων ( Αιγαίο , Θράκη, Κύπρος) Η  Γερμανία που ως τώρα μας  έχει καταστήσει αποικία χρέους,   μας  παρέδωσε  βορά στην Τουρκία   για να μας κατακτήσει με τις ισλαμικές μεταναστευτικές  στρατιές  .
Οι   ανίκανες και  προδοτικές κυβερνήσεις  και τα  κόμματα-συμμορίες   μας   έριξαν  στον κυκεώνα  της αστάθειας , αναρχίας και στο χάος .Η χώρα έχει μεταβληθεί σε «παρία» της Ε.Ε , εκβιαζόμενη από την Τρόικα   με  τα Μνημόνια,  αξιολογήσεις  και την ελάττωση  της εθνικής  μας ταυτότητος
Βιώνουμε την μέγιστη ιστορική   απειλή από το 1821  ως κρατική οντότητα και ως εθνότητα.  Αν δεν δράσουμε άμεσα σε λίγο θα γίνουμε μειονότητα . Προς τούτο  προτείνεται :
1/ Οι Ε.Δ να σφραγίσουν τα ανατολικά σύνορα,  λιμάνια και αεροδρόμια    και να εκδιώξουν τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες, όπως  πράττει  η Ιταλία.  Οι δουλεμπορικές ΜΚΟ να εκδιωχθούν κι’ αυτές και οι  δουλέμποροι να φυλακισθούν.
2/ Να διεξαχθεί δημοψήφισμα για  την συμφωνία των Πρεσπών.
3/  Να διεξαχθούν άμεσα εκλογές για να βγει η χώρα από την παρατεινόμενη αστάθεια και το νοσηρό προεκλογικό κλίμα
4/  Να αναχαράξουμε την μονόπλευρη και λίαν βλαπτική  εξωτερική μας πολιτική  ώστε να γίνει πολύπλευρη  με γνώμονα τα εθνικά μας συμφέροντα.
5/ Η πρόσδεση μας στις ΗΠΑ σε μια εποχή ραγδαίων ανακατατάξεων και αλλαγής  των διεθνών ισορροπιών είναι    αμφισβητήσιμη  για το παρόν και  το μέλλον. Τούτο είναι άμεσα  επιτακτικό  στο μέτρο που  οι ΗΠΑ δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα,  ούτε καν εγγυήσεις της ασφάλειας μας,  παρότι η Ελλάδα  μεταβλήθηκε σε απέραντη αμερικανική βάση . Βέβαια φταίνε και οι δουλικές μας κυβερνήσεις που δεν ζητούν τίποτα παρά μόνον   εύνοια του ξένου παράγοντα για να παραμένουν στην εξουσία.
6/  Επειδή οι προσεχείς εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας για αρκετές δεκαετίες - οι νέες πατριωτικές δυνάμεις που θα αναδυθούν   να στηρίξουν τα εθνικά συμφέροντα  και  την επιβίωση του Ελληνισμού σαν εθνότητα.
7/  Η «μεταπολιτευτική Δημοκρατία» με την  υπονόμευση της   Μακεδονίας κατέρρευσε, όπως έπεσε η χούντα  από την  προδοσία  της Κύπρου. Νέο Πολίτευμα  θα πρέπει να προέλθει από τις  εκλογές και όχι αναθεώρηση του Συντάγματος .  Η διχαστική κομματοκρατία   να δώσει την θέση της στο Πολίτευμα της  ενοποίησης και αποτελεσματικότητας .
Υπέρτατος νόμος δεν είναι ούτε η Ε.Ε , ούτε το καταστροφικό Ευρώ, ούτε το ΝΑΤΟ, είναι  η Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία , Δημοκρατία και η  Αναγέννηση της πατρίδος μας .Τούτο θα γίνει με ικανούς και Ελληνόψυχους ηγέτες. Όχι με δειλούς και   μειοδότες.
*Αμφικτύων
14/10/2018
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com/

===============================================================


ΤΩΡΑ ΤΟ 90ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ- ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ

