Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Με αφορμή την επίσκεψη του Τσίπρα στην Αγγλία και την αναφορά του στα γλυπτά του Παρθενώνα,

Φωτογραφία του Μιχάλης Βαρελάς.

Με αφορμή την επίσκεψη του Τσίπρα στην Αγγλία και την αναφορά του στα γλυπτά του Παρθενώνα, θέλω να κάνω μια διευκρίνηση για όσους δεν το γνωρίζουν. Μπορούμε να τα λέμε γλυπτά του Φειδία, και όχι του Έλγιν. Μπορούμε να τα λέμε γλυπτά του Παρθενώνα, για να καταλάβουμε κάποτε ποια είναι Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μιας και δεν το ξέρουμε και την πετάξαμε στην λήθη για μια Εβραία που μας φόρεσαν καπέλο με το ζόρι και η οποία αποτελεί αντιγραφή, δηλαδή καθαρή ληστεία πνευματικών δικαιωμάτων των προγόνων μας από τους παγκόσμιους απατεώνες. 

 

Ο λόγος όμως που έπρεπε να καταστραφούν τα γλυπτά αυτά σε όλους τους Ελληνικούς ναούς, εκτός από το να κατέχουν ως δικά τους αυτά τα απαράμιλλα έργα τέχνης, είχε κι έναν σκοπό. Τα γλυπτά του Παρθενώνα, όπως και άλλων Ελληνικών ναών (το τονίζω το ''ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ'' γιατί οι σημερινοί ναοί είναι Εβραϊκοί... Έχει μεγάλη διαφορά) απεικονίζουν τις μάχες των προγόνων μας χάρη στις οποίες έφτασαν στην Θέωση οι ήρωες μας. 

 Φωτογραφία του Μιχάλης Βαρελάς.

Ο επισκέπτης του Ελληνικού ναού δεν προσκυνούσε... ΤΙΜΟΥΣΕ, και τιμούσε πρώτα τους ήρωες, δηλαδή πρώτα εκείνους που έδιναν την ζωή τους για την πατρίδα και μετά το θείον στο οποίο ήταν αφιερωμένος ο κάθε ναός. Στην ουσία, η ζωφόρος του κάθε ναού, ήταν ένα ανοιχτό βιβλίο της ιστορίας των προγόνων τους το οποίο έβλεπαν και έτσι πέρναγε υποσυνείδητα ο ηρωισμός ενώ η Ελληνικότητα της ψυχής τους φούντωνε, αναγεννιόταν με κάθε ματιά. Είναι γνωστό ότι έκαψαν(;;;) τις γνώσεις των προγόνων μας, αλλά όχι μόνο αυτό. Μας κατέστρεψαν και όσα δεν μπορούσαν τα έκλεψαν, τα γλυπτά τα δικά μας, την ιστορία που μας έγραψαν οι πρόγονοι μας και μας περνούν ως ''Ελληνική'' ιστορία τα γένη των Εβραίων. Αν λοιπόν φτάνει ένας Πρωθυπουργός της Ελλάδος να λέει τα γλυπτά του Φειδία τα αφιερωμένα στην ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ''μάρμαρα'', φανταστείτε το μέγεθος της πνευματικής καταστροφής στους απλούς πολίτες αυτής της χώρας. Μια χώρα χωρίς καμία ιστορική και πολιτισμική βάση, και πως θα μπορούσε άλλωστε, όταν επιλέγουν τι θα μάθουμε εκείνοι που μας κατέστρεψαν;

Μιχάλης Βαρελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου