Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

O Στρατηγός Δρακωνάκης Ιωάννης για τον Μπουτάρη... - ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για O Στρατηγός Δρακωνάκης Ιωάννης
Στρατηγός Δρακωνάκης Ιωάννης

Βγήκαν οι πολιτικάντηδες να καταδικάσουν τον προπηλακισμό του Μπουτάρη.
Τι λέτε βρέ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ….
-Πόσοι από σας βγήκατε να καταδικάσετε τη δήλωση του σε συνέντευξη, ότι........ ....“ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ Ο ΚΕΜΑΛ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?΄΄
-Ποιοι από σας αντέδρασαν όταν ο Μπουτάρης επέτρεψε ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ΠΟΝΤΙΩΝ αδελφών μας?
-Ποιοι από σας αντέδρασαν όταν ο συνδικαλισταράς της ΔΕΗ ΠΑΤΑΓΕ πάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, βεβηλώνοντας το μνημείο?
-Ποιοι από σας αντέδρασαν, όταν κάποιοι γνωστοί- άγνωστοι , αντιεξουσιαστές, κουκουλοφόροι λαθρομετανάστες και διάφοροι άλλοι ΕΚΑΙΓΑΝ την Ελληνική Σημαία?
-Ποιοι από σας στρέψατε το βλέμμα με ειλικρίνεια στο χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? Μήπως πήρατε ποτέ μέτρα εις βάρος της τσέπης σας ? Αλλάξατε τον τρόπο ζωής σας ? Ξέχασα η χλιδή και η καλοπέραση είναι ωραία…..
-Κάποιος είπε, “ η δική μου Θεσσαλονίκη είναι άλλη, δεν αναγνωρίζω τη Θεσσαλονίκη του φασισμού“…..Τί λες βρε ΥΠΟΚΡΙΤΗ…….
Τη δημοκρατία που πιστεύεις, την είδαμε όταν ΥΠΕΓΡΑΦΕΣ μαζί με τους άλλους τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και όταν μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάνατε το ΟΧΙ των Ελλήνων ΝΑΙ, τη βλέπουμε στους Ρουβίκωνες, τη βλέπουμε στα προνόμια των ημετέρων, τη βλέπουμε στη συμπεριφορά σας προς τους ορθοδόξους Χριστιανούς ….
Σταματάω εδώ…..
-Σας έχω ΣΙΧΑΘΕΙ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Πού θα πάει όμως, κάποια στιγμή που δεν θα αργήσει, θα έρθει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σ αυτή τη Χώρα.
Παπαδημητρόπουλος Νικήτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου