Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΎΝ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΎΝ

Οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι το εργαλείο που εισήγαγε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προκειμένου να αντικαταστήσει βαθμιαία τη Δημοσία Διοίκηση των κρατών, τις αστικές φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές εταιρίες, Οργανώσεις ειδικού σκοπού,  συλλογής πληροφοριών, προπαγάνδας και δημιουργίας ή αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών κλπ.
Το πλείστον των ΜΚΟ ελέγχονται και αποδίδουν λογαριασμό σε μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ,  ΙΣΡΑΗΛ, Γερμανίας κλπ Με  Δισεκατομμύρια που βγαίνουν από τον Ελληνικό Προϋπολογισμό, την ΕΕ, το ΔΝΤ κλπ χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ με ποσά που ξοδεύονται για σκοπούς που δεν σχετίζονται με το καταστατικό τους .
Ένα μέρος του Ελληνικού ελλείμματος οφείλεται στη χρηματοδότηση των ΜΚΟ και στα μυστικά κονδύλια των Υπουργείων. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα των ΜΚΟ είναι ότι εργάζονται σε βάρος των Εθνικών μας θεμάτων.
Χωρίς τις ΜΚΟ το μεγάλο σχέδιο της Λαθρομετανάστευσης θα είχε αποτύχει. Σήμερα ορισμένες ΜΚΟ έχουν και το Ένοπλο τμήμα το οποίο μπορεί να συμβάλει στην αποσταθεροποίηση Κυβερνήσεων, δημιουργία εξεγέρσεων κλπ. Ουδεμία Ελληνική Κυβέρνηση έβαλε χέρι στις ΜΚΟ γιατί οι Κυβερνήσεις ήταν Ελληνόφωνες αλλά όχι πραγματικά Ελληνικές. Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι υπάρχουν και ΜΚΟ που  ο σκοπός τους δεν έχει σχέση με βρώμικο χρήμα ή σκοτεινές αποστολές.
Μία Ομάδα Εθνικής Σωτηρίας πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Εθελοντές εγνωσμένου πατριωτικού ήθους για να εργασθούν πάνω στο πρόβλημα των ΜΚΟ είναι καλοδεχούμενοι.
Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Στέργιος Σμυρλής


====================================================
Βλέπεις αγαπητέ Στέργιο, που βρίσκονται οι μεγάλες πληγές. Οι ΜΚΟ στηρίζονται από όλες τις υπηρεσίες. Από την άλλη καταδιώκεται κάθε οργάνωση ή σωματείο που έχει καθαρά εθνικιστικό χαρακτήρα. Η Ομάδα  Ελλήνων των Αλεξανδρινών, έκανε 18 μήνες για να πάρει το ΑΦΜ και άλλους 18 για να μπορέσει να ανοίξει λογαριασμό σε μια τράπεζα που δυστυχώς ακόμα δεν τα κατάφερε. Ούτε βοήθεια ζητήσαμε ποτέ αλλά ούτε και ποτέ κάποιος γύρισε να ρίξει μια ματιά στα εθνικά έργα που επιτελούμε από το 1962  μέχρι σήμερα χωρίς ποτέ επαναλαμβάνω να πάρουνε έστω και ένα  ευρώ από  αυτό το κράτος. Όμως τα μάτια τους 14 μήπως καταφέρουν να βρούν κανένα ψεγάδι που θα μπορούσε να μας ταλαιπωρίσει σε κανένα δικαστήριο ώστε να βαρεούμε και να τους αφήσουμε  να επιτελούν τις προδοτικές τους ενέργειες  ανενόχλητοι.
σε χαιρετώ
Αριστοτέλης Κακογεωργίου από την Ομάδα "Ε" Έψιλον