Τώρα κάνουν σε μένα στο 90χρονο γεροντάκι αυστηρότατη λογοκρισία, διακόπτοντας μου το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εδώ και μήνες. Μου  απαγορεύουν  να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο για  να  μην τον μολύνω με τους πατροπαράδοτους ιούς της πατρίδας, της φυλής, του έθνους και του Ελληνικού πολιτισμού.  Και κανένας δεν ενοχλείται  . Οι πολλοί λένε:
«Εμένα δεν με νοιάζει . Αρκεί που εμένα  δεν με ενοχλούν.  Φαίνεται   ήταν κακός   γέροντας για να του  βάζουν «δαγκάνα».  Ίσως και να ήταν  εξαιρετικά  επικίνδυνος, πιο επικίνδυνος  και από τους τζιχαντιστές , ναρκεμπόρους, παιδεραστές  , αναρχικούς ,  εγκληματίες και προδότες που είναι ελεύθεροι να επικοινωνούν ακόμη και μέσα από τις φυλακές. Επομένως καλά να πάθει  !!!!!
Σε λίγο όταν θα βάλουν σε περισσότερους  το «φίμωτρο» της λογοκρισίας  διότι και αυτοί ομιλούν απρεπώς προς την τοπική και διεθνή  εξουσία  ,  οι άλλοι θα πουν ότι:  «ήταν και αυτοί  κακοί σκύλοι  που «γαύγιζα» πολύ. Ίσως και να ήταν     επικίνδυνοι  για   την διεθνή ασφάλεια   και θα  ήθελαν να ρίξουν το καθεστώς της    «δημοκρατίας» και επομένως καλά να πάθουν. Ας είχαν το στόμα τους κλειστό και να ήσαν ευπειθείς στην διεθνή εξουσία και στους τοπικούς εκπροσώπους της να μην τα πάθουν.   . Επομένως  δικαίως τα παθαίνουν .  Εμάς τι μας νοιάζει;»
Οπότε πλησιάζει ο καιρός που  θα βάλλουν σε όλους μας φίμωτρο και έλεγχο της γνώμης με την Αυτόματη Νοημοσύνη, αλλά τότε θα είναι αργά γιατί δεν θα υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να παραπονεθούν και να στοχοποιήσουν. Θα χτυπάνε σε πόρτες κλειστές που κανείς δεν θα τους ακούει , κανείς δεν θα τους βλέπει , κανείς δεν θα τους συμπονά , γιατί θα έχουν  αχρηστεύσει την ακοή , όραση,  την ομιλία και την σκέψη.
Θα έχουμε γίνει όπως το κοπάδι που εκτελεί εντολές του τσοπάνη και το έχουν περιορισμένο στη στρούγκα ,  με την διαφορά ότι ο τσοπάνης θα είναι απρόσωπος , άτεγκτος, ανελέητος, ανοικτίρμων και αδιάφορος για την ζωή , την ελευθερία, την δημοκρατία, τα ανθρωπινά δικαιώματα, τα αισθήματα, τον ανθρωπισμό, τον πολιτισμό , τα γράμματα, τις τέχνες, την οικογένεια κλπ Θα είναι σαν να ομιλείς  στον αυτόματο τηλεφωνητή ,  θα εκτελείς την εντολή και θα  σωπαίνεις.
Το καθεστώς Στάλιν θα φαντάζει παιδική χαρά μπρος σ’ αυτό που τώρα δοκιμάζουν.
Όλα ξεκινούν από το πρώτο δειλό βηματάκι . Και αυτό έγινε με την στοχοποίηση ενάντια στο σύγχρονο γεροντάκι, γιατί αυτό ακόμη σκέπτεται με τα παλιά μυαλά και γι’ αυτό ο εδώ εκπρόσωπος τους πήρε  εντολή από την τρόικα  να δώσει την «τελική λύση»   στην σκεπτόμενη γενιά. «Θάνατος στα γεροντάκια» και σε όσους έχουν μολυνθεί με τους ιούς τύπου «πάτρια»   . Για τους νέους  υπάρχουν τα ΜΜΕ και οι Γαβρόγλου που φροντίζουν.

Αμφικτύων

16/10/2018
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου