Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. - Φυσικά όλα αυτά γίνονται για την επίτευξη ενός και μόνον στόχου . Την διάλυση της Ελληνικής οικογένειας!


Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Αν υπάρχει έστω και ένας αφελής που πιστεύει, ότι οι νόμοι για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών , η δυνατότητα αλλαγής φύλου από τα δεκαπέντε αλλά και η δυνατότητα υιοθεσίας ανηλίκων τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια ,είναι κάτι το φυσιολογικό και πως αποπνέει προοδευτική νοοτροπία και ισονομία δήθεν για όλα τα άτομα μιας κοινωνίας , τότε να βγει να το πει για να αντιληφθούμε το χάλι μας και να κατανοήσουμε, γιατί η κατάντια μας είναι απερίγραπτη.Φυσικά όλα αυτά γίνονται για την επίτευξη ενός και μόνον στόχου .
Την διάλυση της Ελληνικής οικογένειας! !Μαζί με τα άλλα εξοντωτικά φορολογικά μέτρα αλλά και τις απαγορευτικές ασφαλιστικές εισφορές σε συνδυασμό με τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας ποιος νοιάζεται πια από την σύγχρονη και συνάμα ντελικάτη Νεολαία να δημιουργήσει οικογένεια.
Αυτό όμως επιδιώκουν όλοι αυτοί οι Εθνοπροδότες που τα χέρια τους στάζουν το αίμα των αγέννητων Ελλήνων από φυσιολογικούς γονείς.
Γιατί η απώτερη επιδίωξή τους είναι να περάσουν μέσω ανεπίτρεπτων και παρα φύσει υιοθεσιών την νοοτροπία , ότι και το ανήλικο παιδί που μιμείται-Άθλιοι!- μπορεί να γίνει "πο@στης" !
Αυτό όμως μεγαλώνοντας ,δεν θα ψάξει το φυσιολογικό αλλά θα ζευγαρώσει με άλλο "παρα φύσει".Πως λοιπόν θα αναπαραχθεί η φυλή;Δεν τους νοιάζει.
Αρκεί , ότι εκτελούν ως πιστά σκυλιά τις μυσαρές εντολές των στυγερών πατρόνων τους ! 
Έτσι η θεμελιακή συνταγματική Διάταξη του άρθρου 21 για την προστασία της οικογένειας , καθίσταται πλέον γράμμα κενόν, γιατί μέχρι και η ψευτο -κουλτουριάρα Ντόρα αλλά και η χαμερπής Κεφαλογιάννη , το ψηφίζουν!Στα κρίσιμα της παγκοσμιοποίησης βλέπετε όλοι μαζί παρέα .
Και το Σύριζα και η ΝΔ και το ποτάμι και οι Ανέλ. Όλα αυτά τα εμετικά κ@λόπαιδα της Βο(υ)λής έχουν το ίδιο αφεντικό έστω κι αν φαινομενικά καβαλάνε διαφορετικό άλογο...
Ξυπνάτε Συνέλληνες ,τα πράγματα είναι τραγικά επικίνδυνα.
Αν δεν αντιδράσουμε-προσωπικά πιστεύω, πως ήδη είναι αργά!- τότε η δήωση και η καταστροφή μας θα είναι μη αναστρέψιμη.
Φτάνει πια άβουλα όντα , αφιονισμένα και με αριστερίστικες ιδεοληψίες να επαναλαμβάνετε την μόνιμη θλιβερή επωδό "Και τι να κάνουμε;"Δράση επιτέλους ".Γιατί θα μας δικάσουν οι Αγέννητοι , οι νεκροί!"

Ηλίας Ηλιακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου