Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ......ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Θα έχετε παρατηρήσει βέβαια ,πως γίνεται μια συστημική επίθεση στη λευκή φυλή .
Ο,τι τράβηξαν οι μαύροι από τους λευκούς αποικιοκράτες με την δουλεία ,την κουν κουξ κλαν και τις επιθέσεις λόγω χρώματος ,σήμερα τείνει να αντιστραφεί .
Και για να επιτευχθεί αυτό ,πρέπει ο λευκός να παρουσιαστεί ως ο κακός της υπόθεσης ,η κατώτερη φυλή που δεν έχει λόγο ύπαρξης ,η άσχημη φυλή .
Αν ανοίξετε στο google και ψάξετε εικόνες για επιστήμονες ,οι 8 στους 10 που απεικονίζονται είναι μαύροι .
Αν ψάξετε για φιλοσόφους ,πολιτικούς ,ιατρούς ,το ίδιο θα δείτε .
Αν ψάξετε για βιαστές ,θα σας βγούν οι 8 στους δέκα λευκοί .Το ίδιο για φυλακισμένους και ναρκομανείς ή εμπορους ναρκωτικών ,κλέφτες ,ληστές ,τεμπέληδες κλπ .
Το ίδιο γίνεται και σε όλες μα ΌΛΕΣ τις νέες σειρές αλλά και ταινίες που κυκλοφορούν .
Πάντα ο επιστήμονας θα είναι νέγρος ή μελαψός .Ο πυρηνικος φυσικός ,το ίδιο .
Ο καλός αστυνόμος το ίδιο .Μιλάμε για τόση επιστήμη τώρα που αν ένας έρχονταν από άλλο πλανήτη ,θα πίστευε πως τα αρχαία Ελληνικά επιτεύγματα και ο Διαφωτισμός, όπως και κάθε μορφή φιλοσοφίας και τέχνης ,έγιναν αποκλειστικά από την μαύρη φυλή και πως οι λευκοί ,είναι κάτι αγροίκα όντα σε ημιαγρία κατάσταση που το μόνο που ξέρουν να κάνουν ,είναι να βιάζουν ,να ληστεύουν ,να κλέβουν να σκοτώνουν και να κάααααθονται !!!!!!!!!!!
Εχει γίνει ήδη γνωστό το δόγμα Galergi που ωθεί η παγκοσμιοποίηση .
Ηταν ο εμπνευστής του πολυπολιτισμικού μοντέλου ,με μια Ευρωπαική νεγροειδή φυλή από τις επιμειξίες ,κάπως σαν τους αρχαίους Αιγυπτίους .
Ο λόγος άλλωστε που ωθούν τον εποικισμό είναι αυτός .
Και επειδή θέλουν και μια πανθρησκεία ,ωθούν και τον ισλαμισμό για να ελέγχουν καλύτερα τα πλήθη χωρίς τις αξίες που έδωσε η Ελληνική Σκέψη ,ο Ελληνικός πολιτισμός και που πάνω σ 'αυτές χτίστηκε το οικοδόμημα της Ευρωπαικής Αναγέννησης και Ευρωπαικού πολιτισμού .
Ενα απόλυτα Θεοκρατικό καi όχι Πολιτειακό καθεστώς .
ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ;
Ναι είναι λευκοί .Ξέρετε ....η μεγάλη πληγές στον άνθρωπο ,είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ και η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ .
Καθιστώντας ένα απόλυτα φονταμενταλιστικό Θεοκρατικό καθεστώς μεσσιανικού τύπου στην Ευρώπη ,πετυχαίνουν την απόλυτη εξουσία και μάλιστα βοηθούνται να διαιρούν και να βασιλεύουν προκαλώντας σύγκρουση πολιτισμών αλλά και εθνοφυλετικών διαφορών και διεκδικήσεων .
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ .
Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ τους υπαγορεύει ,να μην είναι απλά πάμπλουτοι ,να μην έχουν απλώς τα πάντα στα πόδια τους ,αλλά έναν εξαθλιωμένο κόσμο για να αισθάνονται ανώτεροι με εμφανή διαφορά της δικής τους κοινωνικής θέσης απέναντι σε άθλιους του Βίκτωρος Ουγκώ.
Αλλά ακόμη χειρότερα : Δεν θέλουν λευκούς γιατί θέλουν την αποκλειστικότητα .
Οχι μόνο γιατί είναι σαφώς πολύ ευκολότερος ο έλεγχος σε άτακτα ,ασύντακτα και ανομοιογενή πλήθη χωρίς ξεκάθαρη εθνοφυλετική συνείδηση που λειτουργεί ως συνεκτική κόλα και προκαλεί αντίσταση , ;αλλά και γιατί θέλουν πλήθη μετρίων δυνατοτήτων με στόχευση την δυνατότητα εύρεσης τροφής ,που δεν θα τηρούν τα άριστα χαρακτηριστικά της φυλής τους (γιατί όπως και να το κάνουμε κάθε φυλή υπερτερεί έναντι των άλλων σε κάποια πράγματα πχ μαύρη στο τρέξιμο \άλμα ,λευκή στην κολύμβηση \θετικές επιστήμες \φιλοσοφία κλπ.κίτρινη\υπολογιστές λογισμικά κλπ) αλλά για και να έχουν το ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ,όλοι οι άλλοι να είναι ΙΔΙΟΙ ,ΟΜΟΙΟΙ ,ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ και αυτοί να πλασάρονται ,ως η .....Αρεία ελίτ του πλανήτη !!!!!!!!
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΠΑΜΕ ;;;;
Ευστρατία Σουραβλά

 Ευστρατια Σουραβλα