Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Με παρουσία από 17 χώρες η μεγάλη γιορτή σπόρων του Πελίτι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)


 

Παρών και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων


Ο άνθρωπος πρέπει να σεβαστεί και να προστατεύσει τη φύση. Αυτή είναι που φέρνει την ισορροπία σε έναν κόσμο μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών.
Το νόημα της προστασίας της φύσης και του περιβάλλοντος με την παράλληλη στήριξη μέσω των παραδοσιακών σπόρων και ποικιλιών ήταν το κεντρικό μήνυμα στην επιτυχημένη 18η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι 2018 και την 2η Ολυμπιακή Γιορτή Σπόρων που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στο Μεσοχώρι του Δήμου Παρανεστίου στο Ν. Δράμας.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο γνωστός καλλιτέχνης Λουδοβίκος των Ανωγείων, που ταξίδεψε από την Κρήτη. Ο τραγουδοποιός τόνισε πως τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να πραγματοποιούνται παντού και τόνισε πως είναι προσβολή του ανθρώπου προς τη φύση και τον ίδιο τον Θεό να αλλάζουμε αυτό που έχει δημιουργήσει.
Δείτε το βίντεο και τις εικόνες του Life-Events.gr από την εκδήλωση του Πελίτι, τις δηλώσεις του Λουδοβίκου των Ανωγείων και του ιδρυτή της Κοινότητας Πελίτι, Παναγιώτη Σαϊνατούδη…
Η Συνέχεια στο: https://www.life-events.gr/parousiaseis/me-parousia-apo-17-chores-i-megali-giorti-sporon-tou-peliti-vinteo-foto/