Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Η αντικατάσταση των Ελλήνων προχωράει με βήμα ταχύ…


Γράφει ο Γεώργιος Α. Βεργιάννης*
Γιώργος Βεργιάννης
Επιταχύνουν τις διαδικασίες οι εντολοδόχοι για την απόδοση Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
Σε μια κούρσα γρήγορης απόδοσης Ιθαγένειας, επιστρατεύοντας όλες τις πιθανές τεχνικές δυνατότητες, επιδίδεται το Υπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που καταμαρτυρείται από τον ίδιο τον Υπουργό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Πάνο Σκουρλέτη, παρόντος και του Γραμματέα Ιθαγένειας Λάμπρου Μπαλτιώτη.
Όπως αναφέρουν, στόχος τους είναι να μειώσουν τον χρόνο απόδοσης της ιθαγένειας που ο δικός τους νόμος προβλέπει, πως αυτό γίνεται μέσα σε ένα χρόνο. Υπό τον εμφανή φόβο ότι μπορεί να επεκταθεί αυτός ο χρόνος για λόγους γραφειοκρατίας ή και άλλων παραγόντων, αλλά και υπό τον άλλον φόβο, τον αφανή, ότι μπορεί να μην προλάβουν να εντάξουν τους λαθρομετανάστες στη βάση των ψηφοφόρων τους, επιστρατεύουν διαδικασίες fast track.
Ψηφιοποιούν άμεσα τους φακέλους των «εποίκων  υποψηφίων», αναρτούν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα 300 ερωταπαντήσεων («δεξαμενή» την ονομάζουν…), απαντούν σε 30 ερωτήσεις από αυτές -οι οποίες είναι ευκολότερες να απαντηθούν από άλλες σε προηγούμενες μέχρι σήμερα διαδικασίες-  και… ολοκληρώνεται η μεταπολιτευτική βάπτιση, που τους ονομάζει αυτομάτως, Έλληνες ιθαγενείς, ψηφοφόρους και μέλη του στρατού του συστήματος.
Η αντικατάσταση των Ελλήνων προχωράει με βήμα ταχύ…
Η Συνέχεια στο : http://akromolio.gr/2018/03/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ae%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ac%ce%b5/