Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ξένοι τιμούν και σέβονται περισσότερο κάθε ιερό και μνημείο του Ελληνισμού..


Lieber Willi,
Ich habe einfach vier Fotos bei gefügt, damit Du nach Deiner Meinung entscheiden kannst. Alle sind aus dem klassischen Marathon in Athen.
Είναι τα παλικάρια της Ομάδας «Ε» των Αλεξανδρινών, που θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στον Tempel Marathon (Μαραθώνιος του Παρθενώνα) στο Etzdorf-Άμπεργκ, προς τιμή της Μάχης του Μαραθώνα και της επανένωσης της Γερμανίας στις 03.10.2018. Η αποστολή δεν γίνεται από κάποιον κρατικό οργανισμό ή ΜΚΟ αλλά από την Ομάδα «Ε» Έψιλον. Σ’ αυτόν τον Μαραθώνιο έτρεχε κάθε χρόνο μόνο ο Αριστοτέλης Κακογεωργίου. Η όμορφη αυτή συμμετοχή με τον Σουμαλιά Ζήνων από την Καστοριά, τον Ζέρβα Κωνσταντόνο από την Θεσσαλονίκη, τον Τσιμπλή Ιωάννη από την Αθήνα, τον Σασάκαρο Κωνσταντίνο από την Κριθιά Θεσσαλονίκης και τον Αριστοτέλη Κακογεωργίου, γίνεται για πρώτη φορά σ’ αυτόν τον Μαραθώνιο.
Ο Μαραθώνιος αυτός είναι ο μόνος σε όλο τον κόσμο εκτός από αυτούς που οργανώνει η Ομάδα «Ε» , που υιοθέτησε την αυθεντική απόσταση των 38.500 μέτρων, την οποία έτρεξε ο μαραθωνομάχος και 1ος Μαραθωνοδρόμος από τον Μαραθώνα στην Αθήνα για να φέρει το χαρμόσυνο μήνυμα «ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ» αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Η απόσταση των 42.195 καθιερώθηκε από τους Άγγλους το 1908 προς τιμή της βασίλισσάς τους και υπέκυψαν οι αρμόδιοι Έλληνες δεχόμενοι την παραχάραξη αυτής της ιερής και δοξασμένης διαδρομής. Δεν είναι βέβαια η μόνο παραχάραξη και βεβήλωση των ιερών του Ελληνισμού. Οι ξένοι τιμούν και σέβονται περισσότερο κάθε ιερό και μνημείο του Ελληνισμού, ενώ οι δικοί μας τρομάζουν για κάθε εκδήλωση που θυμίζει την ελληνική ρίζα και επαναφέρει στην μνήμη των ανθρώπων την αισχρή συμπεριφορά κάποιων πνευματικών φορέων, που καταδίωξαν και αποδεκάτισαν κάθε τι το ελληνικό.
Συγχαίρω λοιπόν τον πρόεδρο της επιτροπής του εν λόγω Μαραθωνίου Tempel Marathon, κύριο Wilhelm Koch, ο οποίος είχε το θάρρος και την τόλμη να ανατρέψει την παραχάραξη (από 42,195 μέτρα του αγγλικού μαραθωνίου, να υιοθετήσει την αυθεντική απόσταση των 38.500 μέτρα) και έτσι να σπάσει την λανθασμένη τακτική του κατεστημένου της αθλητικής απαρτίας, η οποία κατάντησε τον αθλητισμό εξουσία με απώτερο σκοπό το κέρδος και την προβολή Ο Μαραθώνιος δε αυτός ξεκίνησε να ιδρύσει έναν Παρθενώνα εκεί στον χώρο που λαμβάνει χώρα η τελετή του Μαραθωνίου. Ότι χρήματα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση διατίθενται στο ταμείο για την κατασκευή του Παρθενώνα. Ιερός σκοπός λοιπόν και συγκινητικό για κάθε Έλληνα, εάν βέβαια έχει την ελληνική ταυτότητα. Δεν εννοώ ταυτότητα των αρχών αλλά ταυτότητα Έλληνα ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τις υπέρτατες συμπαντικές κοσμικές ενέργειες.
Aristotelis Kakogeorgiou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου