Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Το Βυζάντιο ήταν πέρα για πέρα ανθελληνικό, με την επικράτηση τού χριστιανισμού...

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


Λόγω της Βυζαντινής και Οθωμανικής εποχής, οι Έλληνες έχασαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό, τα τεράστια αυτά κινήματα που διαμόρφωσαν την Δυτική Ευρώπη και Αμερική.
Και γι’αυτό εξελίχθησαν με την σημερινή κακή νοοτροπία.
Εχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδος. Παντού είδα πρωτοχριστιανικές εκκλησίες με κομμάτια από αρχαίους ναούς.. είτε κολώνες είτε πλάκες... άλλες χτισμένες πάνω σε ναούς...παράδειγμα... το νεκρομαντειο στον Αχέροντα. Κυριολεκτικά είχαν θάψει το μαντείο και από πάνω μια εκκλησία, παντού όπου υπήρχαν αρχαίοι ναοί σε όλο τον Ελληνικό και Ελληνιστικό κόσμο.
Εγιναν ολοκληρωτικές καταστροφές στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τα οικοδομήματά του, υλικά και πνευματικά, για την επικράτηση του χριστιανισμού δια της βίας.
Και μην ξεχνάτε, οι περίφημοι Βυζαντινοί εφηύραν 22 τρόπους να τυφλώνουν τους εχθρούς τους, καμάρι τους.-
Το Βυζάντιο ήταν πέρα για πέρα ανθελληνικό, με την επικράτηση τού χριστιανισμού από το Ρωμαίο αυτοκράτορα. Κωνσταντίνο χλωρό, τον "άγιο", άρχισε να καταδιώκεται ο ελληνικός πολιτισμός και οι Έλληνες, γιατί όμως τον ονόμασαν άγιο;;
Όπως και οι άλλοι άγιοι, μεγάλοι δολοφόνοι για να περάσουν τη θρησκεία τους με την βία δια πυρός και σιδήρου, οι εκκλησιαστικοί συγγραφείς ονόμασαν μεγάλους και αγίους τους αδίστακτους διώκτες και καταστροφείς τού ελληνικού πολιτισμού και των Ελλήνων.
Με διάταγμα του Κωνσταντίνου Β' 335μχχ απαλλάσσονται δια παντός από όλα τα δικαστήρια της αυτοκρατορίας, όλοι οι χριστιανοί επίσκοποι για της λεηλασίες και καταστροφές των ελληνικών ναών και της δολοφονίες πολιτών που είναι οι ΈΛΛΗΝΕΣ εθνικοί και ταυτόχρονα άρπαζαν τα κτήματα των ναών και τα έκαναν εκκλησιαστικά, την λεγόμενη μοναστηριακή περιουσία !!
Θεοδόσιος Α' Μέγας ανθελλην εβραϊκής καταγωγής από την πόλη κάουνα της Ιβηρίας και π Πατριάρχης Θεόφιλος ανθέλλην, πυρπόλησαν την περίφημη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, που ιδρύθηκε από Πτολεμαίο Β'. Ταυτόχρονα καταργεί τους ολυμπιακούς αγώνες, τα Πύθια στους Δελφούς και τα Ακτια. Αυτοί οι ρασοφόροι, μας έριξαν στο μεσαίωνα γιατί έρχονταν σε αντίθεση τα επιστημονικά πορίσματα των αρχαίων Ελλήνων, με το δόγμα του χριστιανισμού δλδ με την ιουδαΐκή θρησκεία και την θεολογική επικράτηση.
Οι πρόγονοί μας.... Εξοντώθηκαν ή βαπτίσθηκαν οικογενειακώς με την βία επί ποινή θανάτου ή εξορία ή δήμευσης περιουσίας. Μηδενίστηκαν οι τέχνες και τα γράμματα, απαγορεύτηκε η ελληνική φιλοσοφία και η διδασκαλία των επιστημών, έτσι άρχισε ο θρησκευτικός δογματικός μηδενισμός όπως τον βλέπουμε σήμερα στους Τζιχαντιστές !!


Γοργίας Επικούρειος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου