Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΙΝΔΟΕΒΡΟΠΑΪΚΗ ΘΕΩΡΙΑ", "ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ" ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΑΙΓΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.

Φωτογραφία της Μάια Τσεπουλίδου.

<<ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ...ΤΟ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ>>..ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΝΕΠΩΣ.(ΒΙΟΙ HANNIBAL,κεφ.3,4)
ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΙΝΔΟΕΒΡΟΠΑΪΚΗ ΘΕΩΡΙΑ", "ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ" ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΑΙΓΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΝΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ,ΛΟΓΙΟΙ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ , ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;;
<<Η ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΆΝΤΙΘΕΤΟ>>...FRANZ BOPP,Γερμανός γλωσσολόγος(Συγκριτική γραμματική)1833.
<<Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ>>.MAX MILLER ,Γερμανός ινδολόγος.
<<Η ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΧΑΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ>>.Ινδός καθηγητής A.CHAKRABORTY 1994.
<<H ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ>>.COLLIN RENFREW (Aρχαιολογία και γλώσσα)...
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΡΑΦΟΎΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΜΑΣ:
<<ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΘΙΟΠΕΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ...
ΠΡΩΤΟΣ Ο Ο.Ρ.Φ.Ε.Υ.Σ , Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΙΆΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ, ΤΑ ΕΔΙΔΑΞΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ>>....δηλώνει ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ,ως απάντηση σ'αυτούς που επιχειρούν να μας φορτώσουν την άποψη πως ως Έλληνες έχουμε "κλέψει" απο άλλους λαούς τις αρχές των επιστημών και ακόμα και την θρησκεία....(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ, ΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑ!)😠(μολις πριν απο λιγο διάβαζα σε μια ιστοσελιδα,που μαλιστα φέρει Ελληνικότατο τίτλο "ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ:Η ΑΛΗΘΕΙΑ"...ΣΤΑΖΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ "ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ")
Τον Λουκιανό σπεύδουν να επιβεβαιώσουν κι άλλοι αρχαίοι συγγραφείς,οι οποίοι ερεύνησαν το θέμα της πατρότητας της γραφής,της αστρολογίας και φυσικά,της θρησκείας.
Ο ιστορικός ΖΗΝΩΝ ο ΡΟΔΙΟΣ γράφει και αυτός πως οι <<ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΔΙΔΑΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΆΙΝ>>...!!!!!!!!!...
<<ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΞΙΔΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΝ>>...αλλα και <<ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ,ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΝΟΜΙΖΕΤΟ (!!!) ΟΤΙ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΔΜΟΣ>>...ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ :
<<ΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΠΟΜΗΡΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΣΑ ΕΔΙΔΑΧΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΑΪΚΗΝ ΚΑΙ ΟΡΦΙΚΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑΝ.>>....
Ο ΟΡΦΕΑΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΦΕΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...
<<ΠΗΓΕ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΕΔΙΔΑΞΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΛΟΓΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ>>,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ,στιχ.43 ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ,ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...(ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !).
ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!!
ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΔΙΆΒΑΣΤΟΥΣ,ΛΟΙΠΟΝ!
Μάια Τσεπουλίδου